milutkamilenka 01.08.06, 14:05 Oddam Bernardyna w dobre ręce. Wabi sie Max ma 3 lata jest duży .Nie moge go mnieć ze względu na małe dziecko tel 508467651 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_orsetti Okrucieństwo 01.08.06, 14:34 Jak to? Bernardyny strasznie kochają dzieci. Są ultradelikatne, przyjazne i OPIEKUJĄ SIĘ DZIEĆMI. Można nauczyć je wszystkiego- także opieki nad maleństwem, zwiększonej uwagi- wszystkiego co się chce. Są wdzięczne, ostrożne i deliktane- i zabójczo inteligentne. Taki Pies kocha również swoją wyrodną Panią, która chce się go pozbyć, bo się znudził- teraz szuka byle wymówki- a kiedyś podjęła widocznie nieodpowiedzialną decyzję. Nie jest Pani "milutkamilenka"- tylko OKRUTNA. Powód oddania trzyletniego psa "ze względu na małe dziecko" jest śmieszny. Przepraszam za szczerość- ale taka Pani nadaje się do oddania- nie taki pies. Jeśli zmienisz zdanie- służę każdą radą- moje wielkie psy doskonale koegzystują z małymi dziećmi- mogę nauczyć Cię wszystkiego co się z tym wiąże. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
m_orsetti Jeszcze jedno 01.08.06, 14:36 Czy wiesz, że trzyletni pies o tego rodzaju psychice potrafi się samounicestwić po oddaniu? Przestanie jeść i pić z tęsknoty za Tobą i umrze. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szopiczka Re: Jeszcze jedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 15:48 zal mi psow ktore trafiaja do tak nieodpowiedzialnych osob...dziecko przy tej rasie to zaden problem wiec jesli masz odwage oddac psa to moze podasz prawdziwy powod?zdecydowanie ulatwi to znalezienie domu a przyszlym wlascicielom na pewno nie sprawi niespodzianki...zastanow sie dobrze nad tym co chcesz zrobic... ps.nasunelo mi sie jeszcze jedno pytanie...dziecko tez oddasz jak sie znudzi? Odpowiedz Link Zgłoś
milutkamilenka Re: oddam Bernardyna w dobre ręce!! 02.08.06, 11:40 nie pies mi sie nie znudził!!ale nie stety musze go oddać po 1mam małe dziecko po 2 mam małe mieszkanie i on sie tu męczy!! po3 jak ktos by go wzioł w góry toby mu lepiej było nie męczył by sie tyle Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: oddam Bernardyna w dobre ręce!! 02.08.06, 12:03 to dlaczego wziełaś bernardyna do mieszkania o małym metrazu???? nie rozumiem.., jakie góry?? nie rozumiem!!!!!!!!!!!!!koszmar głupota ludzka nie ma granic p.s moze za rok dwa kupisz sobie wieksze mieszkanie pies wytrzyma, kocha Cię i poczeka Odpowiedz Link Zgłoś
m_orsetti Re: oddam Bernardyna w dobre ręce!! 02.08.06, 12:39 To jest chyba jakaś prowokacja lub durny żart. Jestem zniesmaczona. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.wegrzynowski Re: oddam Bernardyna w dobre ręce!! 09.07.18, 19:12 dzendobry czy ogloszenie jest aktualne i zadarmo pan odda w sto procet skad pan jest prosze odpisac Odpowiedz Link Zgłoś