kaczor210 03.08.06, 18:32 Mam do oddania bernardyna psa- ma 4 lata - jest nieułożony i sprawia problemy tzn. wymaga tresury Prosze mailowac na mbkaczor@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_orsetti Re: oddam bernardyna 4 letniego 03.08.06, 22:18 Prościej byłoby go ułożyć niż oddać. Psa można układać w każdym wieku. Czemu nie chce Ci się spróbować? Nie masz serca? Monika Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor210 Re: oddam bernardyna 4 letniego 03.08.06, 22:20 nie chodzi o serce, po prostu nie mogę go zatrzymać, mam już sukę i nie mam warunków na psa. Proszę nie komentować złośliwie, bo akurat mam serce do wszystkich psów, ale czasami są takie warunki które nie pozwalają na trzymanie większej liczby zwierząt, biorąc pod uwagę, że to nie są kruszynki Odpowiedz Link Zgłoś
m_orsetti Re: oddam bernardyna 4 letniego 03.08.06, 22:43 A po co brałeś tego psa? Przecież wiedziałeś, że będzie duży, oraz że będzie wymagał uwagi i pracy... Prawda? Sorry- chciałabym zrozumieć taką postawę- ale mi trudno. A jakby Ciebie ktoś chciał oddać - bo zajmujesz za dużo miejsca i źle się zachowujesz- bo ktoś kogo kochasz przez 4 lata poświęcał Ci za mało uwagi? Postaw się w sytuacji tego psa. Jeśli chcesz go oddać, bo jest duży (a mimo to go wziąłeś kiedyś) i jest nieułożony (przez Ciebie- jak sądzę)- toś niewart oszczędzania- zaś wart mojej złośliwości. Każdej. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deodyma Re: oddam bernardyna 4 letniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 22:46 nie chce byc zlosliwa, ale mam wrazenie ze chcesz oddac psa bo sa z nim problemy i nagle sie okazalo, ze sobie z nim nie radzisz. Odpowiedz Link Zgłoś