Gość: trefi IP: *.virnxx11.adsl-dhcp.tele.dk 24.06.06, 00:29 Dam prace osobie pracowitej i starannej. Opieka nad domem i ogrodem . Zachodniopomorskie, okolice Szczecinka. Link Zgłoś Obserwuj wątek
perz_86 podejme sie pracy we wroclawiu 24.06.06, 10:33 student elektroniki i telekomunikacji politechniki wroclawskiej szuka pracy wakacyjnej (max 2 miesiace), komunikatywna znajomosc angielskiego, wiele rozmaitych zainteresowan (np gitary bassowe, motocykle....) Link Zgłoś
sebastianziober Re: praca w ogrodzie 26.06.06, 22:27 A jakieś dokładniejsze informacje można prosić? Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: praca w ogrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:46 Mieszkam w okolicach Szczecinka i jestem tegorocznym maturzystą.mieszkam w domu z duzym ogrodem i czesto sie nim zajmuje..prosze o wiecej szczegółów..sandvip@interia.pl Link Zgłoś
Gość: mbelgrau@wp.pl Re: praca w ogrodzie IP: *.85-237-175.tkchopin.pl 09.07.06, 19:57 Jestem studentką biotechnologii z Gdańska.Mieszkam w domku jednorodzinnym z ogrodem,w utrzymaniu ktorego często pomagam rodzicom.Jestem staranna, dokładna i lubię czystość.Czy miałabym możliwość zakwaterowania? Link Zgłoś