krzysiekk14 31.10.06, 15:57 szuka domu biały perski kot, ,nie brudzi w domu,wykastrowany,toleruje inne zwierzęta i nie psoci.bardzo pilne.kot przebywa w Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierozek_monika Za darmo. ...... Ogloszenie niekompletne: 31.10.06, 19:45 jak się kontaktować w sprawie adopcji? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiekk14 Re: Za darmo. ...... Ogloszenie niekompletne: 31.10.06, 19:59 oczywiscie za darmo.proszę pisac na Kris810@wp.pl. Kot szuka domu i odpowiedzialnych opiekunów ,którzy pomogą mu zapomniec o piekle które przeszedł do tej pory.kotek trafil do mnie od ludzi którzy się nad nim znęcali,mimo to garnie sie do człowieka ,jest bardzo miły i grzeczny.jest już zdrowy,czeka na kogos kto go pokocha i zabierze do ciepłego domku. Odpowiedz Link Zgłoś
aamms Re: Za darmo. ...... Ogloszenie niekompletne: 03.11.06, 12:26 Daj ogłoszenie na forum.miau.pl mogę poprosic o zdjęcie na maila? Ile czasu masz na znalezienie mu domu? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiekk14 Re: Za darmo. ...... Ogloszenie niekompletne: 03.11.06, 15:12 tu chodzi o to aby kot się nie przyzwyczaił za bardzo i nie cierpiał po oddaniu do nowego domu,wiec czas sie liczy jak najbardziej.niestety nie mam zdjęc ale chyba każdy wie jak wygląda biały kot perski:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aamms Re: Za darmo. ...... Ogloszenie niekompletne: IP: *.bellona.pl 03.11.06, 15:27 Na miau mógłbyś dać to ogłoszenie.. zawsze to jedna szansa więcej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Za darmo. ...... Ogloszenie niekompletne: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 18:13 Jestem z Łodzi.Chętnie przygarnę tego kotka.Mam dwa yorki,czy się oswoja ze soga. Kocham zwierzeta.Pisz na e-mail m.kus@gazetanarzedziowa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Za darmo. ...... Ogloszenie niekompletne: 18.11.06, 20:42 również jestem zainteresowana... jestem z Warszawy... i mam już jedną kocie ... wysterylizowaną oczywiście. ollaboga77@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś