Dodaj do ulubionych

kot perski do adopcji

31.10.06, 15:57
szuka domu biały perski kot, ,nie brudzi w domu,wykastrowany,toleruje inne
zwierzęta i nie psoci.bardzo pilne.kot przebywa w Łodzi
Obserwuj wątek
    • pierozek_monika Za darmo. ...... Ogloszenie niekompletne: 31.10.06, 19:45
      jak się kontaktować w sprawie adopcji?
      • krzysiekk14 Re: Za darmo. ...... Ogloszenie niekompletne: 31.10.06, 19:59
        oczywiscie za darmo.proszę pisac na Kris810@wp.pl.
        Kot szuka domu i odpowiedzialnych opiekunów ,którzy pomogą mu zapomniec o piekle
        które przeszedł do tej pory.kotek trafil do mnie od ludzi którzy się nad nim
        znęcali,mimo to garnie sie do człowieka ,jest bardzo miły i grzeczny.jest już
        zdrowy,czeka na kogos kto go pokocha i zabierze do ciepłego domku.
        • aamms Re: Za darmo. ...... Ogloszenie niekompletne: 03.11.06, 12:26
          Daj ogłoszenie na forum.miau.pl

mogę poprosic o zdjęcie na maila?

Ile czasu masz na znalezienie mu domu?
          • krzysiekk14 Re: Za darmo. ...... Ogloszenie niekompletne: 03.11.06, 15:12
            tu chodzi o to aby kot się nie przyzwyczaił za bardzo i nie cierpiał po oddaniu
            do nowego domu,wiec czas sie liczy jak najbardziej.niestety nie mam zdjęc ale
            chyba każdy wie jak wygląda biały kot perski:)
            • Gość: aamms Re: Za darmo. ...... Ogloszenie niekompletne: IP: *.bellona.pl 03.11.06, 15:27
              Na miau mógłbyś dać to ogłoszenie.. zawsze to jedna szansa więcej..
              • Gość: Magda Re: Za darmo. ...... Ogloszenie niekompletne: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 18:13
                Jestem z Łodzi.Chętnie przygarnę tego kotka.Mam dwa yorki,czy się oswoja ze
                soga. Kocham zwierzeta.Pisz na e-mail m.kus@gazetanarzedziowa.pl
                • ollaboga77 Re: Za darmo. ...... Ogloszenie niekompletne: 18.11.06, 20:42
                  również jestem zainteresowana... jestem z Warszawy... i mam już jedną kocie ...
                  wysterylizowaną oczywiście.

ollaboga77@gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka