Dodaj do ulubionych

oddam koteczki Warszawa

IP: *.spray.net.pl 21.11.06, 19:38
oddam w dobre, opiekuńcze ręce dwa małe, czarne w brązowe łatki koteczki.
Kotki są prześliczne, towarzyskie i czyste.
Kontakt 0-606 719 985 lub 0 - 608 535 789
Obserwuj wątek
    • Gość: gogus Re: oddam koteczki Warszawa IP: *.core.lanet.net.pl 22.11.06, 21:09
      A matka co? wysterylizowana?????
      • Gość: agata Re: oddam koteczki Warszawa IP: *.spray.net.pl 22.11.06, 21:34
        Nie bardzo rozumiem pytanie...:(Z tego co mi wiadomo jeśli kocica jest
        wysterylizowana to nie może mieć małych...
    • salma75 Re: oddam koteczki Warszawa 22.11.06, 22:20
      To może czas na sterylizację????
      Kociąt jest tak ogromna ilość, że każdy chętny znajdzie coś dla siebie,a przy
      okazji uratuje jakiegoś malucha, który umarłby z zimna, głodu gdzieś na
      śmietniku, w piwnicy lub w schronisku...
      Po co rozmnażasz swoją kotkę?????
      • Gość: agata Re: oddam koteczki Warszawa IP: *.spray.net.pl 22.11.06, 22:39
        Dzięki za radę, chociż o nią nie prosiłam... Łatwo udzielać rad jeśli nie zna
        się sytuacji do końca...Obie kocice, które mam to przygarnięte przeze mnie
        znajdy. Cały czas są w domu i nie wypuszczam ich na dwór.. Niestety podczas
        wakacji, pozostawione pod opieką moich bliskich jedna kocica wyskoczyła przez
        okno i wtedy to się stało...Cóż zdarza się...Nie robię z tego tragedi...A jesli
        chodzi o sterylizację to jestem jej przeciwna, a kocice przyjmuja hormony, które
        sprawiają, że ruja przebiega w łagodny sposób...To tyle tytułem wytłumaczenia.
        Pozdrawiam.
        • salma75 Re: oddam koteczki Warszawa 23.11.06, 01:20
          Gość portalu: agata napisał(a):

> Dzięki za radę, chociż o nią nie prosiłam... Łatwo udzielać rad jeśli nie zna
          > się sytuacji do końca...Obie kocice, które mam to przygarnięte przeze mnie
          > znajdy. Cały czas są w domu i nie wypuszczam ich na dwór.. Niestety podczas
          > wakacji, pozostawione pod opieką moich bliskich jedna kocica wyskoczyła przez
          > okno i wtedy to się stało...Cóż zdarza się...Nie robię z tego tragedi...A jesli
          > chodzi o sterylizację to jestem jej przeciwna, a kocice przyjmuja hormony, któr
          > e
          > sprawiają, że ruja przebiega w łagodny sposób...To tyle tytułem wytłumaczenia.
          > Pozdrawiam.

Czy Tu zdajesz sobie sprawę do czego może doprowadzić podawanie zwierzakowi
          hormonów, na co narażasz swojego kota??? Wpisz w wyszukiwarke dwa słowa -
          "hormony" i "ropomacicze"....Rak sutka - też bardzo czeste powikłanie :(
          Sterylizacja niczego istotnego nie pozbawi Twojej kotki, to tylko
          instynkt, kocica nie ma wewnętrznej potrzeby posiadania
          potomstwa...Sama mam dwie wysterylizowane kotki i wykastrowanego
          kocura. Moje koty cieszą się wspanialym zdrowiem od lat, są wesołe,
          przyjazne ludziom..najnormalniejsze koty, mimo, że kotki nigdy
          kociąt nie urodziły.

Każda ruja zwieksza ryzyko wystapienia ropomacicza i guzow
          nowotworowych sutka.
          Ciąża i poród jest ogromnym obciążeniem dla organizmu kotki. Kotka
          po sterylizacji nie odczuje, że czegokolwiek jej brak.

Tu o ropomaciczu u kotek niewysterylizowanych:
          forum.miau.pl/viewtopic.php?t=41977
          Jaki weterynarz zalecił Ci podawanie hormonów?? To się w głowie nie mieści.....:(
          • Gość: agata Re: oddam koteczki Warszawa IP: *.spray.net.pl 23.11.06, 07:07
            Jeszcze raz dziękuje za porady...Napewno porozmawiam na ten temat z moim
            weterynarzem...
            Cóż, gdybym wiedziała, że będę obrywała po głowie za to, że chcę oddać koteczki
            w czyjeś opiekuńcze ręce to chyba bym sobie darowała ogłaszanie się tutaj na
            forum...
            Ogłoszenie jest jeszcze aktualne, więc jesli ktoś chciałby przygarnąć
            przesympatyczne, małe kociczki mimo, że matka póki co nie została
            wysterylizowana to proszę o kotakt.
    • salma75 Przeczytaj proszę.... 23.11.06, 01:25
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=128&w=41785864&a=41828809
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka