Dodaj do ulubionych

Amstaff szuka domu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 10:07
znajda, pies ok 3 letni szuka domku z ogrodem. lgnie do ludzi, to ufny
pieszczoch. nie przepada za kotami i innymi samcami ale uuwielbia suczki:)
506-65-68-68 gdańsk
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: Amstaff szuka domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 10:34
      jest naprawdę kochany, ja mam już 2 suczki i nie mogę go zatrzymać więc szukam
      dla niego domku. stał biedny zmarznięty i zdezorientowany w lany poniedziałek
      na przystanku tramwajowym na skrzyżowaniu ulic Hallera i Kościuszki w Gdańsku.
      Misiek - bo tak go nazwałam - przebywa u mojej mamy..chwilowo..:(To chyba nie
      jest czysty amstaff, raczej mix z bokserem - tak mi się wydaje. Dzisiaj jade go
      zaszczepić przeciwko wściekliźnie. Właściciel się nie zgłosił więc może ktoś z
      Państwa mógłby dać mu ciepły i stabilny dom?
      Misiek nawet nie piszczał pod drzwiami kiedy zabrałam go do domu, nie widać po
      nim żadnych oznak tęsknoty za poprzednim właścicielem, który jak sądzę po
      prostu go pożucił..może wyjeżdżał na Święta i pies mu zawadzał..nie wiem!Pies
      jest zdrowy na pierwszy rzut oka - weterynarz go obejżał i osłuchał:) Misiek na
      ułamany lewy kieł w dolnej szczęce i dostaje antybiotyk żeby nie wdał się stan
      zapalny. Być może nowy właściciel będzie musiał się tym zająć, żeby usunąć
      pozostałości po straconym żebie ze szczęki..
      Proszę o kontakt!! Nie mam możliwości częstego sprawdzania maila więc wolałabym
      kontakt telefoniczny. Na to forum też nie często mogę zaglądać - nie mam
      internetu w domu:(
      506-68-68-68
      wszpasia@poczta.onet.pl
      • deodyma Re: Amstaff szuka domu 15.04.07, 20:55
        hop!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka