ami1101 15.10.09, 11:13 Dziś rano jadąc do pracy widziałam ludzi w białych maskach i fioletowych koszulkach z napisem "Też możesz być nosicielem wirusa HIV". Ktoś wie o co chodzi? Mam się bać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dziadzia Re: Wirus HIV w Poznaniu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 11:26 jeśli uprawiasz "ten" sport bez zabezpieczeń, z przypadkowo poznanymi ludźmi-to ja bym się zaczął bać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Wirus HIV w Poznaniu. 15.10.09, 17:16 A nieprzypadkowo to jak sie poznaje ? Np zaczepiajac towar na randkach internetowych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadzia Re: Wirus HIV w Poznaniu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 08:04 bystrzacha Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Wirus HIV w Poznaniu. 15.10.09, 11:39 A co? Maestro przez duże em ma znów urlop w odsiadce, że taka akcja ku przestrodze? Odpowiedz Link Zgłoś
liza_s Re: Wirus HIV w Poznaniu. 15.10.09, 11:48 Nie HIV, a HSV! Wręczono mi wczoraj 2 maseczki z napisem "Ty też możesz być nosicielem wirusa HSV" i adresem www.niemaskujlecz.pl Odpowiedz Link Zgłoś