Dodaj do ulubionych

Post do moich "wrogów"

18.01.04, 23:41
Jest mi strasznie przykro, że nie znajdę pomocy ani chociaż pociechy tam,
gdzie tego się spodziewałam.
Jest mi jeszcze bardziej przykro, że kolejne złośliwe posty na mój temat
dziwnym trafem pojawiły się tu nagle wtedy, kiedy to ja się odezwałam - w
zupełnie innym temacie.
Wygraliście. Ja już nie będę tu pisać, nie dlatego, że się komuś nie podobam,
tylko dlatego, że próbuje się mnie zgnoić podłością, kiedy potrzebuję dobrego
słowa.
No to się cieszcie - triumfujcie, bo ja stąd znikam.
Jesteście PODLI.

Obserwuj wątek
    • peter.steele Re: Post do moich "wrogów" 18.01.04, 23:47
      nie znikaj bo to obrona dziecka jak ono nie widzi to jemu sie wydaje ze jego
      tez nie widac.
      "Siłe przeciwstawiaj sile agresje jeszcze wiekszej agresji" Smar SW (zespół
      punkowski, dzieki któremu rozpetala sie wielka bijaktyka w jarocinie w 1994 lub
      w 1993 roku)
      "Nic co mnie nie zabija czyni mnie silniejszym" Nitsche
    • Gość: VIPunia - Iwona Re: Post do moich "wrogów" IP: *.puszczykowo.sdi.tpnet.pl 18.01.04, 23:50
      Dzidka wiem, ze może dzisiaj jestem monotematyczna,
      ale powiem Ci tylko jedno...
      weź przecztaj sobie tekst "Dziwny jest ten świat"...
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=10233105&a=10233189
      i po prostu chill out...
      każdy ma taki czas, ze ma dosyć ludzi i wszystkiego co go otacza,
      styczeń to paskudny miesiąc, wg mnie jeden z gorszych... bo już brakuje nam
      tej słonecznej energii... ciągle się chce spać i nie można zrobić tego co się
      by chciało :(
      siłą rozpędu gnamy przez październik, listopad i grudzień ... ale teraz już
      słoneczka brakuje ...

uśmiech na twarzy i będzie dobrz :)
    • Gość: lukaszbandi Re: Post do moich "wrogów" IP: *.icpnet.pl 18.01.04, 23:52
      Wciąż jest tu tak wiele osób, którymi nie mozna się przejmowac. Dzidka 3maj
      się, na forum też!!
    • magda_s4 Re: Post do moich "wrogów" 18.01.04, 23:53
      Ej no! Kim oni są, że tak bardzo Cię przygnębiają? Banda matołów po prostu.
      Pewnie nie będzie Ci lżej, ale o mnie ktoś kiedyś założył wątek pt. "magda_s4
      to wyjątkowy pokurcz umysłowy"... :|
      • Gość: Bladyrunner Re: Post do moich "wrogów" IP: *.gazeta / 213.17.204.* 19.01.04, 07:57
        Postanowiłaś więc pewnie odejdziesz.
        Tak to jest - życie forumowicza, który jest sobą i ma jeden nick jest czasami
        ciężkie na forach. Wiem coś o tym.
        Wiedz tylko, że są osoby które bardziej cenią ten sposób forumowania niż
        dziecinne anonimy.
        Braw codziennie nie oczekuj ale dziękuję Ci za twój "styl bycia" na forum.
        Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu :)
        • the_dzidka Dzięki Wam za dobre słowo 19.01.04, 08:16

Ale ja tu nie zostanę. Tak to już jest, że smród mierzwy zagłusza zapach
          ładnych kwiatków. A ja mam wrażliwe powonienie, szczególnie w przypadkach
          stresu.
          Zresztą większośc z Was wie, na jakich innych forach można mnie znaleźć. Pewnie
          tam będziemy się spotykac, bo tu - nie, na pewno długo, długo nie. Mogę
          wzruszeniem ramion kwitować głupie posty, bo klauni z siebie samych, nie ze
          mnie robią idiotów. Ale NIE w takich sytuacjach, jak wczorajsza, kiedy ma się
          naprawdę ciężkie zmartwienie.
          Pozdrawiam normalna częśc forum - do widzenia.

Dz.
    • mankut400 Re: Post do moich "wrogów" 19.01.04, 10:45
      1. Właściwie nie powinienem tego postu czytać - bo nie do mnie jest
      adresowany ;)
      2. Mam nadzieję, że to nie jest kolejna wersja podszywacza

DZIDKA! Nie daj się pojedynczemu idiocie !!!!!!!

pozdrawiam
    • Gość: ani Re: Post do moich "wrogów" IP: *.icpnet.pl 19.01.04, 19:11
      niektórym z nas też jest przykro, że jest ci przykro:-(((
      Nie przejmuj się za długo głupimi wpisami - niektórzy ludzie już tacy są, można
      ich tylko zignorować, bo rozmowa z nimi i tłumaczenie nie ma sensu.
      Pozdr.
    • conena szkoda... 19.01.04, 19:49
      ale tak to już niestety jest że głupota wygrywa. mam nadzieję, że nie
      wytrzymasz za długo bez forum i wrócisz:)
      • Gość: herbaciarz Re: szkoda... IP: *.icpnet.pl 19.01.04, 22:36
        mialem cie dzidko za kobiete na poziomie, ale to co odpieprzylas w tym temacie
        jest po prostu zenujace. to nie ja jestesm smieszny, ani moi koledzy z ktorymi
        sobie zartujemy, ale ty. zachowujesz sie jak 12latka, ktora obrazona bo ktos
        krzyknal "glupia jola" zabiera zabawki i ucieka, mimo ze duzo dzieci chce sie
        z nia bawic dalej.
        jestes az tak bardzo zakomplesiona, a caly twoj swiat to internet, ze
        zakladasz takie bzdurne tematy, by potwierdzic ze ktos cie lubi ??
        naprawde zdziwilas mnie i to negatywnie, wychodzi na to ze mylilem sie co do
        ciebie, oceniajac cie jako kobiete z jajem, twarda z charakterem.
        rozumiem, ze kazdy ma zly okres w zyciu i tak jak napisalem wczesniej, nie
        bylo moim zamiarem wysmiewac sie z tego okresu jaki spotkal ciebie. nie
        widzialem jaki temat zalozylas.
        wez sie za siebie kobieto...
        • Gość: xoxox| Re: szkoda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 17:25
          Przestan chrzanic smarkaczu. Kim wydaje ci sie, ze jestes skoro z taka
          lekkoscia decydujesz kto jest 'na poziomie', co jest 'zenujace' i
          kto 'zachowuje sie jak 12latka' ?

Nie osmielaj sie tez nazywac swoich malo ciekawych wyglupow 'zartami'. Nie
          chodzi nawet o to, ze sa prostackie; raczej o to, ze sa niemozebnie
          monotematyczne, a akurat tego tekstom ktore maja byc zabawne sie nie wybacza.
          Do tego niskie pobudki (lubisz sprawic, zeby komus bylo przykro, co?) i
          kompletny brak wyczucia.

Najbardziej nie znosze tego rodzaju internetowych smarkaczy, ktorym wydaje sie,
          ze anonimowosc zdejmuje z nich jakakolwiek odpowiedzialnosc za slowa, ze moga
          napisac wszystko co im sie podoba, zmieszac z blotem kazdego, wyrazic dowolna
          najbardziej niesprawiedliwa nawet opinie.

Wydaje ci sie smarkaczu, ze znajac kogos wylacznie z jego forumowej
          dzialalnosci masz podstawy zeby formulowac tak radykalne oceny jakie
          popelniles? Imponuje mi twoja pewnosc siebie, wielki analityku ludzkiej
          osobowosci: tak skapy material i tak precyzyjna
          diagnoza: 'zakompleksiona' 'caly twoj swiat to internet' 'zakladasz bzdurne
          tematy, by potwierdzic, ze ktos cie lubi'.

Brzmisz smarkaczu groteskowo piszac 'zaskoczylas mnie negatywnie' 'oceniam
          cie' - takich slow uzywaja ci, ktorych zdanie ma jakas wartosc; a kim ty k....
          jestes zeby kogos oceniac?

Nie odpowiadaj na tego posta, nie zajrze juz na ten watek. Nie komentuj takze
          zadnych innych moich wypowiedzi na forum, NIE ZYCZE sobie tego. To samo tyczy
          sie twoich kolegow.
          • Gość: george Czy jest na forum psychiatra? IP: *.icpnet.pl 20.01.04, 17:31
            Wyraźnie komuś potrzebna jest pomoc.
            • Gość: Nemo nie interesuj się IP: *.echostar.pl / 217.153.106.* 20.01.04, 17:55
              nie sadź się xenon czy co tam!!!!
              a tak poza, to droga dzidko, dałaś mi naprawdę wiele radości i dziękuję za to-
              do zobaczenia na innych forach!!!
    • absztyfikant Re: Post do moich "wrogów" 21.01.04, 13:52
      Dzidka calm down. Nie poddawaj sie tak latwo. Ja tez przezylem atak podszywaczy
      na forum szczecinskim (jestem kontrowersyjna postacia tamze) i wygralem, bo
      mialem wiecej cierpliwosci!!!

Szanuje Twoja decyzje, ale sie z nia nie zgadzam. Czesto czytam forum Poznania,
      ale rzadko zabieram glos. I jeszcze jedno: macie fajnego admina, bo nasz wogole
      sie nie odzywa.
      • Gość: Bormann Re: Post do moich "wrogów" IP: *.au.poznan.pl 21.01.04, 14:48
        Dzidko, nie poddawaj się. Nie czytaj idiotycznych tekstów na swój temat, nie
        odpowiadaj na nie i już. Pozdrawiam. PiotrB vel Bormann
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka