errdos113 10.11.09, 02:24 Dlaczego nie napisaliście dlaczego akurat "99 baloników"? Dla tych, co nie wiedzą: www.youtube.com/watch?v=jQYQTFudrqc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: O Re: 99 baloników w rocznicę obalenia muru IP: *.icpnet.pl 10.11.09, 11:42 tłumaczenie i tekst po angielsku www.tekstowo.pl/piosenka,nena,99_red_balloons__english_.html Odpowiedz Link Zgłoś
lili_marleen Wunder geschehen 10.11.09, 18:28 Nena jest autorką jeszcze jednej doskonale pasujacej do sytuacji piosenki "Wunder geschehen - Cuda się zdarzają". Zresztą wykonywała ją pod Bramą Brandenburską z ogromnym wzruszeniem podczas jednej z kolejnych rocznic obelenia muru. ...Wunder gescheh'n Ich hab's geseh'n Es gibt so vieles was wir nicht versteh'n Wunder gescheh'n Ich war dabei Wir dürfen nicht nur an das glauben was wir seh'n Immer weiter Immer weiter geradeaus Nicht verzweifeln Denn da holt dich niemand raus Komm steh selber wieder auf Was auch passiert Ich bleibe hier Ich geh den ganzen langen Weg mit dir Was auch passiert Wunder gescheh'n Wunder gescheh'n... ...Cuda się zdarzają Ja je widziałam Jest tak wiele cudów, których nie rozumiemy Cuda się zdarzają Ja przy nich byłam Nie możemy wierzyć tylko w to, co widzimy Zawsze dalej Zawsze dalej przed siebie Nie rozpaczaj Nikt cię stąd nie przegoni Podnieś się o własnych siłach Cokolwiek się stanie Ja tutaj zostanę Przejdę wraz z tobą całą długa drogę Cokolwiek się stanie stanie się cud... https://www.youtube.com/watch?v=MEq-d4V2ZSo&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekolog czy te baloniki są biodegradowalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 19:38 bo jeśli nie, czy czy i mię jakieś rocznicy można zaśmiecać środowisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM Re: 99 baloników w rocznicę obalenia muru IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.09, 17:05 piesni do pobrania tinylink.pl/eljb Odpowiedz Link Zgłoś