artg7poz 09.04.10, 15:24 Kto i w jakim celu porozwieszał na wiaduktach prześcieradła z protestem przeciwko GW ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Protest przeciwko GW ? IP: *.centertel.pl 09.04.10, 21:28 prześcieradła (i nie tylko) rozwieszają obrażeni kibice Kolejorza oraz ludzie, którzy ich popierają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Protest przeciwko GW ? IP: *.icpnet.pl 09.04.10, 23:07 Nareszcie mądrzy ludzie! Brukowiec waszego pokroju mam nadzieję wreszcie zniknie! michnikowszczyzna to zło! Wstyd mi za wasze wypowiedzi o Katyniu, kto w ogóle jeszcze was czyta, tendencyjna mini gazetko, a tak wysoko mogliście zajść! WSTYD I HAŃBA! Sami zapracowaliście sobie na taki stan, mam propozycję by redaktor naczelny przemyślał czy nie wstyd mu za to co mówi, wypowiedzi hańbią Polskę. Nie życzę sobie taqkiej reprezentacji Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Jak to dobrze że jest Michnik i Gazeta Wyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.10, 23:14 inaczej sami musielibyście ich wymyślić... Odpowiedz Link Zgłoś