Dodaj do ulubionych

Udalo sie :-))))))))

25.07.06, 11:01
Dzis rano zrobilam test ciazowy i wyszedl pozytywny. Hurrrra! To moja druga
ciaza ale pierwsza w UK :-)
Obserwuj wątek
    • azbestowestringi Re: Udalo sie :-)))))))) 25.07.06, 11:03
      gratuluje
      dbaj teraz o siebie!
    • mamumilu Re: Udalo sie :-)))))))) 25.07.06, 11:27
      no to teraz będziemy z oba w stanie błogosławionym :)
      • mamumilu Re: Udalo sie :-)))))))) 25.07.06, 22:09
        oczywiście miało być "z Tobą" :)
    • ewika-uk Re: Udalo sie :-)))))))) 25.07.06, 11:47
      No to super!!Gratuluje rowniez:-)
      • buzka262 Re: Udalo sie :-)))))))) 25.07.06, 12:12
        Gratulacje!!!!!Ja tez sie cieszylam kiedy test pokazal ze jestem w
        ciazy.Czekalismy bardzo dlugo na ten dzien z mezem , tymbardziej ze pierwsza
        ciaze poronilam:((((A teraz zostalo mi 10 dni , mam termin na 4 sierpnia i
        powiem szczerze ze zlecialo bardzo szybko.Powodzenia i duzo duzo szczescia.Ciesz
        sie kazda chwila bo to najwazniejszy okres w zyciu kobiety:))))Pozdrawiam.
        • gobisha Re: Udalo sie :-)))))))) 25.07.06, 13:27
          serdeczne gratulacje. Moja cora wczoraj skonczyla miesiac :o), ale wciaz pamietam uczucie kiedy zobaczylam blada rozowa kreske na tescie. Oby to uczucie trwalo u Ciebie 9 miesiecy. Dbaj o siebie.
          • paola_k2 Re: Udalo sie :-)))))))) 25.07.06, 13:59
            Gratulacje!!! Dbaj o siebie. Moja mala ma juz 7 tygodni. Tez pamietam ten
            dreszczyk emocji, kiedy zobaczylam dwie kreski.
            • mamaliv Re: Udalo sie :-)))))))) 25.07.06, 15:19
              Dzieki dziewczyny :-) Za kilka dni jedziemy do Polski na 3 tyg to dopiero
              sobie odpoczne bo moi rodzice zajma sie synkiem i wreszcie bede miala wolne.
    • myszka785 Re: Udalo sie :-)))))))) 25.07.06, 15:28
      gratulacje!!!!!
      mi do końca zostało jakieś 2 tygodnie! i też będę mamą po raz drugi :)
    • mamaliv Re: Udalo sie :-)))))))) 26.07.06, 22:07
      Tak mi sie nasuwa jedno pytanie. Ile czekalyscie na wizyte w szpitalu od
      momentu kiedy bylyscie u GP. Ja za kilka dni wyjezdzam do Polski i zastanawiam
      sie czy isc do GP przed wyjazdem czy poczekac az wroce za 3,5 tyg. Boje sie ze
      kiedy wysla mi date ustalonej wizyty to mnie nie bedzie. No i co z polozna, po
      jakim czasie przychodzi do domu? Bede wdzieczna za podpowiedzi.
      • buzka262 Re: Udalo sie :-)))))))) 26.07.06, 22:29
        Hej.Ja dowiedzialam sie ze jestem w ciazy pod koniec listopada , a polozna byla
        u mnie w polowie stycznia.Dala mi jakies broszurki do poczytania , wypila
        herbatke i poszla :)))Pod koniec stycznia musialam pojechac do polski z przyczyn
        osobistych , a w tym czasie mialam umowiona polozna i usg w szpitalu.Moj maz
        wszystko pozalatwial i przesunal terminy.I nie bylo zadnego problemu.Zycze
        milego pobytu w Polsce.Tez z checia bym pojechala ale termin mam na 4 sierpnia i
        teraz nie bardzo mi wolno :))Powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka