Gość: m Re: JAki rynek taki mistrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 22:30 Jesteśmy Twoim MISTRZEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAro Re: JAki rynek taki mistrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 23:04 Chciałbyś. Moim mistrzem jest moje miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi ukochany nasz??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.10, 22:39 Jaki "Nasz"? Od kiedy to GW utożsamia się z klubem, którym rządzi narkotykowa mafia??? Bądźcie trochę konsekwentni w swoim antylechowym nastawieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucas77 Re: Lech mistrzem polski - trwa feta [wideo, zdję IP: *.centertel.pl 15.05.10, 22:52 Byłem na fecie na rynku. Mnóstwo młodych dziewczyn, dzieciaki z ojcami, ludzie w każdym wieku, sądząc po strojach różnych zawodów i różnych portfeli. Genialna atmosfera. Dużo puszek i butelek leży na bruku, jak to typowo na przykład na Sylwestra. Atmosfera super. Najlepsi kibice w Polsce. Dość powiedzieć: Na rynku nie widziałem ani jednego policjanta i był prawdziwy porządek. Pozdrawiam z Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
zawszeagnesja Przykre... 15.05.10, 22:55 A ja się nie cieszę...jako rodowita Poznanianka, właśnie wróciłam ze Starego Rynku w Poznaniu, bród, syf, porozbijane szkło i pogniecione puszki, osikane ulice. Wstyd! Świadectwo poziomu kibiców, nic dodać, nic ująć. Mam nadzieję, że więcej drużyna zwana Lechem nie wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Przykre... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 23:15 taka z ciebie poznanianka jak z koziej d... trąbka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznanianka Re: Przykre... IP: 95.108.34.* 15.05.10, 23:18 a ja jestem ciekawa czy rusztowanie na kamienicy przy brovarii jeszcze sie trzyma... Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Przykre... 15.05.10, 23:20 A ja się cieszą...jako rodowita Poznanianka. Atmosfera, zarówno na stadionie, jak i na Starym Rynku, fantastyczna. Pozdrawiam wszystkich kiboli i sympatyków Lecha:) Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_aska Re: Przykre... 15.05.10, 23:32 zawszeagnesja napisała: > A ja się nie cieszę...jako rodowita Poznanianka, właśnie wróciłam ze Starego Ry > nku w Poznaniu, bród, syf, porozbijane szkło i pogniecione puszki, osikane ulic > e. Wstyd! Świadectwo poziomu kibiców, nic dodać, nic ująć. Mam nadzieję, że wię > cej drużyna zwana Lechem nie wygra. czy naprawdę nie potraficie sie cieszyć?? przecież na tą wygraną musielismy tak długo czekać. Pozwólcie okazać kibicom swoją radość. Kibice i LECH to jedność. Gdyby zabrakło kibiców, dróżyna nie odnosiłaby takich sukcesów i jednoczesnie, gdyby nie było LECHA, nie byloby również kibiców. Taka impreza niesie za sobą konsekwencje w postaci nieporządku na miejscy fetowania, ale przecież nie co dzień tak jest. Odrobina wyrozumiałości!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyrektor sprzedaży Wyrozumiałości czy pobłażliwości? IP: *.icpnet.pl 15.05.10, 23:36 Taka impreza > niesie za sobą konsekwencje w postaci nieporządku na miejscy fetowania, A nie można fetować na stadionie albo gdzieś na polu? Gdzie nie narobicie szkód? Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Przykre... 15.05.10, 23:39 Nie wysilaj się. Oni nie zrozumieją:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hellbert No nie, nie zrozumiem. Sorrki. Może, gdybym był IP: *.icpnet.pl 15.05.10, 23:49 jak dr.Dolittle, to dałbym radę. Też rozumiałbym ten język. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marigold1 Re: Przykre... IP: *.icpnet.pl 16.05.10, 23:49 Boże, chociaż ktos, kto rozumie o co chodzi w tej całej radości. Czytam te komentarze wszystkie i płakac się chce- zamiast sie po prostu cieszyć tym totalnie niesamowitym wydarzeniem i zrozumieć kibiców, bo dla nich/dla nas to jest MEGA RADOŚĆ - a na forum jak zwykle króluje obrzucanie się błotem i chamstwo. Na Starym było wczoraj 20.000 ludzi, w tym rodziny z dziecmi, ogromna większosc po prostu stała i spiewała, co w tym dziwnego i złego?? Czy zaraz trzeba wszystkich sprowadzać do "bydła"?? Wystarczy popatrzeć na dwugodzinną retransmisję na WTK (wlasnie oglądam i cieszę się niesamowicie, że tam byłam, bo gdybym nie była, chyba teraz gryzłabym się po piętach ze złości), widac dokladnie ze ludzie stoją w miejscu, spiewają, klaskają, wychwalają swoich idoli, i to jest NORMALNA reakcja! A pijanych "elementów" niestety nigdy się nie uniknie. W każdym razie ja sie tam czułam totalnie bezpiecznie. Ludzie, proszę, mniej agresji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mistrz Kolejorz!! Re: Przykre... IP: *.icpnet.pl 17.05.10, 19:19 I takie podejście mi się bardzo podoba!!Brawa dla tej Pani!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Przykre... IP: *.1-4.cable.virginmedia.com 15.05.10, 23:38 Proponuje przeprowadzic sie np do Warszawy - tam po zdobyciu mistrzostwa byla zabawa pelna geba ,lacznie z kumowymi kulami latajacymi w powietrzu ! Albo do Krakowa - w uliczkach gdzie swietowano mozna bylo zarobic kose w brzuch ! Moze Lodz? Zawsze mozna sie przejechac na derby Lodzi i poczuc bardzo bezpiecznie czy nawet wybrac sie na Juwenalia i dostac kulke od policji bo im sie pomylilo !Albo do Madrytu gdzie po mistrzostwie Realu ludzie napierdalaja sie z policja jak popadnie ! Moze byc tez i Rzym - tam tez pelna kultura ! No Ateny to w ogole nie wspomne nawet jak Panathinaikos zdobywa mistrza albo aktualnie w dzien powszedni starcia sa na codzien ! Albo Paryz - gdy PSG zdobywalo mistrza czarni i algierczycy dla zabawy podpalali samochody - takze w sylwestra taka nowa moda ! Niedaleko do Londynu - spici angole szczajacy gdzie popadnie i spiacy na ulicach ,butelki ,szklo i puszki walajace sie wkolo z wymiocinami - no ale tego wyborcza nie poda - ja bylem - widzialem :) Jeszcze jakies przyklady europejskiej cywilizacji ? Nastepnym razem dla wielmoznej pani specjalnie wszyscy rozejda sie do domow,gdzie przy kawce i kolacji omowimy zakonczony sezon i po wiadomosciach wszyscy polozymy sie spac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Przykre... IP: 81.219.200.* 16.05.10, 01:44 Dokładnie. Jak dla mnie kultura. Żadnego "mordobicia", starć z policją itd. Atmosfera świetna co na pewno poczuł każdy kto wyszedł dziś wieczorem na ulicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol Kolejorza Re: Przykre... IP: *.cable.net-inotel.pl 16.05.10, 02:07 Jakie zniszczenia co wy piszecie? Troche potluczonych butelek i zgniecnionych puszek w centrum i okolicach, jutro sie to posprząta i bedzie spokoj, to samo albo jeszcze gorzej jest po sylwestrze i jakos nikt nie placze. Była pełna kultura! MISTRZ MISTRZ KOLEJORZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS Łódź Gratulacje dla Lecha z miasta Łodzi ! IP: *.tvsat364.lodz.pl 15.05.10, 23:14 W Łodzi bez zmiany, ŁKS Pany! Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Lech mistrzem polski - trwa feta [wideo, zdję 15.05.10, 23:26 Ależ stronnicza relacja, same insynuacje "strat i poszkodowań". Gazeta w swoim "kapcie przed telewizorem" stylu podaje "szokujące" informacje o fecie w Poznaniu. Pismaku wyjdź z domu i zobacz realne życie. W mordę nie dostaniesz wbrew temu co piszesz że niby "chaos", a może sie nawet zabawisz? Przygoda przed Toba pierodoło, łapiesz? A. Odpowiedz Link Zgłoś
cavanhas Re: Lech mistrzem polski - trwa feta [wideo, zdję 16.05.10, 00:28 W mordę nie dostanę? brawo, pysznie - dziękuję. Więc nie dość, że mnie nie pobiją to jeszcze zakosztuję życia? Bracie, otwierasz mi oczy. Rzucam więc książkę w kąt, dres będę nosił już nie tylko w domu, a kapcie spalę dziś na rynku, a za rozpałkę posłuży mi GW. ŻYCIE PRZYBYWAM... matko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferdek Re: Lech mistrzem polski - trwa feta [wideo, zdję IP: *.echostar.pl 16.05.10, 10:26 Bezpiecznie było? To poczytaj: 40 osób trafiło do szpitala. Jedna z nich spadła z wysokości. Wieczorne świętowanie: 40 rannych Podczas wieczornego świętowania mistrzostwa Lecha Poznań, pogotowie interweniowało bardzo często. 40 osób trzeba było hospitalizować. Żadna z nich nie była jednak w stanie ciężkim. Jak podają poznańscy ratownicy, zdarzały się różnego rodzaju rany: „od stóp do głów”. Część z nich było też wynikiem pobić i ran kłutych. Przede wszystkim jednak wypadki zdarzały się u osób, które wypiły za dużo alkoholu. Jeden z przewiezionych do szpitala rannych spadł z pomnika na fontannie na Starym Rynku. epoznan.pl/index.php?section=news&subsection=news&id=19414 Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: JAki rynek taki mistrz 15.05.10, 23:29 Gość portalu: anty wiocha napisał(a): > Dlaczego w Pyrlandii nie było partyzantki w czasie II wojny > światowej? Bo Niemcy nie pozwolili . ------------------------------------ Na Mazovii Niemce pozwoliły i zaś wszystkich do piachu posłali, he,he Teraz potomkowie mają komu tam świeczki zapalać. Ja tam kompleksu żadnego nie mam. Jak już robić powstanie to rozwalić Niemca i zwyciężyć, a nie żądać, żeby cały kraj użalał się na grupą nieudaczników, co z szabelką na czołgi poszli i teraz trzeba im muzeum budować, coby brachol byłego ich predzia miał skąd swoje orędzia nadawać. Buahahahahahahahaha Bujajta się z tym swoim mickiewiczowo-piłsudczykowym romantyzmem i śmiećcie se tymi zniczami pod pałacem predzia nawet codziennie. Nie mówicie tylko głośno, że to stolyca tego kraju. Bo każdy tu wie, że od Konina Azja się zaczyna. ( Bez urazy dla Azjatów ). Wolę żywą kasę w banku, niż "bohaterów" na cmentarzu. P.S. A Rynek pyrlancki z 10 razy większy od mazowieckiego, a i ratusz tam mieści. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek9192 <a href="http://wyborczapinokio.pl/przylacz_sie.php" target="_blan 15.05.10, 23:33 Nie pozwól warszawskim dziennikarzom bezkarnie obrażać klub i kibiców Lecha Poznań – wesprzyj nasz protest! Możesz to uczynić na 3 sposoby: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferdek Re: <a href="<a href="http://wyborczapinokio.pl/przyla" target IP: *.echostar.pl 16.05.10, 00:08 a wy chyba macie bojkot gazeta.pl, więc co tu robicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: <a href="<a href="http://wyborczapinokio.pl/przyla" target IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.10, 00:18 Taki kibic z Ciebie, a na starym nie swietujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czech, Rus i Prus Link w temacie posta - tak sie przedstawia... IP: *.icpnet.pl 16.05.10, 00:24 ...durny kibol ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: <a href="<a href="http://wyborczapinokio.pl/przyla" target IP: *.home.aster.pl 16.05.10, 17:48 Koleszko sympatyczny a kto Ci powiedzial ze to warszawscy dziennikarze?? bo z tego co mówia to wasi dziennikarze tak napisali i to oni was obrazali. Odpowiedz Link Zgłoś
goxo Lech ukochany nasz - feta mistrza [WIDEO] 16.05.10, 00:05 Gratulacje dla Lecha od kibica Legii, dużo bym dał za to, by mój klub miał taki Zarząd jak Wasz, który potrafi bronić honoru swoich kibiców, a póki takiego nie ma, to niech zwycięża Lech Odpowiedz Link Zgłoś
cavanhas Szczam na kiboli jak oni na rynek 16.05.10, 00:07 A rozsądnych kibiców szanuję. Ze względu na tę bandę debili oglądam już Lecha tylko w telewizji, może się starzeje... może mam trochę kultury gdzieś głęboko ukrytej, która nie pozwala mi akceptować głupoty w takim natężeniu. K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 to dopiero poczatek, jak na nowym stadionie IP: *.icpnet.pl 16.05.10, 00:17 co tydzień będzie impreza na czterdzieści pare tysiecy ludzi, no, nawet raz na dwa tygodnie, to miasto na pewno będzie >stlycą< ale nie >kultury<... Odpowiedz Link Zgłoś
deflor1 Lech ukochany nasz - feta mistrza [WIDEO] 16.05.10, 00:14 no i po co ta feta, przecież w pierwszej rundzie rozgrywek europejskich dostana tak w dupę, że szkoda ich będzie oglądać, taka jest Polska "Ekstraklasa" pod wodzą abnegata Laty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Lech ukochany nasz - feta mistrza [WIDEO] IP: *.1-4.cable.virginmedia.com 16.05.10, 00:49 > no i po co ta feta, przecież w pierwszej rundzie rozgrywek > europejskich dostana tak w dupę, że szkoda ich będzie oglądać, taka > jest Polska "Ekstraklasa" pod wodzą abnegata Laty Podpowiem ci bo nie jarzysz .Feta nie jest z powodu dostania sie do Ligi Mistrzow czy z powodu odpadniecia z niej.Jest z powodu zdobycia Mistrza Polski. Juz rozumiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
ramun_czarny Lech ukochany nasz 16.05.10, 00:20 Cieszę się, że Lech ma mistrza, zasłużył. Jednak mam wrażenie, że coś tu śmierdzi i nie są to moje skarpety czy pachy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuchenkorz Re: Lech ukochany nasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 00:52 ramun_czarny napisał: > Cieszę się, że Lech ma mistrza, zasłużył. Jednak mam wrażenie, że coś tu > śmierdzi i nie są to moje skarpety czy pachy... > Mogą to byc Twoje gacie... Sprawdź dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKESIK Re: Lech ukochany nasz IP: 78.149.240.* 16.05.10, 07:39 DUPE SE K...A TRZEBA TEZ MYĆ Odpowiedz Link Zgłoś
milosniktrojki Zamiast nocy muzeów - noc półmózgów. 16.05.10, 02:08 Zamiast nocy muzeów - noc półmózgów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Zamiast nocy muzeów - noc półmózgów. IP: *.1-4.cable.virginmedia.com 16.05.10, 02:17 Wlacz sobie radio milosniku trojki i nie wpisuj sie wiecej ,zrobisz wszystkim wielka przysluge. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Zamiast nocy muzeów - noc półmózgów. IP: *.icpnet.pl 16.05.10, 09:22 Zadni kibice, zadna feta, co za bzdury media wypisuja - chamstwo i prostactwo, zaszczany Stary Rynek, pijanstwo i niekontrolowany bieg wydarzen. Zero zasad, zapici ludzie kupujacy alkohol. zwykly obywatel nie mogl sie tej nocy czuc bezpiecznie ;(( I jeszcze prezydent miasta sie w to wlaczyl - zalosne jak polacy "swituja wydarzenia sportowe"..... ;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Zamiast nocy muzeów - noc półmózgów. 16.05.10, 10:44 Gość portalu: olka napisał(a): > zwykly obywatel nie mogl sie tej nocy czuc > bezpiecznie ;(( Co Ty wypisujesz?? Byłaś tam?? Można było spokojnie wejść do każdego muzeum, przejść przez Rynek i nikt by Tobie nie zrobił krzywdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m43 Re: Zamiast nocy muzeów - noc półmózgów. IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.10, 12:41 dziwna ta radosc,moze nie jest tak zle w zestawieniu z innymi miastami kraj. i zagr.,agresywnosc ,zwierzecy krzyk cos o nas mowia,wszyscy jakos sie napedzaja po cos;kazdy ma jakis interes,sportowo-handlowo-polityczny-szkoda poznanskiej rozumnej wyjatkowosci,niestety i tych mlodych poznaniakow ,coż kola machiny kosumpcji miela bezlitosnie Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Zamiast nocy muzeów - noc półmózgów. 16.05.10, 10:42 Wielu, z tych "półmózgów", było również w muzeach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fofo Re: Zamiast nocy muzeów - noc półmózgów. IP: 81.210.27.* 16.05.10, 13:09 Co nie zmienia faktu, że dalej są półmózgami, bo jak można się jarać polskim kopactwem. Odpowiedz Link Zgłoś
big-moose.blogspot.com Re: Zamiast nocy muzeów - noc półmózgów. 16.05.10, 13:18 Odajcie spokój .... Lech mistrzem i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Zamiast nocy muzeów - noc półmózgów. 16.05.10, 13:53 Dlaczego zaraz jarać?? Można się po prostu interesować i cieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a niezwykle ciekawa relacja 16.05.10, 09:22 najbardziej zainteresowal mnie opis z 21.29:/ Poziom relacji=poziom kibicow. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: niezwykle ciekawa relacja 16.05.10, 10:46 v.i.k.k.a napisała: > najbardziej zainteresowal mnie opis z 21.29:/ > Poziom relacji=poziom kibicow. Poziom relacji poniżej poziomu kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
marioooo kilka slow 16.05.10, 09:44 w poznaniu jestem od 11 lat, w zasadzie liga byla mi obojetna ale od 2 sezonow (dzieki znajomym) troche bardziej zainteresowal mnie Lech. bylem na rynku i mimo ogromnego tlumu, sporej ilosci alkoholu ktora sie tam przelewala czulem sie bezpiecznie - nie bylo policji - bo i po co??, nie bylo strazy miejskiej - bo i po co. pewnie gdzies poznym wieczorem doszlo do rekoczynow, ale taka jest natura ludzka. szkoda tych zniszczen, szkoda ze niektore latarnie (okupowane przez kibicow) pewnie beda musialy byc naprawione, ale tam gdzie pojawia sie kilkanascie tysiecy fanow - glownie facetow - nie wszystko bedzie tak jakbysmy chcieli gratuluje LECHOWI, gratuluje KIBICOM swietnych opraw (mam w d.... czy sa uklady czy nie - wazne ze jest to wszystko pod kontrola), o Legii i Wisle sie nie wypowiadam - ogladajac prawie cala kolejke stwierdzam ze poziom naszego fudbolu jest naprawde zenujacy - lacznie z niektorymi meczami Lecha - dlatego cieszmy sie z tego co mamy MISTRZ, MISTRZ KOLEJORZ!!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciejturek.pl zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 09:55 Zdjęcia z fety na Starym Rynku Odpowiedz Link Zgłoś
ecicha-3 Lech ukochany nasz - feta mistrza [WIDEO] 16.05.10, 10:07 Od tego typu imprez Stary Rynek powinien byc raz na zawsze uwolniony,ogladalam impreze jak fetowali Bayerna,mimo,ze nie jestem fanka futbolu,ogladala to z ciekawosci,zebym mogla porownac.Nie ma wogole o czym mowic.Pisza,zaczela sie wielka feta,nie zaczal sie wielki gnoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Lech ukochany nasz - feta mistrza [WIDEO] IP: *.1-4.cable.virginmedia.com 16.05.10, 10:28 Opowiedz nam jak fetowali BAYERNA wiec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kat trochę myslenia by się przydało... IP: *.echostar.pl 16.05.10, 10:42 Byłam na Starym, bardzo blisko Ratusza. W moich oczach to niestety nie wyglądało najbezpieczniej - koleś chodzący po gzymsie na 2 piętrze kamienicy - z butelką, bez żadnego zabezpieczenia, nie trzymał się niczego. Gdyby spadł - to była by masakra na dole nie tylko z jego udziałem. Tam, te 15 - 20 metrów niżej też byli ludzie. Drugi skaczący z samej góry pręgierza. Nie wiem co sobie złamał, ale nie wierzę żeby nic. Następna ekipa ryzykownych zachowań to okupanci Prozerpiny (żal tego pięknego zabytku) i latarnicy (te akurat zabytkowe nie są na szczęście). Warto pogratulować także mamusiom, które przyszły tam ze swoimi dziećmi. Rekord pobiła jedna z maluchem kilkumiesięcznym, trzymanym w chuście. Gdzie wyobraźnia? Sikanie facetów w tłumie,praktycznie pod siebie - też nie fajne. Na plus mogę powiedzieć, że w tym olbrzymim ścisku dominowały emocje pozytywne - świętowania zwycięstwa Kolejorza, a nie agresji na współziomka, który się przesunąć nie chce albo drogi utorować nie pozwoli. Co do bałaganu, butelek i syfu - to akurat trzeba wliczyć w koszta imprezy... Ogólny bilans spoko, ale sądzę, że na pl. Wolności byłoby bezpieczniej i mniej strat, a atmosfera tak samo fajna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek podziękowania za artykuł IP: 89.18.180.* 16.05.10, 10:47 Piłką nożną zupełnie się nie interesuje, ale już wiem dlaczego w nocy na moim osiedlu łaziło tyle pijane bydła. Miałem uchylone okno i tylko słyszałem jakieś pijackie krzyki wieczorem, ale nie zgłębiałem się w tym kto to jest i dlaczego. Dziękuję za artykuł, teraz już wiem że to byli po prostu kibice piłki nożnej. Odpowiedz Link Zgłoś
pelikan1969 Pisząca tu gowniarzeria 16.05.10, 11:00 potrafi sie jedynie obrzucać błotem czy czymś bardziej śmierdzącym a ja miałem nadzieję dowiedzieć sie jak oceniąją szanse Lecha na udział w Lidze Mistrzów , kim zastąpi sie ubytki w postaci Lewandowskiego czy Peszki. Dowiedziałem sie ...chwała Wam za to ...kibole. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Pisząca tu gowniarzeria 16.05.10, 11:31 Istnieje szansa, że Peszko zostanie, Lewandowski na 99,99% nie. Jak będzie..., zobaczymy. Pytasz o szanse?? Niech wypowiedzą się faceci. Oni znają się na piłce lepiej, niż ja. Ja patrzę na nią babskim wzrokiem, a ten bywa zawodny;) Wg. mnie mają szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Lech mistrzem polski - trwa feta [wideo, zdję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 11:11 Już nie tylko pijani ale też pod wpływem kupionych na stadionie narkotyków. Odpowiedz Link Zgłoś
bassooner Re: Lech mistrzem polski - trwa feta [wideo, zdję 16.05.10, 11:58 uuu!!! tak!!! pijani, znarkotyzowani, agresywni i wulgarni, sikający i srający po siebie... czy to już wszystko?!! takie to stereotypy jak rumun to cygan, polak złodziej, niemiec faszysta, a francuz żabojad... myślcie tak dalej, powodzenia i szcześliwego życia wśród tak okrutnej zapitej i znarkotyzowanej rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzd Re: Lech mistrzem polski - trwa feta [wideo, zdję IP: *.1-4.cable.virginmedia.com 16.05.10, 16:38 Gość portalu: Kibic napisał(a): > Już nie tylko pijani ale też pod wpływem kupionych na stadionie narkotyków. Do tego kazdy wypil legalny Tussipect z apteki i zjadl tatara by miec wieksza agresje. Odpowiedz Link Zgłoś
hajaszek Kibice w muzeach :-))))) 16.05.10, 13:20 Nie jestem kibicem. Nie znoszę piłki. Ale nie było źle. Ludzie się wspaniale bawili. Jeśli z 15 tysięcy ludzi kikudziesięciu zachowało się źle to bilans jest i tak łagodniejszy niż po przemarszu pielgrzymki. Byłem z dziećmi na rynku bo byliśmy w muzeum archeologicznym i widok był zabawny gdy kibice w szalikach błąkali się między gablotami :-) Jest jeszcze jeden pozytywny aspekt. Jeszcze nigdy tylu kibiców nie było w muzeach. :-) Odpowiedz Link Zgłoś