44-ala 16.08.10, 13:36 Jak w rodzinach okradają babcie? Opisujcie, może jakaś szuja będzie miała niewielkie wyrzuty sumienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rr Re: Okradanie Babć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 08:19 Takie szuje to najgorszy typ złodzieja!A jest ich trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ferdek z Waldusiem Re: Okradanie Babć IP: *.versanet.de 17.08.10, 09:11 Juz zaraz szuje i zlodzieje! A na jakiego walca tym nestorkom ta kasiorka,skoro i tak do grobu tego nie zabiora a mlodym pomoga.Moja jak sie buntuje,to do szafy,lodowka na klucz i calkowity zakaz wyjscia na roraty.Przeciez ten u gory zaleca sie dzielic i wspomagac blizniego swego jak siebie samego.Oj bigoctwo z Was zacofane! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Okradanie Babć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 22:48 Nestorką , za skradzioną kasiorę, powinien się zająć ZŁODZIEJ. Chyba że Fredek z Waldusiem, TAK POMIĘDZY JEDNYM A DRUGIM BROWAREM... Halinka, jako pielęgniarka też byłaby pomocną.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do g Re: Okradanie Babć IP: *.versanet.de 18.08.10, 23:43 Ty mnie prosze nierobie nie przekrecac mojego imienia.Ferdek jestem od browarkow i cwiekrowej kasiorki.Jeszcze jeden taki afront i wisisz darmozjadzie jedna zgrzewke.Waldus tego dopilnuje,nie syneczku? Noooooo! Odpowiedz Link Zgłoś