Dodaj do ulubionych

Karta Multisport

09.09.10, 22:39
Witam,pilnie poszukuję kogoś kto jest posiadaczem karty MULTISPORT.Jestem zainteresowana być osoba towarzyszącą osoby z tą kartą.Gwarantuję regularne opłaty,ewentualnie gotówka z góry.Zainteresowanych proszę o kontakt:pammy13@poczta.onet.pl.
Obserwuj wątek
    • Gość: hmm Re: Karta Multisport IP: *.chello.pl 16.09.10, 15:06
      przyłączam się do pytania.
    • 87najka87 Re: Karta Multisport 02.12.10, 15:10
      Witam,

Również poszukuję osoby która mogłaby załatwić dwie karty multisportu w rozsądnej cenie :) proszę o kontakt na maila : najka_x@poczta.fm

Pozdrawiam
    • Gość: oszukana Re: Karta Multisport IP: 46.112.26.* 28.12.10, 22:37
      Witam osoby ktore porzez rozne fora chcą kupić karte benefit - niestety ja tez chcialam dołaczyc do takiej grupy, pracuje w malej 5 osobowej firmie i nie mialam mozlwosci zakupc karty.
      Skorzystalam z oferty ponizszej Pani - wplacilam pieniadze kilkanascie dni temu - kart brak.
      Pani owszem odbiera telefony, mowiac ze zaraz sprawdzi, wysle smsa itd. W momecie kiedy poczulam sie oszukanazaczelam szukac w necie wiecej informacji. Pani ta poszukiwana jest tez na goldenie. Wiem ze zachowalam sie naiwnie, pisze tego maila zeby przestrzec innych

Witam!
      Powiedzmy, że mam możliwość wyrobienia kart Multisport. Jeśli chcesz być posiadaczem takiej karty napisz na meila trendy666@wp.pl odpisuje natychmiast, ponieważ zależy mi na zebraniu dużej grupy. Pozdrawiam
      Olivia Majerek

• Gość: x Re: Karta Multisport IP: 46.112.207.* 06.01.11, 18:47
        podnosze
      • Gość: ania Re: Karta Multisport IP: *.dag.pl 12.01.11, 10:55
        dziwne ze ta osoba nie zostala jeszcze ukarana
    • vonbingen Re: Karta Multisport 08.01.11, 01:16
      czegoś nie chwytam ...
      na stronie internetowej karty nie ma ani słowa o osobach towarzyszących. Karta jest imienna, ćwicząc trzeba mieć przy sobie dowód tożsamości ze zdjęciem i tyle. Coś się zmieniło?
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka