Dodaj do ulubionych

Wasze opinie na temat WSNHID

15.09.10, 21:00
czyli Wyższej Szkoły nauk humanistycznych i Dziennikarstwa. Interesują mnie studia II stopnia, wcześniej chciałabym poznać wasze opnie na ten temat. Dziękuję i pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: auto.auto Re: Wasze opinie na temat WSNHID IP: 188.33.136.* 16.09.10, 19:54
      konkretnie na temat zarządzanie zespołami ludzkimi
    • Gość: mapo Re: Wasze opinie na temat WSNHID IP: *.icpnet.pl 16.09.10, 20:00
      Moja opinia jest taka: wprawdzie WSNHiD organizuje fajne spotkania z ciekawymi ludźmi, np.cykl "o sensie życia", gościem był m.in. Jerzy Stuhr, ale jak studiować to tylko na dobrej państwowej uczelni.
      • Gość: auto.auto Re: Wasze opinie na temat WSNHID IP: 188.33.31.* 17.09.10, 19:30
        Gość portalu: mapo napisał(a):

> Moja opinia jest taka: wprawdzie WSNHiD organizuje fajne spotkania z ciekawymi
        > ludźmi, np.cykl "o sensie życia", gościem był m.in. Jerzy Stuhr, ale jak studio
        > wać to tylko na dobrej państwowej uczelni.

Dobrze, ale ja nie pytam: czy znajdę po tym pracę, tylko o poziom, o to czy uczelnia jest konkretna itp.
        • strzelajacy_ogrodnik Re: Wasze opinie na temat WSNHID 17.09.10, 21:37
          > Dobrze, ale ja nie pytam: czy znajdę po tym pracę, tylko o poziom, o to czy ucz
          > elnia jest konkretna itp.

To bardzo niekonkretnie postawione zagadnienie. Co znaczy, że uczelnia jest konkretna?
          • Gość: auto.auto Re: Wasze opinie na temat WSNHID IP: 188.33.140.* 18.09.10, 22:20
            To bardzo niekonkretnie postawione zagadnienie. Co znaczy, że uczelnia jest kon
            > kretna?

Chodzi mi o płatności za np.poprawki, o to czy wykładowcy przychodzą na zajęcia czy są na co drugich i lecą w kulki - to znaczy 'konkretna'.
            • Gość: kalina11 Re: Wasze opinie na temat WSNHID IP: *.icpnet.pl 10.07.13, 14:37
              NIe, zdecydowanie ie jest "konkretna". Jest beznadziejna. Wykładowcy często nieprzygotowani, spóźnialscy. Na wykładach leją wodę przez wiele godzin. Do tego w trakcie roku szkolnego dowiedzielismy się,ze część zajęć ma odbywać się w jakimś Baranowie, do którego nie da sie dojechać, gdy ktoś nie ma samochodu. Tzn. da się, ale trzeba iść ok 30 minut piechotą przez pola. Kosztów dojazdu uczelnia nie zwraca. "Wykładowca" "uczący" w Baranowie twierdzi, że nigdy nie bywa w Poznaniu dlatego nie ma możliwości spotkania go na uczelni. To jakaś parodia normalnie!
              • Gość: jadzka Re: Wasze opinie na temat WSNHID IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.13, 18:10
                Kalina, wydaje mi się, że uczelnie pomyliłaś...
                Nikt nigdy nie musiał jeździć w inne miejsca na wykłady, ćwiczenia, konwersatoria...
                • Gość: delphi84 WSNHiD kadry i płace IP: *.173.48.163.tesatnet.pl 27.01.14, 12:40
                  Witam, czy ktoś z Was studiował może na Podyplomówce z Zarządzania Zasobami Ludzkimi Kadry i Płace na tej uczelni? Interesuje mnie jak przebiega egzamin, jakie pytania były na egzaminach.? Czego się spodziewać.
                  Pozdrawiam
      • Gość: student Re: Wasze opinie na temat WSNHID IP: *.centertel.pl 01.07.13, 11:37
        A co Ci z tego, że zobaczysz np. Jerzego Stuhra poza jakimiś tam emocjami z tym związanymi? Ta szkoła zaprasza takie osoby, bo nie ma nic innego do zaoferowania. To dno totalne. O wszystko trzeba się domagać, a większosc wykladowcow (nie wszyscy) mają studentów gdzieś. Olewają. Dobrze, że w zeszłym roku skończyłem, oby jak najdalej od tych naciągaczy...
    • Gość: studentka Re: Wasze opinie na temat WSNHID IP: *.rbmgroup.pl 04.07.13, 11:24
      Moim zdaniem uczelnia utrzymuje dość wysoki poziom jak na uczelnie prywatną. Organizowane są różnego rodzaju spotkania z osobistościami zarówno ze świata show biznesu jak i polityki. Poza tym studentom oferuje się szkolenia, praktyki i płatne staże. Ja sama skorzystałam i mam co wpisać do swojego CV. Tym właśnie WSNHiD różni się od uczelni publicznych i innych prywatnych. Poza tym zajęcia prowadzone są przez wykładowców z uczelni publicznych więc nie rozumiem skąd pomysł, że poziom jest niski, skoro ci sami wykładowcy prowadzą zajęcia np na UAM. Ja mam pozytywne wspomnienia:)
    • Gość: delphi84 Re: Wasze opinie na temat WSNHID IP: *.173.48.163.tesatnet.pl 27.01.14, 13:08
      Witam, czy ktoś z Was studiował może na Podyplomówce z Zarządzania Zasobami Ludzkimi Kadry i Płace na tej uczelni? Interesuje mnie jak przebiega egzamin, jakie pytania były na egzaminach.? Czego się spodziewać.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka