Dodaj do ulubionych

W Tarnobrzegu jest potwór

IP: *.szybszyinternet.pl 23.06.12, 21:14
Osiedle Wielowieś przeżywa od paru dni koszmar. Ludzie boją się wychodzić z domu a bestia pojawia się co chwilę. Ostrzegał mówią ksiądz na ambonie i dzielnicowy a tu nikt nic nie robi. Czy powinniśmy puszczać dzieci do szkoły. Mamy siana a ta jadowita bestia czycha na nas w trawach i domostwach. Panie Przewodniczący! Tylko Pan może nam pomóc RATUNKU
Obserwuj wątek
    • Gość: wielowsianin Re: W Tarnobrzegu jest potwór IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.06.12, 21:52
      Do boju Panie Barwiński bo ta bestia nas pozjada. Trzeba wytoczyć ze stodoły armaty.
      • Gość: misiu Re: W Tarnobrzegu jest potwór IP: *.szybszyinternet.pl 24.06.12, 13:23
        Janusz kochany ratuj nasze rodziny i nas samych. My ci za to nie bój się a nawet wszystko.
    • Gość: 11-tka Re: W Tarnobrzegu jest potwór IP: *.szybszyinternet.pl 24.06.12, 16:42
      Lolo mówi,że to jakaś babka co mieszka z jakimś konkubinem zobaczyła i dostała po oczach. Teraz jest chora i nie wiadomo co z nią będzie. Jak moja siora zobaczyła kiedyś potwora to do dzisiaj jest w szoku. Musimy się leczyć, naprawdę.
      • Gość: aaa Re: W Tarnobrzegu jest potwór IP: *.smsiarkowiec.pl 24.06.12, 20:10
        to jest moja teściowa
        • Gość: . Re: W Tarnobrzegu jest potwór IP: *.szybszyinternet.pl 24.06.12, 20:26
          A ma inicjały J.B.
          • Gość: aaa Re: W Tarnobrzegu jest potwór IP: *.smsiarkowiec.pl 25.06.12, 20:10
            tam dziewic nie znajdziesz same tlenione dupcyngiele z dojami do pasa
        • Gość: bbb Re: W Tarnobrzegu jest potwór IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.06.12, 20:47
          nie to moja tesciowa
    • e-ftalo Re: W Tarnobrzegu jest potwór 24.06.12, 22:18
      Czy ten potwór mieszka w bagnach ,atakuje ludzi i ma na imię Jozin? Jest tylko jeden sposób,szczegóły i przepis na jego unieszodliwienie jest na youtube
      www.youtube.com/watch?v=v9MTGNaEXGM
      • Gość: panna monika dla równowagi muzycznej- nie dajmy się zwariować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.12, 22:55
        www.youtube.com/watch?v=2kWngNdITpY
        www.youtube.com/watch?v=d1krGsHOOrM
        • Gość: miki Re: dla równowagi muzycznej- nie dajmy się zwario IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.12, 12:19
          Podobno znowu był widziany w nocy, znowu nie chciał starej baby i uciekł - to pyton dupczyciel, co czeka jak smok wawelski na dziewicę.
          • Gość: syf Re: dla równowagi muzycznej- nie dajmy się zwario IP: *.szybszyinternet.pl 25.06.12, 21:16
            albo na babkę u januszkia
            • Gość: ja Re: dla równowagi muzycznej- nie dajmy się zwario IP: *.szybszyinternet.pl 26.06.12, 14:17
              no
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka