Dodaj do ulubionych

Prezes Radia Merkury grozi prof. Naganowskiemu

28.09.10, 09:28
a ten Rdesinski jest z Naszosci - rozumiem ze to koniec naiwnosci - quasi buntownicy dorwali sie do koryta!O to chodzilo nie? Dla siebie i kiepskich tak zwanych prawicowych dziennikarzyn. Mam nadzieje kariera tego miernego pana i rzeszy doradcow szybko sie skonczy! Jezeli ktos placi abonament - to niech ma swiadomosc ze placi pencje komus takiemu jak Rdesinski z Naszosci!
Obserwuj wątek
    • Gość: RAUBER Re: Prezes Radia Merkury grozi prof. Naganowskiem IP: *.spray.net.pl 28.09.10, 10:43
      Prezes przekonuje w nim m.in., że Naganowski działa na szkodę spółki i szkaluje dobre imię prezesa.

że co szkaluje?
      ti ti drugi jarosławek rośnie
      • Gość: pikador Re: Prezes Radia Merkury grozi prof. Naganowskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 11:41
        A nie wydaje się Koleżeństwu forumowiczom i nie tylko, że tu po prostu trzeba smarkacza wytargać "za ucho" i wywalić na "zbity pysk" ? Tak po prostu wynieść gościa z siedziby razem z fotelem a kolesi z grupy zamawiającej "pięć piw" pogonić ochroną. Po co wdawać się w polemikę jak nie ma z kim ?W prywatnej firmie dostałby kartonik w towarzystwie ochroniarza i konfiskatę wszystkich słuzbowych narzędzi pracy w ciągu 15 min.
        • gra_planszowa Re: Prezes Radia Merkury grozi prof. Naganowskiem 28.09.10, 12:34
          Uzasadnij rację Naganowskiego, wykaż błędy Prezesa albo .. zamknij się!
          • Gość: pikador Re: Prezes Radia Merkury grozi prof. Naganowskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 13:41
            Te "chinczyk" z planszy ! Opanuj chamski język .Też zamawiasz "pięć piw" czy obiecali ci stołek doradcy u Filipa "z Konopii" ? Samo powołanie tego smarkacza urąga zdrowemu rozsądkowi. A dorobek prof.Naganowskiego jest powszechnie znany i szanowany. Prezes Rdesiński to klasyczny przykład na teorię o "g...nie",które przykleiło się do pancernika i krzyczy : Płyniemy !!!
            • gra_planszowa Re: Prezes Radia Merkury grozi prof. Naganowskiem 28.09.10, 23:59
              Gość portalu: pikador napisał(a):

> Te "chinczyk" z planszy ! Opanuj chamski język .Też zamawiasz "pięć piw" czy o
              > biecali ci stołek doradcy u Filipa "z Konopii" ? Samo powołanie tego smarkacza
              > urąga zdrowemu rozsądkowi. A dorobek prof.Naganowskiego jest powszechnie znany
              > i szanowany. Prezes Rdesiński to klasyczny przykład na teorię o "g...nie",które
              > przykleiło się do pancernika i krzyczy : Płyniemy !!!

Te!!! pikador !!!
              Nie sztuka jest komuś naurągać!!! Argumenty na swoje kąśliwe uwagi podaj!!!
        • Gość: RAUBER Re: Prezes Radia Merkury grozi prof. Naganowskiem IP: *.spray.net.pl 28.09.10, 12:40
          jestem za :)

towarzystwo pięciu piw wykopmy na wschód gdzie mają swój PiSneyland
    • polazych Prezes Radia Merkury grozi prof. Naganowskiemu 28.09.10, 12:40
      Szanowny Panie R. taka postawa na krytykę już dawno stała się passe - raczej została na poziomie szkoły podstawowej. Czy Pan zastanowił się nad tym, co pisze? Absurdem jest to, jakoby Prof. T. Naganowski działał na szkodę Radia M. będąc w spółce już od lat. Szkalowanie przez Pana tak wybitnej osoby, jaką jest Prof. Naganowski utwierdza mnie tylko w przekonaniu, że nie dorósł Pan do roli, jaką pełni. Zawsze powtarzam przekornym; Zanim coś powiesz, przemyśl ... i lepiej nie mów nic. Pana doświadczenie w ów branży jest znikome, czego nie można powiedzieć o Prof. T.N. zatem sądzę, że powinien się Pan jeszcze wiele nauczyć od Prof. Znam Go i wiem, że jeśli krytykuje, to nie robi tego złośliwie, ma na celu dobro drugiej jednostki, w tym przypadku Radia M. Każdy zna Pana wcześniejsze poczynania, więc troska Profesora T.N. o Radio, w którym działa już wiele lat, jest tu całkiem na miejscu. Panie R. proszę wziąć się w garść i skupić na tym, co najważniejsze a krytykę przyjąć z godnością! Powodzenia!

Życzliwa Pola :)))
      • gra_planszowa Re: Prezes Radia Merkury grozi prof. Naganowskiem 29.09.10, 00:07
        polazych napisała:

> Szanowny Panie R. taka postawa na krytykę już dawno stała się passe - raczej zo
        > stała na poziomie szkoły podstawowej. Czy Pan zastanowił się nad tym, co pisze?
        > Absurdem jest to, jakoby Prof. T. Naganowski działał na szkodę Radia M. będąc
        > w spółce już od lat. Szkalowanie przez Pana tak wybitnej osoby, jaką jest Prof.
        > Naganowski utwierdza mnie tylko w przekonaniu, że nie dorósł Pan do roli, jaką
        > pełni. Zawsze powtarzam przekornym; Zanim coś powiesz, przemyśl ... i lepiej n
        > ie mów nic. Pana doświadczenie w ów branży jest znikome, czego nie można powied
        > zieć o Prof. T.N. zatem sądzę, że powinien się Pan jeszcze wiele nauczyć od Pro
        > f. Znam Go i wiem, że jeśli krytykuje, to nie robi tego złośliwie, ma na celu d
        > obro drugiej jednostki, w tym przypadku Radia M. Każdy zna Pana wcześniejsze po
        > czynania, więc troska Profesora T.N. o Radio, w którym działa już wiele lat, je
        > st tu całkiem na miejscu. Panie R. proszę wziąć się w garść i skupić na tym, co
        > najważniejsze a krytykę przyjąć z godnością! Powodzenia!
        >
        > Życzliwa Pola :)))

Skoro Pan Profesor taki kulturalny, aktywny, doświadczony, uczony i od lat patronuje Radiu Merkury to dlaczego w sprawie Radia odzywa się dopiero przy okazji Rdesińskiego???
    • mag-43 Prezes Radia Merkury grozi prof. Naganowskiemu 29.09.10, 08:38
      pod listem zamieściłem komentarz, został szybko usunięty. Tak ten mały Filipek realizuje zasadę wolności słowa. Jestem jednym z dwóch, a jedynym żyjącym b. dziennikarzem poznańskiergo PR, który został negatywnie zweryfikowany w czasie stanu wojennego i wyrzucony z pracy. Mam więc moralne prawo do zabrania głosu. Napisałęm, że ten mały człowieczek nie ma prawa marnować 20 letniego dorobku Piotra Frydryszka, zaś za wyrzucienie z pracy Niny Nowakowskiej należałoby się mu po pysku nakłaść, ale o taką gębusię nie warto sobie ręki brudzić.
      • Gość: nemo odpowiedź kłamcy IP: *.subscribers.sferia.net 29.09.10, 17:32
        Panie, może i Pan jest/był zasłużony dla systemu, i na liście Pana nie znaleźlli. Pana komentarz jest na stronie Radia Merkury... czyli - kłamcą Pan jesteś. Co, do przeszłośći, w radiu wielkich czystek polityczno-weryfikacyjnych nie było - to chyba, jak to się mówi, "omijanie prawdy" po raz drugi. Co do Pana odczuć w stosunku do Pani Niny są, jak to z empatią, osobiste i trudno je komentować, choć Pani Nina i tak już emerytką była...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka