Dodaj do ulubionych

Prezes Rdesiński się nie poddaje

12.10.10, 10:52

"Chce mówić o nieprawidłowościach i nadużyciach w spółce i politycznym kontekście swojego odwołania" - hehe, ciekawe czy będzie chciał też mówić o 'politycznym kontekście swojego powołania".
A z drugiej strony, mam wrażenie, że Merkury to jedna z takich wyjątkowo zaskorupiałych struktur które trwają i trwają, której niezależnie od politycznych uwarunkowań przydałoby się małe przewietrzenie. Choć pod względem muzycznym jest to chyba jedyna poznańska rozgłośnia, która zapewnia 'profesjonalną obsługę' w każdej dziedzinie...

"I dlatego ciągle jest, jak jest" (Janerka)
Obserwuj wątek
    • plendz Koryta raz zdobytego nie oddamy nigdy! 12.10.10, 12:58
      Typowe PiSdzielstwo. Wstawili na stołek miernotę, który zrobi wszystko, by tę jedną jeszcze pensyjkę za synekurkę uratować. Po nim choćby potop, a o podaniu się do dymisji w jego środowisku nie słyszeli.
      Radio Merkury i Aferę mam zaprogramowaną w radio samochodowym, jest jeszcze eska rock, tokfm i trójka, poza tym żadnych stałych nie mam. Oczywiście gdyby Merkury był lepszy, to częsciej bym go słuchał, ale i tak to rozgłośnia z poznańską tożsamością. Dlatego traktowanie szefowania w nim jako synekurę uważam za szczyt chamstwa.
      • Gość: Chon Bendit pedofi Szczyt chamstwa to TOK FM i Nowakowska IP: 95.108.0.* 12.10.10, 13:20
        20 letni staz w Partii i ten porazajacy glos. Panie jakiejkolwiek religii spraw by to babsko nigdy nie dalo glosu w eter radiowy. Jest tak przyjemnie wlaczyc Merkury bez Niej.

Na pohybel POwcom i reszcie scierwa.
        • scholaj Re: Szczyt chamstwa to TOK FM i Nowakowska 12.10.10, 14:47
          dałeś przykład czym jest PiS, mówisz językiem swojego prezesa
          • Gość: Jan Albetrandy Re: Szczyt chamstwa to TOK FM i Nowakowska IP: 95.108.0.* 12.10.10, 15:37
            Nie , mowie jezykiem kolegi Michnika Cohn Bendita pedofila zasiadajacego w organach UE.
            Mowie jezykiem Chlasty i Wanat. Mowie jezykiem Lisa i Zakowskiego. Mowie Bartoszewskim i Wajda.
            A tembr glosu mam inny , moze dlatego ze nie bylem w komuchach 20 lat jak Nina.
            • plendz Ciekawe ciekawostki 12.10.10, 16:59
              Ciekawe załgany PiSdzielco czemu nie piszesz, że Pani Nowakowska działała w Solidarności od 1980 roku, w kolportowała wydawnictwa podziemne, prowadziła w domu studio nagrań podziemnego radia S, była zwalniania z pracy przez komuchów - kolegów mentalnych twojego Rdesińskiego itd.? Nie piszesz, że złożyła legitymację PZPR, w 1981 roku, po 12,a nie 20 latach przynależności. Wiem dlaczego o tym nie piszesz. Bo w głębi ducha jesteś komuchem i tęsknisz do PRL, gdzie taki Rdesiński byłby sekretarzem KW, bo to człowiek dużego formatu, tylko się biedak za późno urodził. Bo tak jak Rdesiński i Lisiewicz nie załapałeś się na ważne wydarzenia i tylko parodiujesz opozycję lat 80-tych w Naszości. Zapewne masz kopleks Jarka Kaczyńskiego - jesteś nikim, poza bluzgiem nic nie umiesz, ale chciałbyś żeby to w końcu doceniono;-)))
              • Gość: gra lustrami Plendzu taka madra a byla w komuchach IP: 95.108.0.* 12.10.10, 21:57
                wiesz jak sie takich zowie? Przerzuty. Spiochy.Tw.

Albo taka glupia byla przez tyle lat. I sie nie zesraj jak Taras. Glosik Niny swoimi falami uklada hologram jezyka pieszczacego annusa PO.
    • cracken001 Prezes Rdesiński się nie poddaje 12.10.10, 16:07
      Niech jeszcze zawiadmi prokurature o mozliwosci popelnienia przeze mnie przestepstwa-mam kutasa,a wiec narzedzie ewentualnego gwaltu
      • Gość: aurea dicta Ja zaraz zawiadomie Herculesa i bedzie po crackeni IP: 95.108.0.* 12.10.10, 16:10
        idz sobie wlacz Tok FM radio taksowkarzy i glosik Chlasty.

Stop komunistycznym glosikom w eterze. Nowkowska ,Chlasta i reszta lewactwa.
        • Gość: Friedrich von Hay Agenturalne media WSI Agora i reszta IP: 95.108.0.* 12.10.10, 16:35
          www.wpolityce.pl/view/2677/Czy_Kaczynski_mowil_o__prawdziwych_Polakach___Pokazcie_dowod__bo_na_razie_dowodow_brak__.html

Kapusie,czynni agenci ,pedaly i cpuny bialych kresek. To kadra oburzonych mediow na slowa ktore nie padly.

Simona Mola i Legierskiego promujcie. Chlasta obrzuci ich lukrem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka