Gość: mm IP: *.local / *.man.poznan.pl 05.04.04, 09:05 W lutym tego roku BZWBK obciążyłomoje konto kwotą 15 zł. za rzekome koszty ponagleń. Po mojej interwencji po tygodniu wykonano korektę i otrzymałem przeprosiny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm bzwbk IP: *.local / *.man.poznan.pl 05.04.04, 09:06 W lutym tego roku BZWBK obciążyłomoje konto kwotą 15 zł. za rzekome koszty ponagleń. Po mojej interwencji po tygodniu wykonano korektę i otrzymałem przeprosiny. Odpowiedz Link Zgłoś
agaagnes Re: Opłata za zlikwidowane konto 05.04.04, 10:00 dlatego ja unikam BZWBK jak ognia, nie znosze tego banku, bo tam nawet za "trzasnecie drzwi" sie placi. Odpowiedz Link Zgłoś
mankut400 Re: Opłata za zlikwidowane konto 05.04.04, 11:31 Ja już konto w BZ WBK zlikwidowałem - właśnie za jakość obsługi. (może za rok też sobie o mnie przypomną? Toż to jest instytucja typu co każdy powód jest dobry by pieniądze wyciągnąć) Odpowiedz Link Zgłoś
patyczako Re: Opłata za zlikwidowane konto 05.04.04, 22:24 i tak trzymac...likwidujcie konta bo ja ich tez nie lubie....i podobnie multibank spróbujcie u nich wziac kredyt - przez miesiac biegalam z roznymi papierami a oni nie umieli powiedziec wprost ze nie dostane tego kredytu... Odpowiedz Link Zgłoś