Dodaj do ulubionych

Violet Sushi & Yakitori

IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.10, 14:13
a mnie własnie wystrój się podoba najbardziej! polaczenie intensywnych barw klubu z wykwitną kuchnią sushi to dla mnie strzał w 10. nie wszystkie suszarnie musza wygladac tak samo, ta wyróznia się zdecydowanie na tle innych miejsc tego typu w poznaniu. najlepsze danie (ranking subiektywny) zupa balijska:)
Obserwuj wątek
    • Gość: romulus Re: Violet Sushi & Yakitori IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.10, 11:36
      zupa balijska w violecie jest spoko;) Lubie violet, choć wystroj nie każdemu moze przypasc do gustu (według niektorych nie pasuje do sushi) ale przecież "jeszcze sie taki nie urodzil kto by wszystkim dogodził":) Fioletowo-brązowo - dla mnie ciekawie i oryginalnie.
    • Gość: jarocki;) VIOLET SUSHI IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.10, 14:22
      Violet to młodszy brat Sushi Matii, ten sam właściciel i ta samo dobrze zrobione sushi. Wystrój niektórym może wydawać się kontrowersyjny - ale klubowy klimat mi się akurat bardzo podoba. Ciekawą opcją jest sushi na dowóz do domu - raz zamówiłem i naprawdę szybko przyjechali, muszę pochwalić:) Prowadzą tam warsztaty sushi - planuję się wybrać
    • Gość: mimi Re: Violet Sushi & Yakitori IP: *.serv-net.pl 26.02.11, 17:16
      Byłam ostatnio w Violecie, zupa balijska rewelka (pikantna, z kurczakiem i krewetkami, ostraaa!), najlepsza tempura jaką ostatnio jadłam. Polecam:)
    • Gość: nero Re: Violet Sushi & Yakitori IP: 81.219.255.* 28.03.11, 10:21
      ostatnio maja tam promocje na grill i tempure. mozna zamawiac dowolna ilosc za 89 PLN, ciekawa sprawa, polecam takie promocje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka