Dodaj do ulubionych

Tysiące poznaniaków bez prądu

04.11.10, 12:21
Z dobrze poinformowanych źródeł wiem, że na Czecha prąd jest i nie było dzisiaj żadnych zakłóceń w dostawie.
Obserwuj wątek
    • piter_wlkp Spokojnie , jak Kulczyk kupi ENEę to 04.11.10, 12:58
      oprócz braków w dostawie prądu pojawią się jeszcze wyższe rachunki
      • Gość: zenek Masz rację IP: 95.108.69.* 04.11.10, 13:58
        Dodatkowo, wszystkie rodziny wielodzietne będą musiały przekazać Kulczykowi na pożarcie najmłodszego syna a najstarszą córkę do pracy w Starym Browarze w charakterze sprzątaczki...
        • piter_wlkp Re: Masz rację 04.11.10, 15:15
          Jeśli wierzysz że Kulczyk chce kupić Eneę po to aby nasze rachunki się obniżyły lub żeby wydać wielkie pieniądze na doinwestowanie sieci energetycznej (tak aby zaoszczędzić nam przykrości związanych z wyłączeniami prądu), to nie dziwię się że możesz również wierzyć w to co sam wyżej napisałeś ...
          • Gość: zenek Re: Masz rację IP: 95.108.69.* 04.11.10, 16:00
            No Ty dobrze kombinujesz.
            Ale ja nie pisałem nic o obniżeniu rachunków, więc nie pisz że ja w to wierzę.
            Jednocześnie nie zakładam że rachunki wzrosną bo to "pazerny" Kulczyk kupi.
            Zresztą, jest coś takiego jak Urząd Regulacji Energetyki i to on zatwierdza lub nie, propozycję zmiany (czytaj podwyżki) taryf i opłat.
            I dla odmiany _nie wierzę_ że dotychczasowy właściciel bawił się w Dobrego Wujka i ustalił te taryfy i opłaty niżej niż maksymalnie mógł.

Ale... pewnie Jan "Diabeł Wcielony" Kulczyk znajdzie jakieś szatańskie sztuczki żeby to zmienić.
            Dusze zaprzeda, albo co...
            I do tego są mu potrzebni najmłodsi synowie wielodzietnych rodzin...

Kulczyk, Grobelny to takie dyżurne straszaki, zło wcielone i chłopcy do bicia.
            I z taką wizją świata się nie zgadzam.
            A także z podnoszeniem kija gdy tylko w pobliżu pies biegnie.
    • Gość: czecha Re: Tysiące poznaniaków bez prądu IP: *.man.poznan.pl 04.11.10, 14:03
      Na czecha od strony rusa nie było prądu..
      • Gość: niemam Re: Tysiące poznaniaków bez prądu IP: 81.219.255.* 04.11.10, 17:58
        u mnie tez nie ma prądu i pisze tego maila po ciemku, tyle światłą, co znicz daje, bo mi jeden został z Zaduszek.
        Internet chodzi bardzo wolno, w telewizorze ledwo co widać. Kiedy wreszcie naprawią?
    • hubalaga Tysiące poznaniaków były bez prądu 04.11.10, 20:13
      No ciekawe że o 14 najpóźniej włączyli ?!?!? Czekałem na prąd na Warszawskim do wpół 19, a wg Enei mieli włączyć dopiero przed 21... Skąd więc takie dane ?!?
    • Gość: mati Re: Tysiące poznaniaków bez prądu IP: *.icpnet.pl 04.11.10, 22:32
      u mnie na rusa prąd był cały czas, jednak migło mi przez chwile brak prądu, ale komp się nie wyłączył, natomiast zegarek zresetował.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka