Dodaj do ulubionych

Grobelny pozywa Ganowicza i innych polityków

11.11.10, 14:52
Niech zwycięży sprawiedliwość! Grobelnemu życzmy spokojnej, prezydenckiej emerytury. :)
Obserwuj wątek
    • Gość: kwadransik Re: Grobelny pozywa Ganowicza i innych polityków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 16:43
      A ja myślę że pozwolenia na budowy wydaje aRCHITEKT MIEJSKI . LUB WOJEWODA . jAK jest inaczej to po co składać pozwolenie na budowę do odpowiedniego działu UM lub STAROSTWA MOŻNA OD RAZU DO PREZYDENTA ALE PARANIOK TEN Lewandowski i on chce kandydować na radnego - Jak poznaniacy wybiorą takich laików to będzie jeszcze gorzej. Ja wybieram wójta- mam nadzeję że ten najgorszy w powiecie nie przejdzie.
      • Gość: prawnik budowlany Re: Grobelny pozywa Ganowicza i innych polityków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 22:41
        Pozwolenia na budowe wydaje starosta powiatowy, tu:prezydent miasta poznania.
    • quaxo Grobelny pozywa Ganowicza i innych polityków 11.11.10, 17:43
      Świetnie, rozprawy już w piątek, a sprawa Kulczykparku przeciwko Grobelnemu ciągnie się i ciągnie...
    • Gość: Agnieszka Re: Grobelny pozywa Ganowicza i innych polityków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 19:14
      Nie sądźcie abyście nie byli sądzeni...:(
    • Gość: re Re: Grobelny pozywa Ganowicza i innych polityków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 19:29
      Rysio lubi szybko i sprawiedliwie........tylko nie zawsze :(
      • Gość: Pyra Rycho, bezwzględny polityk. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 21:21
        Wykończy procedurami. Sprawa Kulczykparku, czy parku na Ratajach rozstrzygnie się sądownie jak Rycho przejdzie na zasłużoną emeryturę....
        Ciekawe co tak Rycha ciągnie do parków..
    • j10ma Grobelny pozywa Ganowicza i innych polityków 11.11.10, 20:10
      E.poseł Filip Kaczmarek znowu wyrwał się jak ten z konopii. Tu więcej nie ma co komentować. Z pewnością myśli on już o następnych wyborach. Platformo Obywatelska ! czas pomyśleć ile wart jest ten parlamentarzysta. On nadawał by się do jedynie słusznej partii -tj PIS-u.
    • quinc Coś lepkiego 12.11.10, 08:13
      Przyczepił się do nas Grobelny jak taka lepka, mazista, brązowa substancja. Zapewne dzięki konserwatywnym babciom i dziadkom nie odlepi się bez prawomocnego wyroku sądowego. Jednak pzynajmniej możemy nawoływać i agitować za wybraniem Nie-grobelnego.
      Zadam jeszcze moje stałe pytanie. Panie prezydencie Grobelny, gdzie są miejsca pracy dla absolwentów poznańskich wyższych uczelni, gdzie są spółki technologiczne, jak długo jeszcze poznańska młodzież będzie musiała jechać za pracą do Warszawy, czy Wrocławia? Czas do pierdla panie prezydencie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka