aagaataa83
26.11.10, 17:24
Dziewczyny,
Rodziłam 2 tyg. temu na Lutyckiej i z czystym sumieniem polecam ten szpital. Personel na porodówce naprawdę super. Położne bardzo miłe i pomocne. Trafiłam również na bardzo dobrych lekarzy i mega zaangażowanych. Mój poród do ostatnich chwil przebiegał bez problemów. Niestety zakończył się cesarskim cięciem- dzięki szybkiej interwencji lekarzy mój synek jest ze mną. Jestem Im wdzięczna za fachową opiekę.
Na oddziale poporodowym personel również bardzo pomocny, szczególnie Pani od laktacji. Ja nie miała problemów z karmieniem, ale koleżanka z pokoju tak. Pani przychodziła do Niej kilka razy i bardzo cierpliwie tłumaczyła. Mówiła, żebyśmy pytały teraz jak najwięcej, bo po to ona jest, a jak wrócimy do domu, to nie będzie kogo zapytać.
Nie miałam bezpośredniego kontaktu z siostrami z noworodków, ale mój Mąż mówił, że są również bardzo miłe i pomocne. Przy każdej Jego wizycie pozwalały zabrać synka do mnie (po cesarskim cięciu dziecko przez pierwszą dobę nie było ze mną). Lekarze z noworodków również ok. Wytłumaczyli wszystko, odpowiedzieli na każde pytanie i widać, że interesowali się dzieckiem.
Jeśli macie jakieś pytanie o techniczne rzeczy, to piszcie.
Pozdrawiam.