ankas77 30.11.04, 14:57 Brał ktoś taki lek? Jest skuteczny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nevada_blue Re: Pernazinum 30.11.04, 15:04 a na co Ci go przepisano? bo ja brałam - wprawdzie krótko, bo tylko przez tydzień - w hipomanii kiedy mnie strasznie nosiło i prawie nie spałam chyba rzeczywiście działało i szybko pozwalało zasnąć o w miarę przyzwoitej porze, nie budząc się wcześnie nad ranem i już po paru dniach wyciszyło ten stan cudownej euforii - dlatego przestałam ją brać w tym czasie nie zauważyłam żadnych skutków ubocznych, nie wiem jak przy dłuższym stosowaniu.. pozdrawiam, [nevada] Odpowiedz Link Zgłoś
mskajq Re: Pernazinum 30.11.04, 17:51 ankas77 napisała: > Brał ktoś taki lek? Jest skuteczny? chyba tak bo bo sprzedaż rośnie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hvp2 Re: Pernazinum 02.12.04, 23:12 Ja to biore juz kilkanascie miesiecy. Objawow ubocznych nie zalwazylem. Na pewno uspokaja, wycisza. W ogole istotna jest wielkosc dawki (jest to b.szeroki przedzial), przy wiekszych dawkach nie wiem czy cos sie nie moze podziac (co nie znaczy ze _musi_) Odpowiedz Link Zgłoś
mazi27 Re: Pernazinum 03.12.04, 00:26 Ja bralam przez 1,5 miesiaca ale razem z lerivonem i anfranilem. Wiec trudno ocenic jak dzialala sama pernazyna. Ogolnie bylam wyciszona,zniknely lęki, spalam dobrze. Zauwazylam za to szybko zmieniajace sie nastoroje (szybciej niz zwykle), zawroty glowy, pogorszenie widzenia. Licho wie o ktorego z tych srodkow. Teraz mam remeron i cloranxen. Zawroty ustapily. Spie roznie. Odpowiedz Link Zgłoś