kolo125 04.01.11, 20:46 szał pydy............, jaki ten poznań po.je.ba.ny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hołek Re: Radni ruszyli z rewitalizacją. Zaczną od ławe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 09:30 Gdzie można poznać propozycję ulic przewidzianych do ograniczenia 30 km/h ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy 30 km/h w całym śródmieściu! IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.11, 09:58 i wypad z chodników! Odpowiedz Link Zgłoś
lukask73 Granty 05.01.11, 12:20 Znając życie, jedynymi beneficjentami programu grantów będą jego twórcy, którzy wezmą wspomniane 50 tys. zł i dojdą do wniosku, że np. prawo nie pozwala na dopłacanie do księgarń. Poza tym wiele księgarń już wyciągnęło kopyta; jest coraz mniej do ratowania. Odpowiedz Link Zgłoś
danuta511 Radni ruszyli z rewitalizacją. Zaczną od ławek 05.01.11, 21:11 Może radni zaczną od uporania się ze strasznym budynkiem na rogu Szkolnej i Starego Rynku. W tym roku po 10 latach odwiedzili mnie goście zza granicy i uwierzyć nie mogli, że widzą w tym miejscu to samo co widzieli 10 lat temu. Budynek po Modzie Polskiej po prostu straszy.. Kolejny atrakcyjny punkt Poznania to wycięta bryła Kupca Poznańskiego gdzie jednak ktoś wydaje zgodę na handel mydłem i powidłem z obrzydliwych kramów, które w sercu miasta są czymś niesłychanym. Nie wiem czy to można nazwać rewitalizacją to mało ambitne zrobienie zwyczajnego porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Ławki to świetny pomysł, ale 05.01.11, 21:19 przecież mamy ławki na Starym Rynku, tyle że zawsze okupowane przez pijane albo naćpane bydło. Więc Kochani Radni, mówicie A, to musicie też powiedzieć B i znaleźć sposób na wywóz bydła z miasta. Odpowiedz Link Zgłoś