Dodaj do ulubionych

REALne mysie odchody

IP: *.krobia.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 14:28
Ostatnio kupiłem Fruxy(czipsy) w markecie Real a w nich oprócz zwykłej
zawartości były mysie odchody ( to nie żart ) Jak się okazało paczka była
nagryziona przez myszki. Kiedy poinformowałem o tym obsługe marketu, to
najpierw było coś w rodzaju przedstawienia cyrkowego, panie uśmiały się prawie
do łez ( mi wcale nie było do śmiechu ) a potem wytłumaczone mi , żebym spływał
bo u nich w markecie takich stwożonek nie ma...
Obserwuj wątek
    • cesar01 Re: REALne mysie odchody 23.02.02, 14:42

niestety, mlode siksy w supermarketach klienta maja za nic. nie wiem jaki jest
      nadzor wlascicielski ale jest chyba zaden. dlatego nie chodze juz wogole do
      duzych sklepow. w miare sa sklepy sieci piotr i pawel oraz chata polska.
    • Gość: VIPunia Re: REALne mysie odchody IP: *.puszczykowo.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 23:05
      Gość portalu: piko napisał(a):

Hmm mam nadzieje, ze poprosiles w takim momencie o rozmowe z kierownikiem ?
      W podobnej sytuacji (tzn. gdy panie delikatnie mowiac zignorowaly wraz
      z 'ochroniarzem') powiedzialam ze w takiej sytuacji prosze o rozmowe z
      kierownikiem/dyrektorem itd.
      Powiedziano mi, ze one sa odpowiednimi osobami do reprezentowania kierownika
      przed klientem, poprosilam o nazwiska, gdyz przy odpowiedniej okazji poinformuje
      o zachowaniu jego kadry :)
      Chodzilo o to, ze nie chciano mnie wposcic do Reala z wozkiem MediaMark. a
      poruszalam sie wtedy o kulach, w zwiazku z tym uwazalam, ze to chyba bylo
      kompletna bezczelnosc kazac mi isc po inny wozek.

Skonczylo sie na tym ze akurat przyszla jakas z-ca kierownika ds. tam tych
      panienek czy cos.. i pozwolila mi takim wozkiem wjechac "delikatnie" upomniala
      swoja kadre i palnela cos do ochroniarza, ze w takim przypadku powinien sam
      leciec po inny wozek skoro jest taki madry.

Pozdrowionka
      • Gość: piko Re: REALne mysie odchody IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.02, 15:22
        Gość portalu: VIPunia napisał(a):

> Gość portalu: piko napisał(a): Jasnee poprosilem nawet zadzwoniono po kogos
        takiego ale widocznie tek ktos byl bardzo zajety a mi po około 5minutach znudziło
        się czekać
        >
        > Hmm mam nadzieje, ze poprosiles w takim momencie o rozmowe z kierownikiem ?
        > W podobnej sytuacji (tzn. gdy panie delikatnie mowiac zignorowaly wraz
        > z 'ochroniarzem') powiedzialam ze w takiej sytuacji prosze o rozmowe z
        > kierownikiem/dyrektorem itd.
        > Powiedziano mi, ze one sa odpowiednimi osobami do reprezentowania kierownika
        > przed klientem, poprosilam o nazwiska, gdyz przy odpowiedniej okazji poinformuj
        > e
        > o zachowaniu jego kadry :)
        > Chodzilo o to, ze nie chciano mnie wposcic do Reala z wozkiem MediaMark. a
        > poruszalam sie wtedy o kulach, w zwiazku z tym uwazalam, ze to chyba bylo
        > kompletna bezczelnosc kazac mi isc po inny wozek.
        >
        > Skonczylo sie na tym ze akurat przyszla jakas z-ca kierownika ds. tam tych
        > panienek czy cos.. i pozwolila mi takim wozkiem wjechac "delikatnie" upomniala
        > swoja kadre i palnela cos do ochroniarza, ze w takim przypadku powinien sam
        > leciec po inny wozek skoro jest taki madry.
        >
        > Pozdrowionka

• misiamisia Re: REALne mysie odchody 24.02.02, 12:25
      Po raz kolejny okazuje się, że w dzisiejszym „marketowym” świecie TRZEBA
      WALCZYĆ O SWOJE!!!

Ech, ciężkie jest życie klienta... :-/

Pozdroofky
      Misia
      • lechita2 chipsy z Biedronki: "Jedz i żygaj!!!" 24.02.02, 19:42
        probowaliście czipsów z biedronki (200g. za 99gr, czy jakoś tak). Nie? ale z
        was fuksiarze, jeśli spróbujecie, to możecie śmiało rezerwować sobie sroczyk na
        małą godzinkę...

pzdr
        • Gość: ffmarkus Re: chipsy z Biedronki: IP: *.icpnet.pl 01.03.02, 21:00
          To są jeszcze tańsze chipsy od Tesco(250g za 3złocisze)???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka