crinos_pl 01.02.11, 10:47 Przede wszystkim nie "p.o. prezesa" tylko p.o. prezes". A po drugie, to ja sobie chetnie taka wstazke przypne. Mam blisko do starego rynku, no i ponad wszystko dosc mam juz tej smolenskiej szopki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenek Mały komentarz rysunkowy do akcji IP: 95.108.69.* 01.02.11, 10:53 www.andrzejrysuje.pl/wp-content/uploads/2011/01/dzie%C5%84-bez-Smole%C5%84ska.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd Przednie :-) 01.02.11, 12:52 I dosc dobrze demaskuje, ze "Dzien bez" to tylko sposob Paliglupka na autopromocje. Szkoda mi ludzi, ktorzy to lykneli. Odpowiedz Link Zgłoś
baalsaack Re: Mały komentarz rysunkowy do akcji 01.02.11, 13:59 Bardzo prawdziwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 40% Re: Mały komentarz rysunkowy do akcji IP: *.man.poznan.pl 02.02.11, 10:11 Mocne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zapytanie Re: Ludzie Palikota szykują Dzień bez Smoleńska w IP: *.man.poznan.pl 01.02.11, 11:03 Dlaczego muszę oglądac ten głupi ryj na plakacie? Odpowiedz Link Zgłoś
marek.es Ludzie Palikota szykują Dzień bez Smoleńska w P... 01.02.11, 11:18 Piotr Stohnij właśnie dlatego zlikwidował stronę "dzień bez Smoleńska" na Facebooku, aby politycy nie zawłaszczyli idei. Widać ludzie p.Palikota nie należą do szczególnie rozgarniętych, skoro tego nie zauważyli. A może nie przeczytali uzasadnienia autora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Ludzie Palikota szykują Dzień bez Smoleńska w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 12:35 podpisuję się, a forum pod artykułem można zlikwidować Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza Dosyc tego Smolenska 01.02.11, 11:19 nawet moj kot juz dostaje wysypki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: Ludzie Palikota szykują Dzień bez Smoleńska w IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.11, 11:46 Odezwał się zwolennik Palimłota. Typowy zwolennk PO zniechęcony do tej partii i szukający czegoś zastępczego. Młody, wyształcony, z dużego miasta - wierzący w każdą bzdurę pijarowską. Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd Wiara Lecha czy Paliglupki? 01.02.11, 12:43 Z dwojga zlego wole szalikowcow... Przynajmniej glupot tyle nie gadaja i na "intelektualistow" sie nie stylizuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lulla Re: Wiara Lecha czy Paliglupki? IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.11, 20:26 jaaasne, najwyżej gębę ci obiją albo oplują jak to bydło z Lecha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ludzie Palikota szykują Dzień bez Smoleńska w IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.11, 13:12 Chyba jednak pełniący obowiązki (p.o.) prezesa a nie pełniący obowiązki prezes. Odpowiedz Link Zgłoś
crinos_pl Re: Ludzie Palikota szykują Dzień bez Smoleńska w 01.02.11, 13:39 Chyba jednak nie. Odpowiedz Link Zgłoś
quant34 Ludzie Palikota szykują Dzień bez Smoleńska w P... 01.02.11, 13:56 Pomarańczowe wstążeczki będą przypominać o tym, żeby w dniu bez Smoleńska nie pamiętać o Smoleńsku. Pomysł zupełnie z gatunku "zabrania się pamiętać o Herostratesie". Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Ludzie Palikota szykują Dzień bez Smoleńska w 01.02.11, 14:26 quant34 napisał: . Pomysł zupełnie z gatunku "zabrania się pamiętać o Herostr > atesie". Też dobre! ;) A. Odpowiedz Link Zgłoś
baalsaack Błazenada 01.02.11, 13:58 Rzadko się zdarza, żebym mógł się zgodzić z politykami PiS-u. Gdyby nie Kaczyńscy, Palikot by nie istniał. Bo sam nie ma nic do zaproponowania. A już zupełną manipulacją jest mówienie o jakimś "ruchu". Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja wynocha palikmiocie z mojego rodzinnego miasta! 01.02.11, 13:59 Poznan wolny od chamstwa. To przez pana stracilismy szanse na tytuł europesjkiej stolicy kultury! von za Don! Odpowiedz Link Zgłoś
oka-ba Re: wynocha palikmiocie z mojego rodzinnego miast 01.02.11, 14:32 odezwał się ten kulturalny!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulla Re: wynocha palikmiocie z mojego rodzinnego miast IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.11, 20:30 jasne, w twoim światłym mieście kibolstwo Lecha kulturalnie pluje ludziom w twarz. I bronice zboczeńców przed osądem ( Krolopa i Paetza) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: wynocha palikmiocie z mojego rodzinnego miast 02.02.11, 10:23 Krollop to wasz człowiek (miał byc przeciwwagą dla Stuligrosza) a od Paetza sie odp.. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Ludzie Palikota szykują Dzień bez Smoleńska w P... 01.02.11, 14:24 Oby dzien bez Smolenska obiol cala Polske a nie tylko Poznan bo caly swiat jest juz bez Smolenska. Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa wolność 01.02.11, 14:52 Oto i wolność słowa w wykonaniu zamordystów Palikota. Szykują się, trenują do wzięcia ludzi za pysk. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
pantera03 Ludzie Paliszczura szykują Dzień bez palenia kotow 01.02.11, 17:18 Ciekawe kto promuje tego biłgorajskiego pajaca? Będą wymachiwać gumowymi penisami czy czymś podobnym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lulla Re: Ludzie Paliszczura szykują Dzień bez palenia IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.11, 20:28 ale nie będą paradować z pochodniami jak twój ocipiały guru - Jaro - Zawsze Miękki i Obwisły Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Ludzie Palikota szykują Dzień bez Smoleńska w P... 01.02.11, 18:59 I co w tym zlego pytam sie, jak chca to prosze a temat Smolensk to juz dawno przejadl sie kazdemu,Palikot ma racje. Odpowiedz Link Zgłoś
voluntariusz Szykują Dzień bez Palikota w Biłgoraju. 01.02.11, 19:03 Dzień bez Palikota w Biłgoraju! Dzień bez Palikota w Lublinie! Dzień bez Palikota w Polsce! Dzień bez Palikota w UE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Dzień bez Michnika i GW!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 20:32 Proponuję zorganizować dzień bez Michnika i GW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
isn_plan14 Re: Dzień bez Michnika i GW!!! 02.02.11, 00:40 Gość portalu: adam napisał(a): > Proponuję zorganizować dzień bez Michnika i GW!!! a ja proponuję poddać cię leczeniu w zakładzie dla umysłowo chorych. Odpowiedz Link Zgłoś
isn_plan14 Ludzie Palikota szykują Dzień bez Smoleńska w P... 02.02.11, 00:47 Jak słyszę lub widzę te głupie trumienne wrzaski i obrazki, jak widzę te zacięte tępe ryje pisowskie, które chcą nam sprzedać to wszystko jako świętość, której głównym obrotowym jest jareczek- to po prostu zmieniam kanał. Mieszkam na zachodzie i nie uwierzycie jak nas to cieszy gdy te trumny podnoszone są do rangi sprawy państwowej. Brawo "polacken" tak trzymać, to że w Polsce było wileu kretynów wiedzieliśmy ale że to byli prawie wszyscy i to nas cieszy tak trzymać- będziecie mogli od maja 2011 wykazać się pracowitością i zapomnicie o trumnach. Odpowiedz Link Zgłoś
voluntariusz Moze 03.02.11, 10:07 Zorganizuj tam na swoim ojczystym zachodzie dzien bez "polacken" to ci ulzy. Pozniej zorganizuj dzien bez wspmnien holocaustu, bez pieniactwa Grossa itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazda Re: Ludzie Palikota szykują Dzień bez Smoleńska w IP: *.man.poznan.pl 02.02.11, 10:09 palikot, wypieprzaj z tymi plakatami bo wyglądają gó...anie Odpowiedz Link Zgłoś
beenny Ludzie Palikota szykują Dzień bez Smoleńska w P... 02.02.11, 23:46 Jest tyle tragedii , chorób nędzy. Jednak nie to jest ważne! Pisowi i jego wodzowi rozum odbiera chęć objęcia władzy. Smoleńsk to nic innego jak pranie mózgów bezmózgowcom. Kto rozsądny zdaje sobie z tego sprawę jakimi przesłankami kieruje się Kaczyński. Mam dość Palenia zniczy przed pałacem, mam dość obłudy. Wszyscy doskonale wiemy, że chodzi o władzę i pieniądze. To ugrupowanie samo zniknie ze sceny politycznej jak nie będziemy się nim zajmować. To dotyczy również PiS-U. Odpowiedz Link Zgłoś