Dodaj do ulubionych

Ludzie Palikota szykują Dzień bez Smoleńska w P...

01.02.11, 10:47
Przede wszystkim nie "p.o. prezesa" tylko p.o. prezes". A po drugie, to ja sobie chetnie taka wstazke przypne. Mam blisko do starego rynku, no i ponad wszystko dosc mam juz tej smolenskiej szopki.
Obserwuj wątek
    • Gość: zenek Mały komentarz rysunkowy do akcji IP: 95.108.69.* 01.02.11, 10:53
      www.andrzejrysuje.pl/wp-content/uploads/2011/01/dzie%C5%84-bez-Smole%C5%84ska.jpg
      • Gość: . Dobre ;-)) IP: *.icpnet.pl 01.02.11, 12:25
        .
      • pamejudd Przednie :-) 01.02.11, 12:52
        I dosc dobrze demaskuje, ze "Dzien bez" to tylko sposob Paliglupka na autopromocje.

Szkoda mi ludzi, ktorzy to lykneli.
      • baalsaack Re: Mały komentarz rysunkowy do akcji 01.02.11, 13:59
        Bardzo prawdziwe :)
      • Gość: 40% Re: Mały komentarz rysunkowy do akcji IP: *.man.poznan.pl 02.02.11, 10:11
        Mocne!
    • Gość: Zapytanie Re: Ludzie Palikota szykują Dzień bez Smoleńska w IP: *.man.poznan.pl 01.02.11, 11:03
      Dlaczego muszę oglądac ten głupi ryj na plakacie?
    • marek.es Ludzie Palikota szykują Dzień bez Smoleńska w P... 01.02.11, 11:18
      Piotr Stohnij właśnie dlatego zlikwidował stronę "dzień bez Smoleńska" na Facebooku, aby politycy nie zawłaszczyli idei. Widać ludzie p.Palikota nie należą do szczególnie rozgarniętych, skoro tego nie zauważyli. A może nie przeczytali uzasadnienia autora.
      • Gość: gogo Re: Ludzie Palikota szykują Dzień bez Smoleńska w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 12:35
        podpisuję się, a forum pod artykułem można zlikwidować
    • malpa-z-paryza Dosyc tego Smolenska 01.02.11, 11:19
      nawet moj kot juz dostaje wysypki!
      • alfalfa Re: zgoda, ale Palikot wypad na bambus /nt 01.02.11, 12:01
    • Gość: N Re: Ludzie Palikota szykują Dzień bez Smoleńska w IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.11, 11:46
      Odezwał się zwolennik Palimłota. Typowy zwolennk PO zniechęcony do tej partii i szukający czegoś zastępczego. Młody, wyształcony, z dużego miasta - wierzący w każdą bzdurę pijarowską.
    • pamejudd Wiara Lecha czy Paliglupki? 01.02.11, 12:43
      Z dwojga zlego wole szalikowcow...

Przynajmniej glupot tyle nie gadaja i na "intelektualistow" sie nie stylizuja.
      • Gość: Lulla Re: Wiara Lecha czy Paliglupki? IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.11, 20:26
        jaaasne, najwyżej gębę ci obiją
        albo oplują jak to bydło z Lecha
    • Gość: ja Re: Ludzie Palikota szykują Dzień bez Smoleńska w IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.11, 13:12
      Chyba jednak pełniący obowiązki (p.o.) prezesa a nie pełniący obowiązki prezes.
      • crinos_pl Re: Ludzie Palikota szykują Dzień bez Smoleńska w 01.02.11, 13:39
        Chyba jednak nie.
    • quant34 Ludzie Palikota szykują Dzień bez Smoleńska w P... 01.02.11, 13:56
      Pomarańczowe wstążeczki będą przypominać o tym, żeby w dniu bez Smoleńska nie pamiętać o Smoleńsku. Pomysł zupełnie z gatunku "zabrania się pamiętać o Herostratesie".
      • alfalfa Re: Ludzie Palikota szykują Dzień bez Smoleńska w 01.02.11, 14:26
        quant34 napisał:

. Pomysł zupełnie z gatunku "zabrania się pamiętać o Herostr
        > atesie".

Też dobre! ;)
        A.
    • baalsaack Błazenada 01.02.11, 13:58
      Rzadko się zdarza, żebym mógł się zgodzić z politykami PiS-u. Gdyby nie Kaczyńscy, Palikot by nie istniał. Bo sam nie ma nic do zaproponowania. A już zupełną manipulacją jest mówienie o jakimś "ruchu".
    • oszolom-z-radia-maryja wynocha palikmiocie z mojego rodzinnego miasta! 01.02.11, 13:59
      Poznan wolny od chamstwa. To przez pana stracilismy szanse na tytuł europesjkiej stolicy kultury! von za Don!
      • oka-ba Re: wynocha palikmiocie z mojego rodzinnego miast 01.02.11, 14:32
        odezwał się ten kulturalny!!!!!!!!!!
      • Gość: Paulla Re: wynocha palikmiocie z mojego rodzinnego miast IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.11, 20:30
        jasne, w twoim światłym mieście kibolstwo Lecha kulturalnie pluje ludziom w twarz. I bronice zboczeńców przed osądem ( Krolopa i Paetza)
        • oszolom-z-radia-maryja Re: wynocha palikmiocie z mojego rodzinnego miast 02.02.11, 10:23
          Krollop to wasz człowiek (miał byc przeciwwagą dla Stuligrosza) a od Paetza sie odp..
    • 6.smiech Ludzie Palikota szykują Dzień bez Smoleńska w P... 01.02.11, 14:24
      Oby dzien bez Smolenska obiol cala Polske a nie tylko Poznan bo caly swiat jest juz bez
      Smolenska.
    • ajakzupa wolność 01.02.11, 14:52
      Oto i wolność słowa w wykonaniu zamordystów Palikota. Szykują się, trenują do wzięcia ludzi za pysk. Powodzenia!
    • pantera03 Ludzie Paliszczura szykują Dzień bez palenia kotow 01.02.11, 17:18
      Ciekawe kto promuje tego biłgorajskiego pajaca? Będą wymachiwać gumowymi penisami czy czymś podobnym?
      • Gość: Lulla Re: Ludzie Paliszczura szykują Dzień bez palenia IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.11, 20:28
        ale nie będą paradować z pochodniami jak twój ocipiały guru - Jaro - Zawsze Miękki i Obwisły
    • zdybka Ludzie Palikota szykują Dzień bez Smoleńska w P... 01.02.11, 18:59
      I co w tym zlego pytam sie, jak chca to prosze a temat Smolensk to juz dawno
      przejadl sie kazdemu,Palikot ma racje.
    • voluntariusz Szykują Dzień bez Palikota w Biłgoraju. 01.02.11, 19:03
      Dzień bez Palikota w Biłgoraju!
      Dzień bez Palikota w Lublinie!
      Dzień bez Palikota w Polsce!
      Dzień bez Palikota w UE!
    • Gość: adam Dzień bez Michnika i GW!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 20:32
      Proponuję zorganizować dzień bez Michnika i GW!!!
      • isn_plan14 Re: Dzień bez Michnika i GW!!! 02.02.11, 00:40
        Gość portalu: adam napisał(a):

> Proponuję zorganizować dzień bez Michnika i GW!!!
        a ja proponuję poddać cię leczeniu w zakładzie dla umysłowo chorych.
    • isn_plan14 Ludzie Palikota szykują Dzień bez Smoleńska w P... 02.02.11, 00:47
      Jak słyszę lub widzę te głupie trumienne wrzaski i obrazki, jak widzę te zacięte tępe ryje pisowskie, które chcą nam sprzedać to wszystko jako świętość, której głównym obrotowym jest jareczek- to po prostu zmieniam kanał. Mieszkam na zachodzie i nie uwierzycie jak nas to cieszy gdy te trumny podnoszone są do rangi sprawy państwowej. Brawo "polacken" tak trzymać, to że w Polsce było wileu kretynów wiedzieliśmy ale że to byli prawie wszyscy i to nas cieszy tak trzymać- będziecie mogli od maja 2011 wykazać się pracowitością i zapomnicie o trumnach.
      • voluntariusz Moze 03.02.11, 10:07
        Zorganizuj tam na swoim ojczystym zachodzie dzien bez "polacken" to ci ulzy. Pozniej zorganizuj dzien bez wspmnien holocaustu, bez pieniactwa Grossa itp.
    • Gość: Jazda Re: Ludzie Palikota szykują Dzień bez Smoleńska w IP: *.man.poznan.pl 02.02.11, 10:09
      palikot, wypieprzaj z tymi plakatami bo wyglądają gó...anie
    • beenny Ludzie Palikota szykują Dzień bez Smoleńska w P... 02.02.11, 23:46
      Jest tyle tragedii , chorób nędzy. Jednak nie to jest ważne! Pisowi i jego wodzowi rozum odbiera chęć objęcia władzy. Smoleńsk to nic innego jak pranie mózgów bezmózgowcom. Kto rozsądny zdaje sobie z tego sprawę jakimi przesłankami kieruje się Kaczyński. Mam dość Palenia zniczy przed pałacem, mam dość obłudy. Wszyscy doskonale wiemy, że chodzi o władzę i pieniądze.

To ugrupowanie samo zniknie ze sceny politycznej jak nie będziemy się nim zajmować. To dotyczy również PiS-U.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka