Dodaj do ulubionych

Leśne 1A Nowa Inwestycja

IP: *.146.96.35.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.02.11, 16:24
Wygląda bardzo fajnie.
Ktoś już kupił??
www.poznan-projekt.pl/go.live.php/PL-H3/architektura/SNjA%3D/drewlanskakoncepcja.html?type=SMg%3D%3D
www.kozieglowy.com.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: MS Re: Leśne 1A Nowa Inwestycja IP: *.ip.netia.com.pl 22.03.11, 10:07
      Podpisaliśmy umowę w grudniu. Budowa zgodnie z planem. Z tego co widzę sprzedaż też idzie ok - sprzedali jakies 40% mieszkań. Czekamy do listopada. Mam nadzieję, że realizacja będzie na czas :)
      • Gość: bibi Re: Leśne 1A Nowa Inwestycja IP: *.bg.am.poznan.pl 23.03.11, 13:52
        I my, podobnie. Witam sasiadow ;]]]
        • Gość: MS Re: Leśne 1A Nowa Inwestycja IP: *.180.244.167.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.03.11, 14:02
          Witam również. Która klatka?? My ostatnia 4ta :)

MS
          • Gość: bibi Re: Leśne 1A Nowa Inwestycja IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.11, 20:15
            No to - bliscy sasiedzi. Ta sama klatka ;))

Bywamy czasami pod budowa. Ostatnio wstawiali okna.
            • Gość: MS Re: Leśne 1A Nowa Inwestycja IP: *.181.185.156.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.03.11, 09:39
              No to może II piętro?? To wtedy naprawdę bliscy sąsiedzi :)
              Ja jadę dzisiaj zobaczyć postępy w budowie:)
              Pozdrawiam
              • Gość: bibi Re: Leśne 1A Nowa Inwestycja IP: *.bg.am.poznan.pl 29.03.11, 12:53
                Tez bylismy w weekend. W naszej klatce ostatnie pietro zamkniete. Stawiaja strop. Wiekszosc okien wstawionych.
                Duzo zglaszaliscie zmian do projektu?
                Moze jakis kontakt priv?
                • Gość: MS Re: Leśne 1A Nowa Inwestycja IP: *.158.217.99.pat.umts.dynamic.eranet.pl 29.03.11, 20:00
                  Trochę zmian zgłosiliśmy. Dużo w łazience.
                  Moje gg: 2707424
                  Pozdrawiam
                  • Gość: mieszkaniec 1B Re: Leśne 1A Nowa Inwestycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.11, 16:03
                    Ciekawe jak będzie z miejscami parkingowymi. Kto nie wykupił garażu, będzie dreptał 200-300 metrów na parking od północnej strony? Miejsca od strony 1A i 1B są między pon-pt obstawione już ok godziny 17:00-17:30.
                    • Gość: MS Re: Leśne 1A Nowa Inwestycja IP: *.182.67.177.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.04.11, 08:31
                      Dojdzie 30 miejsc postojowych od stron południowej inwestycji. Nie zmienia to faktu, że na Leśnym ciasno jest już wszędzie.....
                      • bromva Re: Leśne 1A Nowa Inwestycja 13.04.11, 10:01
                        poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001,9424248,Poznan_i_Czerwonak_razem_skontroluja_oczyszczalnie.html
                        No i taki rodzynek dla kupujących :)

Ja się wyprowadzam za kilka miesięcy, więc się dwa miejsca parkingowe zwolnią :]
                        • Gość: MS Re: Leśne 1A Nowa Inwestycja IP: *.146.5.73.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.04.11, 14:50
                          Dziękujemy za miejsca i życzę dużo powietrza bogatego w jod i optymizm :)
                          • bromva Re: Leśne 1A Nowa Inwestycja 20.04.11, 11:13
                            Na miejsca nie licz. Zajmie je ktoś inny ;P
                            • Gość: MS Re: Leśne 1A Nowa Inwestycja IP: *.182.107.179.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.04.11, 16:34
                              Może juz stań i przydzielej miejsca :)
                              Mieszkam na Leśnym i znam sytuacje, wiele osiedli ma podobne problemy...
                              Pomimo tego mieszkania sprzedają się bardzo dobrze. Wiele kupujących to mieszkańcy Leśnego, którzy doskonale znają + i - tej lokalizacji. Życzę Ci więcej miejsc parkingowych w nowym lokum :)
                            • Gość: bibi Re: Leśne 1A Nowa Inwestycja IP: *.bg.am.poznan.pl 26.04.11, 13:17
                              Niespotykane wręcz jest zatroskanie się Pana bromvy brakiem miejsc parkingowych dla przyszłych mieszkańców, po jego wyprowadzce. Ehhhh, szkoda, że taki dusza-człowiek-społecznik opuszcza nasze osiedle. Niechaj przyszli sąsiedzi mają z niego wielki pożytek. Nie dać na zmarnowanie! Dla nas - strata na całej linii. ;-)
                              Dziękujemy i cieszymy się, że postanowił Pan nie zabierać ze sobą tych 2 miejsc. To takie szlachetne.
                              • bromva Re: Leśne 1A Nowa Inwestycja 26.04.11, 18:34
                                Aleś się uzewnętrznił :)
                                • Gość: bibi Re: Leśne 1A Nowa Inwestycja IP: *.bg.am.poznan.pl 27.04.11, 11:22
                                  Ano tak mam, gdy trafiam na okazaną łaskę ;-)
                                  • bromva Re: Leśne 1A Nowa Inwestycja 27.04.11, 17:09
                                    W nagrodę dostaniesz te moje dwa miejsca parkingowe ;P
                                    • Gość: Maja Re: Leśne 1A Nowa Inwestycja IP: *.182.89.83.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.05.11, 13:12
                                      Pozdrawiam Sąsiadów, ja dzisiaj podpisałam umowę II klatka. Wiem ze spółdzielni, że ralizacja ponad harmonogram :) Zaczęli już ocieplanie :)
                                      • Gość: bibi Re: Leśne 1A Nowa Inwestycja IP: *.bg.am.poznan.pl 18.05.11, 14:10
                                        Witamy!

Nie wiesz jak bardzo sa do przodu w stosunku do harmonogramu?

Pozwolili Ci jeszcze na tym etapie wprowadzac jakies zmiany?
                                        • Gość: Maja Re: Leśne 1A Nowa Inwestycja IP: *.180.104.225.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.05.11, 18:15
                                          Blok może być gotowy nawet na koniec października. Niestety nic nie zmieniamy (ścianki działowe już są) Od 4 klatki zaczynają tynkować w środku :)
                                          • Gość: MS Re: Leśne 1A Nowa Inwestycja IP: *.181.113.122.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.05.11, 11:09
                                            Ja dzisiaj byłem w środku. Mamy już tynki. Zaczynają wylewać posadzki. Zmartwiła mnie łazienka (węższa o 3cm w stosunku do planu) :( i niestety nie wejdzie nam wanna taką jak planowaliśmy...
                                            • Gość: bibi Re: Leśne 1A Nowa Inwestycja IP: *.bg.am.poznan.pl 23.05.11, 14:04
                                              Jak wszedles do srodka? Jakos sie umawiales?

Domyslam sie, ze niektore wymiary nie beda dokladnie trzymaly sie projektu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka