Dodaj do ulubionych

Tragedia młody człowiek zastrzelony przez Policję

• Gość: gach cały naród pijany i naćpany IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.05.04, 09:20
      no tylko czekać, aż z nas wszystkich zrobią pijaków, narkomanów, cinkciarzy,
      złodzieji, bumelantów itd, no i zaczną do nas strzelać, bo to
      umieją "najlepiej". BRAWO SLD, BRAWO SUPER SXPERT SLD !!!!
      A wracajac do tych biednych chłopaków, to gdyby nawet byli naćpani i pijani, to
      policja ścigała i zabiła ich za coś zupełnie innego, a o tym wogóle nie mięli
      zielonego pojęcia!!!! My jesteśmy winni - naród, policja i SLD nie!!! SKĄD MY
      TO ZNAMY???????
      • Gość: Radca gach pijany i naćpany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 12:04
        Jeden chwast został wyrwany. Dresiarze (w rodzaju gacha)próbują nadać temu
        zdarzeniu wymiar polityczny. Pomaga im w tym opozycja. Ale po przejęciu rządów
        przez PO to skiny i kibole z rozumem się nie pozbierają !
        Wreszcie dostaną w dupe tak jak im się należy !
        • Gość: Gach RADCA BEZRADNY IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.05.04, 13:41
          wal się palancie, jak nie wiesz z kim gadasz i o czym, to się wogóle nie
          odzywaj.
          żadnym dresiarzem, skinem i kibolem nie jestem!!!! za to widać że ty jesteś
          półgłówkiem.
          nawet gdybym taki był, to tobie nic do tego, ja nie zaglądam tobie do domu, do
          gaci i do łóżka ćwoku jeden.
          • Gość: ajax mataczenie IP: *.ite.waw.pl 13.05.04, 15:12
            Nius o amfie i alkoholu odebrałem jako nieudolne mataczenie. Co ma piernik do
            wiatraka (?), ... może jeszcze zamordowanemu ?mierdziały skarpetki, a pasażer
            miał brudne uszy - to byłoby równie dobre tłumaczenie dla policjantów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka