Gość: gach cały naród pijany i naćpany IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.05.04, 09:20 no tylko czekać, aż z nas wszystkich zrobią pijaków, narkomanów, cinkciarzy, złodzieji, bumelantów itd, no i zaczną do nas strzelać, bo to umieją "najlepiej". BRAWO SLD, BRAWO SUPER SXPERT SLD !!!! A wracajac do tych biednych chłopaków, to gdyby nawet byli naćpani i pijani, to policja ścigała i zabiła ich za coś zupełnie innego, a o tym wogóle nie mięli zielonego pojęcia!!!! My jesteśmy winni - naród, policja i SLD nie!!! SKĄD MY TO ZNAMY??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radca gach pijany i naćpany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 12:04 Jeden chwast został wyrwany. Dresiarze (w rodzaju gacha)próbują nadać temu zdarzeniu wymiar polityczny. Pomaga im w tym opozycja. Ale po przejęciu rządów przez PO to skiny i kibole z rozumem się nie pozbierają ! Wreszcie dostaną w dupe tak jak im się należy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gach RADCA BEZRADNY IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.05.04, 13:41 wal się palancie, jak nie wiesz z kim gadasz i o czym, to się wogóle nie odzywaj. żadnym dresiarzem, skinem i kibolem nie jestem!!!! za to widać że ty jesteś półgłówkiem. nawet gdybym taki był, to tobie nic do tego, ja nie zaglądam tobie do domu, do gaci i do łóżka ćwoku jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajax mataczenie IP: *.ite.waw.pl 13.05.04, 15:12 Nius o amfie i alkoholu odebrałem jako nieudolne mataczenie. Co ma piernik do wiatraka (?), ... może jeszcze zamordowanemu ?mierdziały skarpetki, a pasażer miał brudne uszy - to byłoby równie dobre tłumaczenie dla policjantów. Odpowiedz Link Zgłoś