Dodaj do ulubionych

Gagarin dostał goździki

12.04.11, 20:57
Otóż po powrocie z pracy prócz goździków widziałem już 3 inne kwiatki . są też róże no i ja połozyłem 3 pomaranczowe gerbery. rano też widziałem jak ludzie fotografowali się pod pomnikiem gagarina. miłe... szkoda ze zaslepione władze poznania nie czują za stosowne bardziej zadbać za mogiły na cytadeli radzieckich zołnierzy.
Obserwuj wątek
    • muzol2011 Gagarin dostał goździki 12.04.11, 20:59
      uważam ze bardzo dobrze się stało ze pozostał ten pomnik i nazwa parku. jedyna rzecz bo wszystkie ulice pomniki zlikwidowano.
      • qwardian Re: Gagarin dostał goździki 13.04.11, 07:33

Ogólnie podróż w kosmos zakończyła się jednym wielkim fiaskiem. Cywilizacja katolicka opłynęła i zdobyła na łódkach żaglowych cały glob, z prywatnych środków, była projektem komercyjnym.

Ale komuna również potrafiła poderwać tłumy...

www.youtube.com/watch?v=1SuyxX4lQBo&NR=1
      • lukask73 pozostał pomnik 13.04.11, 08:24
        Niestety stan pomnika jest tragiczny. Nie wiem, czy nadszarpnął go ząb czasu, czy deskorolkarze, jednak postument jest prawie w 100% zniszczony.
    • Gość: Do muzol 2011 Re: Gagarin dostał goździki IP: *.versanet.de 13.04.11, 08:05
      17.09.2011-------72-rocznica napasci na POlske ze Wschodu,tez zlozysz 3 POmaranczowe gerbery ? Jak juz,to juz,tym z Zachodu tez 01.09.2011 ! A co,oni gorsi sa ?! PS wszystkim POleglym w 1410 r.rowniez - od macochy sa czy co ?
      • Gość: muzol2011 Re: Gagarin dostał goździki IP: *.echostar.pl 13.04.11, 09:54
        Tobie ośle złoze gerbery o ile czyms sie zasluzysz dla świata lub Poznania. ale po jakosci Twojej wypowiedzi nie sadze zeby ktokolwiek wspomnial Twoj zywot. gdyby nie lot czlowieka w kosmos i rywalizacja technologiczna zimnowojenna USA - ZSRR to dzisiaj bys nie wpisywał postów na forum internetowym.
        • Gość: Do muzol 2011 Re: Gagarin dostał goździki IP: *.versanet.de 13.04.11, 10:39
          Pewnie ostro musiales sie przyczynic do rozwoju technologicznego swiata,skoro Zachod umozliwil ci dostep do kompa i internetu.Od ruskich pewnie go dostales co ? Lapki miales pewnie czerwone jak Hermaszewski,czy tez wystales swoje w Aldiku w latach 90-tych sprzedajac ......na chodniku w Berlinie ?.Na ciebie i ten twoj zasrany ...... wiesz co ja robie prymitywie ? O to ......... ! Czujesz ?
          • Gość: do Do muzol Re: Gagarin dostał goździki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.04.11, 16:40
            Twoja wypowiedź wskazuje, że to Ty jesteś prymitywny.
            Miłego popołudnia życzę:)
            • Gość: Do pastuszka Re: Gagarin dostał goździki IP: *.versanet.de 13.04.11, 17:11
              Kazdy sadzi wedlug siebie ! Wiec nie dziwota,ze tylko tyle masz do POwiedzenia ! Jak to prawda w galy kole i najlepsza obrona jest atak.Skad my to znamy ? Jakie to POlskie ! No coz,nawet "prymityw" POtrafi POdziekowac za debilnego POsta pyrowemu pastuszkowi ! Hihihahabuhaha
              • Gość: muzol Re: Gagarin dostał goździki IP: *.echostar.pl 13.04.11, 22:34

kolego, suszysz niemiłosiernie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka