Dodaj do ulubionych

Cuba Libre za zamkniętymi drzwiami

30.04.11, 09:36
Lopez powinna wybulić za karę nie 10 tys ale 100 tys i mieć zabraną koncesję na alkohol jak jej się chce wprowadzac standardy rasistowskie. Jak się nie podoba równe traktowanie w Polsce to niech wraca na Kube i tam sobie restauratorzy.
Obserwuj wątek
    • Gość: dana Re: Cuba Libre za zamkniętymi drzwiami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.11, 11:10
      od poczatku zla koncepcja postepowania. z knajpy powinno sie wypraszac "halasujace grupy glosno mowiacych i panoszacych sie mezczyzn". bez nazywania ich romami. efekt bylby ten sam, a pretekstu do zarzutu dyskryminacji (ktory jest absurdem tak czy tak) brak. ten proces powinien byc modus operandi dla wszystkich restauratorow, jak bezkolizyjnie usuwac agresywne klany romow z miejsc, gdzie inni chca sie kulturalnie pobawic.
    • condor82 Cuba Libre za zamkniętymi drzwiami 30.04.11, 11:57
      No tak,ale może zostali wyproszeni ze względu na głośne i agresywne zachowanie?
      A później nasłali dziennikarzy.
      Jest wiele głośnych i agresywnych ludzi,łącznie z czarnymi i Arabami.
      Wystarczy dać ogólną instrukcję i tablicę i będzie spokój.
      • Gość: goscinnie BM Re: Cuba Libre za zamkniętymi drzwiami IP: *.83-213-188.dynamic.clientes.euskaltel.es 01.12.13, 12:58
        A dlaczego ja wchodzę bez problemu i nikt nigdy mnie nie wyprosił? Widać pewne zachowania są normą dla pewnych nacji i nie jest to rasizmem tylko dbałością o pozostałych gości i własny klub, przestańmy bać się nazywać rzeczy po imieniu i dawać się wykorzystywać. Na bazie rasizmu naciąga się ludzi na grube pieniądze i mam nadzieję że sąd na to nie pozwoli. Skoro kluby dla bogaczy dyskryminują biednych i jakoś nikt ich nie karze dlaczego nie można zrobić dyskoteki dla ludzi którzy potrafią się zachować lub dla określonej narodowości?
        i dodam ze mam średnie zdanie w temacie Cuba Libre bynajmniej nie sympatyzuje.
    • Gość: andrzej wajda A Tobie muras 1 mln zlotych kary za komuchowe IP: 95.108.98.* 30.04.11, 17:04
      myslenie. Lokal prywtany to moze sobie wypraszac. Ja ze swojego lokalu wypraszam gejow i popierajcych platofrme o raz komoruskiego. Jak widze ze ktos wchodzi z Wyborcza to tez wypraszam. Jestem u siebie w Polsce a nie kraju Ozjasza i Romow.
      • drmuras Jestes idiotą 30.04.11, 23:09
        Ponieważ nie rozumież że nad prywatnymi lokalami podobnie jak nad szałasami wodzów w Pcimu Jakims tam stoi prawo i konstytucja. Podobnie jak w Londynie czy Paryżu . A co do wyborców PO i Hrabiego bulu-bulu to popieram a to nie dyskryminacja rasowa. Rasizm stop.
        • Gość: muras komunista Zrodlo prawa i wiedzy w Eurpojeskiej konstytucji IP: 95.108.98.* 01.05.11, 10:54
          Jeszcze dwa milony Ci dorzuce kary komunistyczny idioto. Nie chce wpuszczac do prywtengo lokalu romow nacpanych to nie chce. Ani Ty ani Wyborcza z Unia mnie nie zmusicie. Czytelnikow wyborczej wypraszam. Nie pozdrawiam Cie komunisto.
    • marek.es Cuba Libre za zamkniętymi drzwiami 30.04.11, 23:06
      Nie jestem prawnikem, ale utajnianie rozpraw kojarzy mi się z tylko z drastycznością sprawy. Tak jest w tym przypadku?
    • mapo0 Sprawa śmierdzi prowokacją wybiórczej 30.04.11, 23:24
      Sprawa śmierdzi prowokacją wybiórczej, która w porozumieniu z Cyganami chce sobie podbijać nakład kontrowersyjnym tematem. Moim zdaniem właściciel prywatnego lokalu ma prawo nie wpuscić do niego ludzi, którzy są znani z tego, że nie umieją się zachować.
    • Gość: Jola Re: Cuba Libre za zamkniętymi drzwiami IP: *.centertel.pl 30.04.11, 23:45
      Klaudia jesteśmy z Tobą! Szacun i trzymaj się!

Po tym co ostatnio zrobiła cygańska hołota jak ich widziałam w Kingcrossie, jestem nawet za deportacją całej tej chuligańskiej swołoczy. Ja i moi znajomi zawsze chętnie przychodzimy właśnie do takich lokali, które cyganów nie wpuszczają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka