IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 19:36
Czy ktoś może kupił mieszkanie na Os. Zodiak Bis ul. Lwa? Oczywiście w Poznaniu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Julia Re: Dom-Eko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 09:02
      ja się zastanawiałam ale ostatecznie zrezygnowałam. Jedyny sposób w jaki to osiedle reklamują to że....blisko Malty. A ile ja życia na tej Malcie mam spędzić? dla mnie to powoli takie małe blokowisko ale zapewne innym się podoba. O zapachach z kompanii to już pewnie nie wspominają.
      • Gość: johanka79 Re: Dom-Eko IP: *.icpnet.pl 24.05.11, 20:11
        ja tez rozważałam zakup tam mieszkania, ale ostatecznie zniechęciła mnie linia energetyczna bardzo blisko bloku
    • Gość: mamign Re: Dom-Eko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.12, 20:51
      Dzień dobry my kupiliśmy mieszkanko dla syna.Ciekawa jestem co z fakturami korygującymi wystawionymi przez admico na rzecz dom ekoPozdrawiam
      • Gość: Meg Re: Dom-Eko IP: *.w80-14.abo.wanadoo.fr 19.01.13, 20:25
        W zarządzie Admico jest córka prezesa Banaszaka z Dom-Eko, która również również jest w zarządzie Dom-Eko. Rodzina Banaszaków buduje, sprzedaje mieszkania i wręcz wymusza na nabywcach, aby administrowanie mieszkaniami powierzać Admico. Pan prezes nawet jak sprzeda mieszkania to czuje się tak jakby dalej był ich właścicielem.Gdzie się podziały powierzchnie wspólne (chodzi głównie o strychy)na ul.Kaliskiej, które miały zostać przeznaczone do użytku mieszkańców?Przecież nie pobudowane zostały z pieniędzy prezesa tylko nabywców mieszkań!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka