Dodaj do ulubionych

Niesamowita panorama miasta. zobacz skąd [galeria]

05.10.11, 08:52
Brawo za tytuł. Wiemy że chodzi o kliknięcia, ale to lekka przesada. Nikt nie oczekuje, że będzie prawdziwy, np. "Przeciętne obrazki z rusztowania Gargamela", ale trochę więcej obiektywizmu. A słowo "niesamowity" zostawcie dla rzeczy bardziej wyjątkowych.. Chyba, że jutro przeczytamy: "Niesamowity Grobelny wziął niebywały udział w porywającej naradzie"

pozdrawiam
dałem się nabrać i klinkąłem
Obserwuj wątek
    • pawelpiwowarczyk Niesamowita panorama miasta. zobacz skąd [galeria] 05.10.11, 08:56
      Nie ma co szafować przymiotnikami.
      Zaprezentowane zdjęcia są równie "niesamowite", jak panorama Poznania z dachu mojego domu.
      Porządna panorama, na którą nawet wy moglibyście się szarpnąć, znajduje się tutaj:
      www.optyczne.pl/index.php?art=226
    • l.george.l Akcja ocieplanie stosunku do Gargamela rozpoczęta 05.10.11, 09:10
      Rozumiem, że na Kochaną Redakcję ktoś nacisnął, by rozpocząć ocieplanie nastawienia do Gargamela.
      • Gość: posener Re: Akcja ocieplanie stosunku do Gargamela rozpoc IP: *.icpnet.pl 05.10.11, 09:16
        To rzeczywiście zapowiada się na najlepszą panoramę w mieście: będzie to jedyne miejsce, z którego nie będzie widać Zamku Gargamela :-).
    • nicolaisz Niesamowita panorama miasta. zobacz skąd [galeria] 05.10.11, 09:27
      Jedyne miejsce z którego nie będzie widać zamku Gargamela. Teraz już wiemy, że wieża będzie widoczna w każdego punktu w mieście.
      Ku przestrodze redakcji proponuję wymazać z panoramy Zamek Cesarski który kole oczy inicjatorów budowy, lub chociaż zmieć podpis na Hitler Schloss.

na tytuł też dałem się nabrać.
      • Gość: kubus W końcu coś zasłoni budynek muzeum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.11, 10:33
        W końcu coś zasłoni nową część muzeum narodowego - jedną z największych porażek architektonicznych miasta. Panie Górawski, nie zapomnimy Panu tego nigdy!
        • Gość: atachoix pomyłka IP: *.ip.netia.com.pl 05.10.11, 14:23
          Pan Górawski, a właściwie - Jerzy Gurawski - nie jest autorem budynku nowego skrzydła Muzeum Narodowego.
          • Gość: adaś Re: pomyłka IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.11, 17:54
            Nowe skrzydło muzeum zaprojektowali architekci: Tadeusz Nasfeter, Ryszard Trzaska i Jacek Janczewski.
    • Gość: as Re: Niesamowita panorama miasta. zobacz skąd [gal IP: *.echostar.pl 05.10.11, 12:14
      qumentator, kolejny zakompleksiony ,,przyjezdny,, Poznaniak. Nie podoba ci sie dzieciaku zamek? To jedz na wschod i zamieszkaj w Warszawce, tam masz blokowiska i wiezowce. Naogladales sie bajek o Smurfach i teraz glosisz swoja propagandę. Ten zamek od lat byl oczekiwany i Poznaniacy się z niego cieszą a ty wolalbys jakis szklany budynek. Znasz sie na temacie jak swinia na astronomii.
      • Gość: Adam Re: Niesamowita panorama miasta. zobacz skąd [gal IP: *.echostar.pl 05.10.11, 13:09
        Ja jestem tutejszy poznaniak. Zamek jest zamkiem Gargamela, i wcale na niego nie wyczekuję.
        • Gość: Przemysław Re: Niesamowita panorama miasta. zobacz skąd [gal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.11, 13:18
          Do jasnego gwinta przestańcie głupkowato się kłócić! Każdy ma prawo chwalić lub krytykować, ale w swych sporach o zamek jesteście już nudni! Lepiej zajmijcie się tymi, którzy zaśmiecają nasz Poznan, bo coraz więcej śmieci nawet na pryncypalnych ulicach, a na chama rzucającego jakiś śmieć na chodnik nikt z przechodzących nie zwraca uwagi! Wczoraj dałem w ryja jednemu takiemu, co śmiecił na Starym Rynku. I co? Będzie pamiętał, że od śmieci są kosze!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka