tvn24_od_dawna_jest_tabloidem Czy PEKI to niewypał ?] 13.10.11, 10:33 [sonda=Czy PEKI to niewypał ?] [*]Tak [*]Tak [*]Tak [*]Tak [*]Raczej tak [/sonda] Odpowiedz Link Zgłoś
good_vibrations Trudny start PEKI 13.10.11, 10:34 Zanim stanę do kolejki to wolę spytać czy to po co mam stać jest na miejscu. Lepsze to niż po jakimś czasie stania w kolejce zrobić z siebie wała :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. Re: Trudny start PEKI IP: *.play-internet.pl 13.10.11, 11:08 Jak zwykle miasto "know how" w beznadziejny sposób wprowadza coś, żeby tylko było, a co jest zupełnie nieprzygotowane i nie wiadomo kiedy będzie spełniało oczekiwaną funkcjonalność. A karta jak karta - od strony płatności wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
poznan1978 Trudny start PEKI 13.10.11, 11:13 Też się nieźle wkurzyłem, czekałem na Ogrodach pół godziny w deszczu po odbiór karty i się okazało że pani w okienku nic nie wie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nestor Re: Trudny start PEKI IP: *.superkabel.de 13.10.11, 11:43 Tak karta to jakieś nieporozumienie. Kabaret kosztuje 30 mln zł (tyle co 3 lub 4 nowe tramwaje niskopodłogowe) i właściwie nikt nie wie po co to komu, kiedy banki czy operatorzy komórkowi oferują NFC samemu ponosząc koszty rozwoju. Te 30 mln zł to w przeliczeniu na mieszkańca aglomeracji ok. 36 czy 37 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaszko Re: Trudny start PEKI IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.11, 12:10 Ja miałem na stronie, że do odbioru na Dębcu. Pojechałem następnego dnia. Pani szuka mnie na liście i mówi... że nie ma. Byli tylko rodzice, którzy wnioski złożyli później. Powiedziałem, że musi być. Poszukała w kopertach, o, znalazło się! Bałagan do entej. Odpowiedz Link Zgłoś
pm6.pl Trudny start PEKI. Kłopoty z uruchomieniem 13.10.11, 12:27 Czy projekt o którym się pisze w tym artykule jest przez kogoś zarządzany? ;) W razie czego, znam kilku PM’ów, którzy mogą go poprowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
luter2000 Re: Trudny start PEKI. Kłopoty z uruchomieniem 13.10.11, 15:17 Nie sądzę, by hasło "zarządzanie projektami" mówiło cokolwiek komukolwiek z UM Poznania (miasto know-how!). Najlepszy przykład, to dyrektor POSiR, który przedtem podpisywał pewnie faktury na chlor do basenu czy realizował inne równie złożone przedsięwzięcia), a któremu powierzono inwestycję za 0,7 mld zł. Wiadomo którą. Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Trudny start PEKI. Kłopoty z uruchomieniem 13.10.11, 16:14 Wy nadal nie rozumiecie, ze to wszystko po to by robic przewalki ?? Odpowiedz Link Zgłoś