Dodaj do ulubionych

Parkiet w łazience

22.11.11, 15:15
Witam,

Zaczynam remont łazienki i zastanawiam się nad parkietem zamiast płytek. Czy macie parkiet w łazience .. czy sie spisuje? czy jest łatwy w utrzymaniu tzn. ze względów na skraplanie się.. wilgoć ?
Bardzo podoba mi się parkiet grapia [url=Witam, Zaczynam remont łazienki i zastanawiam się nad parkietem zamiast płytek. Czy macie parkiet w łazience .. czy sie spisuje? czy jest łatwy w utrzymaniu tzn. ze względów na skraplanie się.. wilgoć ? Bardzo podoba mi się parkiet grapia parkiet-walkowski.com.pl/content/parkiet-przemyslowy-grapia czy nada się do łazienki?]parkiet-walkowski.com.pl/content/parkiet-przemyslowy-grapia[/url] czy nada się do łazienki?
Obserwuj wątek
    • Gość: tchórzofretka Re: Parkiet w łazience IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.11, 15:50
      śliski jak cholera. Borsuk miał taki u siebie w łazience. Jak się na nim lajsnął to całe konsylium na Lutyckiej nad nim cmokało jak go złożyć. Pod rozwagę
    • Gość: m Re: Parkiet w łazience IP: 212.87.238.* 07.12.11, 16:06
      Mam parkiet w łazience i toalecie: dębowy, olejowany, pomiędzy lamelkami fuga silikonowa - zapobiega rozszczelnianiu i wnikaniu wilgoci.
      Wiele osóbmnie przestrzegało, ale na prawdę nie żałuję. Jest ciepły, pięknie wygląda i nie jest aż tak bardzo kłopotliwy w utrzymaniu.
      Trzeba znaleźć dobrego fachowca - bo nie każdy parkieciaż wie jak to zrobić, żeby było dobrze, pięknie i na długo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka