shedows1969 23.12.11, 10:36 A reszta hołoty po 1500 zł i na śmieciowych umowach. Jest super!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pokemones Nowa posada dla byłego posła Platformy 23.12.11, 11:00 bedziesz prawdziwym POlakiem bedziesz miał POsade Odpowiedz Link Zgłoś
gall.anonim.pn Nowa posada dla byłego posła Platformy 23.12.11, 11:07 Obaj panowie Markowie nawet w okolicach Bożego Narodzenia nie umieją mówić ludzkim głosem. "Marek Zieliński ma doświadczenie w zarządzaniu finansami, dlatego warto wykorzystać jego wiedzę. Na tym stanowisku na pewno się sprawdzi - tłumaczy decyzję zarządu Marek Woźniak, odrzucając zarzuty, że były poseł dostał posadę jako nagrodę pocieszenia za porażkę w wyborach" - oznacza to "z polskiego na nasze", że normalnie za naukę trzeba płacić z własnej kieszeni. Za naukę Marka Zielińskiego zapłacimy zaś my. A będzie to kosztowna nauka. To rzekome "doświadczenie w zarządzaniu finansami" ma takie przełożenie na rzeczywistość jak argument że weterynarz może zostać kardiochirurgiem, bo "ma doświadczenie w przeprowadzaniu zabiegów". Odpowiedz Link Zgłoś
lexgm Re: Nowa posada dla byłego posła Platformy 23.12.11, 11:22 Mam nadzieję, że "gall.anonim.pn" nie ma nic przeciwko weterzynarzom i kardiochirurgom, którym korzystając z okazji życzę miłych i radosnych świąt, oraz sukcesów w trudnej i odpowiedzialnej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
gall.anonim.pn Re: Nowa posada dla byłego posła Platformy 23.12.11, 11:42 Przeciwko weterynarzom i kardiochirurgom nie mam nic, podobnie jak nie mam nic przeciwko komukolwiek kto uczciwą pracą zarabia na chleb. Po prostu niech każdy robi to co umie najlepiej. W przypadku byłego posła może być z tym jednak istotny i zasadniczy problem z tym "pokazaniem co umie". Na pewno nie umie reprezentować swoich wyborców, co ci ostatni podsumowali w ostatnich wyborach. Wesołych świat Bożego Narodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Nowa posada dla byłego posła Platformy IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.11, 13:22 cieszy mnie dbałość PO o walkę z bezrobociem. Gdyby nie zaczęli od własnych szeregów, byliby niewiarygodni. Jestem dumna, że głosowałam na Pana Premiera Donalda Tuska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ezekiel 25 : 17 Re: Nowa posada dla byłego posła Platformy IP: *.washdc.fios.verizon.net 23.12.11, 14:07 Cale szczescie , ze od Nowego Roku wzrasta podatek na benzyne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rer Re: Nowa posada dla byłego posła Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.11, 15:12 Zieliński - nie wstyd Panu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Nowa posada dla byłego posła Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.11, 17:15 Przecież te osobniki nie mają za grosz wstydu, oni tylko koryto i to pełne! Czy ten niemota Zieliński nie może pracować w swoim zawodzie? on jako poseł to taki nierób! Do łopaty!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ezekiel 25 : 17 Re: Nowa posada dla byłego posła Platformy IP: *.washdc.fios.verizon.net 23.12.11, 19:09 Niestety , w miare pogarszania sie sytuacji gospodarczej , zarowno liczba urzednikow jak i ich place ulegna podwojeniu. Oligarchia i czlonkowie rezimu maja coraz wieksze klopoty z umieszczeniem rodzin i protegowanych w sektorze prywatnym , dlatego tez beda kreowali coraz wiecej intratnych posad dla synow , corek , szwagrow w sektorze publicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kati Re: Nowa posada dla byłego posła Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 21:33 Bez przesady, akurat tego o pośle Zielińskim nie można powiedzieć! Nierobem jest wielu innych np. taki Fiedler. A Zieliński po prostu się wycofał w ostatnich wyborach, a przecież nie od dziś wiadomo, że jakby nie głosować to i tak pierwszy z listy wejdzie. Zieliński to porządny i uczciwy obywatel, inżynier, pracował też nad kwestiami związanymi z ochroną środowiska i w Komisji budżetowej Odpowiedz Link Zgłoś
mih.po Re: Nowa posada dla byłego posła Platformy 23.12.11, 21:45 w KGHM lub Orlenie pewnie też sprawdziłby się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piter_wlkp PO przejęła najgorsze maniery typowej parti władzy 23.12.11, 22:58 są obrzydliwi i mam nadzieję że stoczą się na samo dno, tak jak swego czasu SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rgh Re: Nowa posada dla byłego posła Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.11, 13:31 zieliński - ostał ci się jeno sznur... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca PO Wyborcy wyraźnie powiedzieli: NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.11, 15:07 Pan Zieliński został oceniony przez świadomych i myślących wyborców. Uzyskał mizerny wynik. To oznacza, że głosujący, a byli nimi poznaniacy, w tym mieszkańcy Rataj, którzy dobrze go znają, nie zauważali jego pracy w parlamencie! Dlaczego? Bo jego działania były widoczne tylko w okresie przed wyborami, gdy nagłaśniał swój udział w przygotowaniu ustawy o spółdzielniach mieszkaniowych, która notabene nie została uchwalona i został odesłana na "święte nigdy" (no może wróci za parę miesięcy czy lat). Przecież ci bardziej świadomi wyborcy obserwują co robi "mój poseł". Ja dokładnie wiem co robi teraz "mój poseł", ten na którego głosowałem. Panie Zieliński! Wyborcy wyraźnie powiedzieli: nie podoba nam się pana praca, nie głosujemy na pana. Głosujemy na innych - pana nie chcemy, nie chcemy żeby pan rządził, uchwalał, kierował, dysponował. Nie chcemy zatem pana także na stanowiskach z obsady politycznej, jak ta, którą pan otrzymał! Ma pan studia podyplomowe w zakresie ochrony środowiska, gospodarki wodnej, zarządzania zasobami natury czy gospodarki odpadami? Jeżeli tak - proszę podać nt. informacje. Jeżeli nie - proszę nie przyjmować tego stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś