v.i.k.k.a 24.12.11, 11:20 lyzwy sa, pilka jest, ciuchy+ochraniacze sa, kask jest, kij tez. pomyslow brak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niewyżyty Re: co kupic hokeiscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.11, 12:06 Szachy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x co to za hokeista? IP: *.unitymediagroup.de 24.12.11, 12:25 Jeżeli ma łyżwy, to piłka niepotrzebna. Kup mu krążek :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x taki głupi to nie jestem! IP: *.unitymediagroup.de 24.12.11, 15:36 widzisz moje wyszczerzone zęby? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iso-star kup mu torbę albo worek IP: *.adsl.inetia.pl 24.12.11, 12:33 żeby miał w co to wszystko zapakować. Jakieś suplementy dla sportowców, odżywki, napoje, bidon .... No i zestaw pierwszej pomocy na obicia, stłuczenia, obtarcia, rany postrzałowe, itp ;) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: kup mu torbę albo worek 24.12.11, 14:40 torba, worek i cos na stluczenia tez jest:( odzywek nie zazywa:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Może gumka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.11, 14:54 Dobrym, tanim i śmiesznym prezentem będzie gumka - ochraniacz na zęby. Kupuje się to w sklepach dla bokserów i karateków. Jeden taki sklep jest w pobliżu Starego Rynku, ale w sportowych też znajdziesz. Jeżeli dostanie łokciem lub kijem w twarz, zęby ocaleją. Inne elementy wyposażenia są raczej drogie - jakieś bodiczki, ochraniacz na tyłek, krocze i nerki, nakolanniki to już 100 czy 200 zł i nie wiem czy w Poznaniu się kupi. Dobry jest też kask z osłoną na szyję. Zdarzyły się w historii hokeja przypadki przecięcia gardła łyżwą - taki kask ma coś zwisającego w dół co chroni szyję. (nie wiem czy coś może zwisać w górę) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Może gumka? 25.12.11, 11:02 Kask ma stalowa kratke, mam skojarzenie z hanibalem, ja tez w tym srednio wygladam;)ochraniacze wszytkie mozliwe sa:) myslalam nad nowym kijem(aktualny jest z letka poorany) albo pilka, ale kompletnie sie na tym nie znam... a w ogole fajny sport;(zabijaja sie, obijaja, ucinaja szyje;( Odpowiedz Link Zgłoś
weronia777 Re: Może gumka? 09.01.12, 01:45 jissen.e-fora.pl/viewtopic.php?f=26&t=302 Forum o treningach w rękawicach bokserskich, mam na myśli konsekwencje zdrowotne takich ćwiczeń :( -polecam /kilkadziesiąt wypowiedzi/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G.Sommer Re: co kupic hokeiscie? IP: *.pools.arcor-ip.net 24.12.11, 15:26 Kup mu Dziunia bilet na mecz DEL,np. Eisbären Berlin - Adler Mannheim ! W sumie macie nie daleko,wiec niskie koszty przejazdu a zobaczy kawal dobrego hokeja.Oba zespoly to czolowka DEL i maja miedzy soba na tzw.pienku.POzdrawiam i zycze wspanialych Swiat Bozego Narodzenia oraz samych slodyczy w Nowym Roku. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek.es Re: co kupic hokeiscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.11, 23:55 Brakuje lodowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: co kupic hokeiscie? 25.12.11, 11:03 sa dwa ulubione, na swoje wlasne nie ma miejsca;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bulik Re: co kupic hokeiscie? IP: *.pools.arcor-ip.net 25.12.11, 12:19 Jak to nie ma miejsca ? Skladany nie wchodzi w rachube ? Zwijacie na noc asfalt to i lodowisko mozna zrolowac,nie ? POgadaj ze specami z malpiarni,oni maja juz Erfahrung w rolowaniu ( kogo i na ile to tego nie wiem ) :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a dziekuje za uwage, temat hokeisty nieaktualny 09.01.12, 18:22 hokeja, kija i wszystkiego co z nim zwiazane rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G.Sommer Re: dziekuje za uwage, temat hokeisty nieaktualny IP: *.pools.arcor-ip.net 09.01.12, 18:48 Moja bidulka,zostala puszczona na cienki lod i pewnie zadra POzostanie do konca trzeciej tercji.Daj mi namiary na niego,juz ja mu tego bulikowego garba wyprostuje krzywa hokejka na cacy ! PS Alles hat sein Ende,nur die Wurst hat zwei.Über vergossene Milch soll man nicht jammern ! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Alles hat EIN Ende... IP: *.unitymediagroup.de 09.01.12, 19:13 ich lache nicht über deine Dummheit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G.Sommer Re: Alles hat EIN Ende... IP: *.pools.arcor-ip.net 09.01.12, 19:35 I jak tu nie byc optymista. Moi wrogowie okazali sie takimi swiniami,jak przewidywalem. Stanislaw Jerzy Lec Odpowiedz Link Zgłoś