Dodaj do ulubionych

co kupic hokeiscie?

24.12.11, 11:20
lyzwy sa, pilka jest, ciuchy+ochraniacze sa, kask jest, kij tez.
pomyslow brak
Obserwuj wątek
    • Gość: niewyżyty Re: co kupic hokeiscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.11, 12:06
      Szachy...
    • Gość: x co to za hokeista? IP: *.unitymediagroup.de 24.12.11, 12:25
      Jeżeli ma łyżwy, to piłka niepotrzebna. Kup mu krążek :D
      • v.i.k.k.a Re: co to za hokeista? 24.12.11, 14:39
        krazek=pilka
        • Gość: x taki głupi to nie jestem! IP: *.unitymediagroup.de 24.12.11, 15:36
          widzisz moje wyszczerzone zęby? ;)
    • Gość: iso-star kup mu torbę albo worek IP: *.adsl.inetia.pl 24.12.11, 12:33
      żeby miał w co to wszystko zapakować.
      Jakieś suplementy dla sportowców, odżywki, napoje, bidon ....
      No i zestaw pierwszej pomocy na obicia, stłuczenia, obtarcia, rany postrzałowe, itp ;)
      • v.i.k.k.a Re: kup mu torbę albo worek 24.12.11, 14:40
        torba, worek i cos na stluczenia tez jest:( odzywek nie zazywa:(
        • Gość: Zenek Może gumka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.11, 14:54
          Dobrym, tanim i śmiesznym prezentem będzie gumka - ochraniacz na zęby. Kupuje się to w sklepach dla bokserów i karateków. Jeden taki sklep jest w pobliżu Starego Rynku, ale w sportowych też znajdziesz. Jeżeli dostanie łokciem lub kijem w twarz, zęby ocaleją. Inne elementy wyposażenia są raczej drogie - jakieś bodiczki, ochraniacz na tyłek, krocze i nerki, nakolanniki to już 100 czy 200 zł i nie wiem czy w Poznaniu się kupi. Dobry jest też kask z osłoną na szyję. Zdarzyły się w historii hokeja przypadki przecięcia gardła łyżwą - taki kask ma coś zwisającego w dół co chroni szyję. (nie wiem czy coś może zwisać w górę) ;-)
          • v.i.k.k.a Re: Może gumka? 25.12.11, 11:02
            Kask ma stalowa kratke, mam skojarzenie z hanibalem, ja tez w tym srednio wygladam;)ochraniacze wszytkie mozliwe sa:) myslalam nad nowym kijem(aktualny jest z letka poorany) albo pilka, ale kompletnie sie na tym nie znam...
            a w ogole fajny sport;(zabijaja sie, obijaja, ucinaja szyje;(
          • weronia777 Re: Może gumka? 09.01.12, 01:45
            jissen.e-fora.pl/viewtopic.php?f=26&t=302
            Forum o treningach w rękawicach bokserskich, mam na myśli konsekwencje zdrowotne takich ćwiczeń :( -polecam /kilkadziesiąt wypowiedzi/
    • Gość: G.Sommer Re: co kupic hokeiscie? IP: *.pools.arcor-ip.net 24.12.11, 15:26
      Kup mu Dziunia bilet na mecz DEL,np. Eisbären Berlin - Adler Mannheim ! W sumie macie nie daleko,wiec niskie koszty przejazdu a zobaczy kawal dobrego hokeja.Oba zespoly to czolowka DEL i maja miedzy soba na tzw.pienku.POzdrawiam i zycze wspanialych Swiat Bozego Narodzenia oraz samych slodyczy w Nowym Roku. :-))
    • Gość: marek.es Re: co kupic hokeiscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.11, 23:55
      Brakuje lodowiska.
      • v.i.k.k.a Re: co kupic hokeiscie? 25.12.11, 11:03
        sa dwa ulubione, na swoje wlasne nie ma miejsca;(
        • Gość: Bulik Re: co kupic hokeiscie? IP: *.pools.arcor-ip.net 25.12.11, 12:19
          Jak to nie ma miejsca ? Skladany nie wchodzi w rachube ? Zwijacie na noc asfalt to i lodowisko mozna zrolowac,nie ? POgadaj ze specami z malpiarni,oni maja juz Erfahrung w rolowaniu ( kogo i na ile to tego nie wiem ) :-))
    • v.i.k.k.a dziekuje za uwage, temat hokeisty nieaktualny 09.01.12, 18:22
      hokeja, kija i wszystkiego co z nim zwiazane rowniez.
      • Gość: G.Sommer Re: dziekuje za uwage, temat hokeisty nieaktualny IP: *.pools.arcor-ip.net 09.01.12, 18:48
        Moja bidulka,zostala puszczona na cienki lod i pewnie zadra POzostanie do konca trzeciej tercji.Daj mi namiary na niego,juz ja mu tego bulikowego garba wyprostuje krzywa hokejka na cacy ! PS Alles hat sein Ende,nur die Wurst hat zwei.Über vergossene Milch soll man nicht jammern ! :-))
        • Gość: x Alles hat EIN Ende... IP: *.unitymediagroup.de 09.01.12, 19:13
          ich lache nicht über deine Dummheit
          • Gość: G.Sommer Re: Alles hat EIN Ende... IP: *.pools.arcor-ip.net 09.01.12, 19:35
            I jak tu nie byc optymista.
            Moi wrogowie okazali sie takimi swiniami,jak przewidywalem.

Stanislaw Jerzy Lec

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka