Dodaj do ulubionych

Policja sprawdza, kto uszkodził fontannę

IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.04, 22:40
i ci wandale powinni za ten wandalizm zaplacic z wlasnej kieszeni
Obserwuj wątek
    • Gość: urwana macka :) A kto sprawdzi policje?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 11:55
      Barany przecież nikt nie urwał tej macki specjalnie! Pucharów nasz KOLEJORZ też
      nie zdobywa co roku więc... Darujcie sobie pieski dalszego tropienia
      • Gość: Andrzej Re: A kto sprawdzi policje?? IP: *.nll.se 07.06.04, 14:44
        Ty ograniczony idioto!
        • Gość: Urwana macka :) Re: A kto sprawdzi policje?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 15:46
          Panie andrzejku czy pan(i) jest normalny(a)? Jeśli nie byłeś kiedykolwiek na
          bulgarskiej to nie zabieraj glosu!Bo w wawie na bank nie byleś (łaś)pozdro
          lamusie.
    • Gość: MJG Re: Policja sprawdza, kto uszkodził fontannę IP: *.icpnet.pl 05.06.04, 12:56
      Dlaczego miasto Poznan tak cieszy sie ze ma klub pilkarski, pewnie dlatego ze lubi jak kibice zniszcza
      co nie co, a moze by tak w koncu wybili okna w magistracie?
      Albo w domu pana Frankiewicza, moze by wtedy przestal wydawac nasze pieniadze na barbarie.
      • Gość: Frankiewicz Re: Policja sprawdza, kto uszkodził fontannę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 13:08
        MJG! Popzwól, że rozszyfruję Twój nick - Mało Jarzący Głupiec. I to tyle mały
        kretynie.
        • Gość: MJG Re: Policja sprawdza, kto uszkodził fontannę IP: *.icpnet.pl 05.06.04, 13:54
          A dla kogo sa te igrzyska? Mam prawo wiedziec ile miasto wydaje na "Palkarzy" . I jaka cene za to
          placimy. Wzrostu tez jestem slusznego, ale konia nie dosiadam by pokazac ulicy jaki jestem
          wysportowany, szabla tez umiem wladac.. w slusznej sprawie.
          • Gość: Andrzej Re: Policja sprawdza, kto uszkodził fontannę IP: *.nll.se 07.06.04, 14:54
            Jestes glupi czlowieku! Uszkodzona rzezba jest sto razy wiecej warta niz twoj
            gowniany klub! Chcecie wiecej sympatii dla "Kolejorza? Zachowujcie sie jak
            ludzie a nie jak glupie zwierzaki!
    • Gość: maluch Re: Policja sprawdza, kto uszkodził fontannę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 13:16
      nie oskarzam nikogo ale, jezeli zrobili to kibice lecha-a tak
      najprawdopodobniej si estalo, to uwazam ze nie byl to akt wandalizmu poniewaz
      nikt specjalnie nie chcial jej uszkodzic.
      • Gość: Andrzej Re: Policja sprawdza, kto uszkodził fontannę IP: *.nll.se 07.06.04, 14:55
        Co jest w takim razie, wedlug Ciebie, aktam wandalizmu?
    • Gość: vito Re: Policja sprawdza, kto uszkodził fontannę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 19:55
      czy policja nie ogląda obrazu z kamer na bieżąco ?? A może śpią przy
      monitorach??
    • Gość: vito Re: Policja sprawdza, kto uszkodził fontannę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 19:57
      na hoj nam te kamery, jak nic nie wiadomo ??
    • Gość: aaa kibice Lecha to bydło IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 20:42
      Miasto nie powinno dawać na mecze Lecha ani na stadion ani złotówki. Dlaczego
      wszyscy podatnicy mają płacić,żeby debilom, bezmózgowcom i wandalom wygodnie
      oglądało się mecze na nowej trybunie? Po co ta ciągła bezsensowna gadanina,
      jakich to świetnych kibiców ma Lech, jak to wspaniale dopingują? To banda
      neandertalczyków,dla których wydarzeniem bez precedensu jest nieprzeklinanie
      przez jeden mecz (ten z Legią), którzy później chamsko prowokują swoich
      debilnych odpowiedników na meczu w Warszawie i kończy się rozrubą. Niech mi
      ktoś wytłumaczy, dlaczego w ogóle dawać kase na organizowanie czegokolwiek dla
      tych debili? (z wyjątkiem więzienia albo biletów w jedną stronę na kamczatkę?)
      Mecz w Poznaniu=Policja w połowie województwa przygotowuje się jak na stan
      wojenny. Wyobrażacie sobie,że podobnie miałby wyglądać np. festiwal teatralny
      Malta? Uwaga uwaga, przedstawienie w Teatrze Wielkim podwyższonego ryzyka,
      przyjadą widzowie z innego miasta, nasi widzowie ich nie lubią, więc urządzą
      zasadzkę w pociągu, potem powyrywają krzesełka w teatrze, a na koniec uszkodzą
      jakąś rzeźbę!!!!Dlaczego mecze traktować na innych zasadach? Skoro na trybunach
      rządzi chamstwo i wulgaryzmy, miast nie powinno dawać na to ani grosza.
      • Gość: george Re: kibice Lecha to bydło IP: *.icpnet.pl 06.06.04, 22:40
        Cieszę się, że są osoby, które myślą podobnie jak ja. Dzięki Ci aaa za wsparcie.
      • Gość: alec Re: kibice Lecha to bydło IP: *.icpnet.pl 07.06.04, 09:15
        niby tak jest, że ci kibice w dużej cześci to troglodyci, ale oni też płacą w
        tym kraju podatki tak samo jak miłośnicy teatru czy rzeźby.
        • Gość: Andrzej Re: kibice Lecha to bydło IP: *.nll.se 07.06.04, 14:58
          No wiec ida na te swoje mecze i ogladaja je. To, ze placa podatki nie znaczy
          wcale, ze moga niszczyc rzeczy, ktorych nie da sie zastapic.
          • Gość: Stefan-telefan Re: kibice Lecha to bydło IP: *.icpnet.pl 07.06.04, 15:25
            Nikt nie mówi że mogą niszczyć, ale mają takie same prawa jak ci "lepsi" co
            lubią rzeźbe i teatr,
            Poza tym kilkadziesiąt tysięcy fanów Lecha nie urwało tej ręki tylko co
            najwyżej kilku, a co fan teatru nigdy nie zrobił nic złego??
      • Gość: ajzol Re: kibice Lecha to bydło IP: *.icpnet.pl 08.06.04, 10:20
        Rozumiem, że uważasz się za lepszego, mądrzejszego, bardziej oczytanego i
        wogóle naj, naj, naj.
        Zapewne uważasz się również za piewcę ideii demokracji i tolerancji.
        Jeżeli nazywasz mnie bydłem to musisz faktycznie być "oczytany" w temacie.
        Wiem że takim jak ty najlepiej wszystko zwalić na kibiców, przepraszam bydło,
        które uczęszcza na mecze piłkarskie. Zdaj sobie jednak sprawę z tego, że tak
        jak na mecze piłkarskie przychodzą ludzie, którzy o piłce nożnej nie mają
        pojęcia, tak do teatru lub do opery przychodzi tzw. "elita", której słoma z
        butów wychodzi.

A tak przy okazji w maju byłem w operze na przedstawieniu "Aida" jakiegoś tam
        Verdiego i strasznie podobał mi się kawałek, który chyba nazywa się "Marsz
        Tryumfalny". Oczywiście pewnie tego nie zrozumiesz.
        Oczywiście po przedstawieniu schlałem się jak świnia i próbowałem pobić córkę
        etiopskiego króla.
        • Gość: Psychiatra Re: kibice Lecha to bydło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 18:48
          Należy przestać finansować jakąkolwiek działalność prywatnego przedsiębirstwa
          pt Lech Poznań z pieniędzy publicznych. Policji za pilnowanie ładu na meczu i
          po nim powinno się płacić jak firmom ochroniarskim w USA. Dlaczego Policja
          opłacana z naszych podatków ma pracowac dla prywatnego przedsiębiorcy.
      • Gość: jkk Re: kibice Lecha to bydło IP: *.icpnet.pl 08.06.04, 23:34
        Wlodzrze naszego miasta licza na ich poparcie.
        Brawa za ten tekst.
      • Gość: lol Re: kibice Lecha to bydło IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.06.04, 15:19
        W tym momecie aaa przesadzil. Nalezy tez pamietac ze na stadion przychodzi 25
        tysiecy a burdy robi grupka osob. komentarz mnie obrazil gdyz jestem normalnym
        kibicem i chodze normalnie na mecze nie uczestnicze w zadymach. ze mna chodzi
        profesor Uniwesytetu A. Mickiewicza i tez nie robi. takich ludzi jak my jest
        wiekszosc.
    • Gość: nuta Re: Policja sprawdza, kto uszkodził fontannę IP: *.unifr.ch 07.06.04, 09:09
      Oczywsicie, ten kto to zrobil, powinnien zaplacic za uszkodzenia. Ale z drugiej
      strony policja powinna nauczyc sie, ze tego typu obiekty musza byc lepiej
      chronione. Jak: zainstalowac specjalne kamery,ktore bede czuwac nad rzezbami
      dzien i noc i z ktorych obraz nie zniknie po dwoch dniach.
    • Gość: LukasK DWA DNI!!! IP: 213.25.88.* 07.06.04, 10:48
      Jeśli będę miał prawo dać każdemu wandalowi osobiście kopa w tyłek, a następnie
      on będzie zmuszony naprawić wyrządzone przez siebie szkody, sam mogę
      sfinansować nośniki do przechowywania nagrań przez miesiąc.
      • Gość: Andrzej Re: DWA DNI!!! IP: *.nll.se 07.06.04, 14:58
        Pomoge Tobie!
    • Gość: Załamany Re: Policja sprawdza, kto uszkodził fontannę IP: *.transpost.com.pl 07.06.04, 14:58
      I znów pieniądze w błoto. Skoro policja śpi, zamiast reagować na to co kamery
      pokazują, a zapis z kamer przechowuje się dwa dni, przez co nie może być
      dowodem w sprawie, ani przeciwko chuliganerii, to znaczy, że zarobił tylko ten,
      kto sprzedał i instalował kamery. My (społeczeństwo) nic z tego nie mamy, bo
      nawet poczucia bezpieczeństwa nam nie przybyło. Kamery miały być na postrach i
      jako dowód przestępstwa. Tymczasem Gazeta z rozbrajającą beztroską obnaża
      bezsens ich zainstalowania. Gazetę czytają też ci, którzy godzą w nasze
      bezpieczeństwo i mienie. Właśnie dowiedzieli się, że osławiony monitoring to
      pic na muchy, a im i tak nic nie zagrozi. Policjo - dziękuję, panie Prezydencie
      Miasta - dziękuję. Może gdyby pan Kulczyk kupił oficjalnie cały Poznań, to
      zaprowadziłby skuteczny system ochrony swych włości i niewolników.
    • Gość: u a dlaczego tylko 2 dni? IP: 193.151.36.* 08.06.04, 17:41
      nie mogą trzymać dłużej tych zapisów?
    • Gość: Arek Olać Prozerpinę! Podrobione badziewie! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 14.06.04, 11:34
      Nazywane rekonstrukcją po to, żeby rzeźbiarz - kumpel konserwatora zabytków zgarnął kasę! Hej Kolejorz, HWDP!
    • Gość: Zenek Re: Policja sprawdza, kto uszkodził fontannę IP: *.icpnet.pl 14.06.04, 17:34
      Hej kolyjorz! spolimy ratusz, guwniane badziewie, pjepszonom rykonstrukcje
      • Gość: Arek Re: Policja sprawdza, kto uszkodził fontannę IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 15.06.04, 10:17
        Nie no, ratusza to zostaw, ludzie są przywiązane...
        • Gość: rybak Re: Policja sprawdza, kto uszkodził fontannę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 12:09
          No to jeśli iść tokiem rozumowania niektórych "inteligentnych" uczestników
          forum (takich jak np george czy aaa), to niezwłocznie powinno zakazać się
          organizowania jakichkolwiek koncertów, no bo tam zawsze ktoś spity jest i
          naćpany się zdarzy. A jeżeli chodzi o pieniądze podatników nad którymi tak
          płaczecie to jestem za tym aby bezwzględnie zamknąć festiwal Malta, bowiem nic
          on poza pseudo artystycznymi p[opisami band nieudaczników z różnych krajów nie
          wnosi nic do szeroko pojętej kultury - poza tym po mieście łażą całe bandy
          podejrzanych tzw "artystów" nie mających o sztuce bladego pojęcia.
          A poza tym panie george i panie aaa oraz inni krytykańci - kim wy w ogóle
          jesteście (bo na pewno nie poznaniakami ani ludźmi kulturalnymi) żeby
          wszystkich kibicujących Lechowi nazywać bydłem? Dla mnie to wy jesteście
          ograniczonymi zerami, którzy nie wiedzą jak leczyć swoje liczne kompleksy jak
          tylko głośno ujadać na forum. Wstydzę się że w moim pięknym mieście muszą żyć
          też takie swołocze, jak wy , panowie - zero szacunku dla was. A
          najśmieszniejsze jest to, że żaden z was, szanowni krytykanci nigdy na meczu
          Lecha nie był, no ale należycie do tych co wiedzą najlepiej - biedni durnie.
          Jesteście zaślepieni w swoim bezgranicznym krytykowaniu i nietolerowaniu
          innych, dla których mecz to doskonała zabawa, no ale wy mecze i to co się
          dzieje na stadionie znacie tylko z relacji medialnych, nie zawsze obiektywnych.
          Powiedz mi george, masz ty w ogóle jakąś pasję? wydaje mi się że nie, bo trudno
          komuś z ilorazem inteligencji programatora pralki czymkolwiek się interesować.
    • Gość: obiektywny Re: Policja sprawdza, kto uszkodził fontannę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 21:04
      Pisze do was "antylechitów". Jestem pewien ze 99% z was nigdy nie było na meczu
      Lecha. Idździe sobie i popatrzcie, burde robi zaledwie 10% kibiców, ale media
      mokazują tylko te dziesięc procent poniewac to co złe jest sensacyjne i
      atrakyjne. Powiem jedno pierdo....cie bzdury. a jeszce jedno chodze tak samo
      czesto ma mecze jak i do teatru, a w operze bylem raz, bo mnie w holu tego
      elitarnego budynku okradziono, co nigdy sie nie zdażyło na Bułgarskiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka