Gość: Kierowca IP: 195.20.110.* 07.06.04, 16:59 "Pozdrawiam" kierowcę PO5173M, za "zachowanie godne kierwocy". Booraq następnym razem zastanów się czym to grozi, jak nie pozwolisz "schować" się wyprzedzającemu, .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: george Re: "Pozdrowienia" dla kierowcy PO5173M IP: *.icpnet.pl 07.06.04, 18:07 A może to Ty jesteś burak i cham w dodatku i dostałeś lekcję, co się robi z dupkami, którzy nie potrafią grzecznie jechać w ogonku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuki Re: "Pozdrowienia" dla kierowcy PO5173M IP: *.icpnet.pl 08.06.04, 20:46 A może to Ty jesteś burak i cham w dodatku i dostałeś lekcję, co się robi z > dupkami, którzy nie potrafią grzecznie jechać w ogonku no wlasnie co się robi ? uniemożliwia im sie wyprzedzanie ? Czy ty tak wlasnie postepujesz ? niepozwalasz wjechac przed ciebie wyprzedzajacym cię samochodom widząc, że coś jedzie z przeciwka i to moze jeszcze gdzieś na trasie ? pomyśl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach Re: "Pozdrowienia" dla kierowcy PO5173M IP: *.icpnet.pl 07.06.04, 18:40 Czarne kabrio może? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: "Pozdrowienia" dla kierowcy PO5173M IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.04, 13:49 a moze jakies szczegoly poprosimy - gdzie, kto i jak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach Re: "Pozdrowienia" dla kierowcy PO5173M IP: *.icpnet.pl 08.06.04, 18:19 Jeżeli mnie pytasz, to w zeszłym tygodniu widziałem kolesia w czarnym kabrio, który wpieprzał się na światłach z lewoskrętów przed tych, którzy checieli jechać na wprost. Było to chyba audi i numery rozpoczynały się "PO". Tak mi się to skojarzyło jakoś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuki Re: audi cabrio ? IP: *.icpnet.pl 08.06.04, 20:41 nie ma chyba takiego modelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach Re: audi cabrio ? IP: *.icpnet.pl 08.06.04, 22:24 Modelu to i owszem, ale auta w tym typie nadwozia audi wypuszcza, więc chyba niepotrzebnie się czepiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nader Re: "Pozdrowienia" dla kierowcy PO5173M IP: *.hd.pl 08.06.04, 21:05 czy to bylo w luboniu? Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: "Pozdrowienia" dla kierowcy PO5173M 08.06.04, 21:19 Gość portalu: Stach napisał(a): > Jeżeli mnie pytasz, to w zeszłym tygodniu widziałem kolesia w czarnym kabrio, > który wpieprzał się na światłach z lewoskrętów przed tych, którzy checieli > jechać na wprost. Było to chyba audi i numery rozpoczynały się "PO". Tak mi się > > to skojarzyło jakoś... ja dzisiaj widziałam takiego mądrego na rondzie ratajskim w czarnym merolu (chyba) na czerwonych blachach tych próbnych. idzie lato, coraz więcej królów szos na drogach :[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turbostar Re: "Pozdrowienia" dla kierowcy PO5173M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 09:00 Może znacie jakiś prosty adres na stronę "www.policja.pl" przyjmujący chętnie do oceny amatorskie zdjęcia dokumentjące ewidentne naruszenie przepisów kodeksu drogowego? Ormowców ci u nas w kraju teraz nie ma, ale wkurzonych , jeszcze nie chuliganiących na drogach trochę by się znalazło.Sam pierwszy już gotowe foto dostarczyłbym!!1 A jak pięknie wychodzą na zdjęciach numery rejestracyjne i twarze kierowców! Niech żyje nowoczesna technika i szybka tansmisja danych! Odpowiedz Link Zgłoś