Dodaj do ulubionych

"Pozdrowienia" dla kierowcy PO5173M

IP: 195.20.110.* 07.06.04, 16:59
"Pozdrawiam" kierowcę PO5173M, za "zachowanie godne kierwocy".
Booraq następnym razem zastanów się czym to grozi, jak nie
pozwolisz "schować" się wyprzedzającemu, ....
Obserwuj wątek
    • Gość: george Re: "Pozdrowienia" dla kierowcy PO5173M IP: *.icpnet.pl 07.06.04, 18:07
      A może to Ty jesteś burak i cham w dodatku i dostałeś lekcję, co się robi z
      dupkami, którzy nie potrafią grzecznie jechać w ogonku.
      • Gość: łuki Re: "Pozdrowienia" dla kierowcy PO5173M IP: *.icpnet.pl 08.06.04, 20:46
        A może to Ty jesteś burak i cham w dodatku i dostałeś lekcję, co się robi z
        > dupkami, którzy nie potrafią grzecznie jechać w ogonku

no wlasnie co się robi ?
        uniemożliwia im sie wyprzedzanie ? Czy ty tak wlasnie postepujesz ?
        niepozwalasz wjechac przed ciebie wyprzedzajacym cię samochodom widząc, że coś
        jedzie z przeciwka i to moze jeszcze gdzieś na trasie ?
        pomyśl
    • Gość: Stach Re: "Pozdrowienia" dla kierowcy PO5173M IP: *.icpnet.pl 07.06.04, 18:40
      Czarne kabrio może?
      • Gość: ciekawy Re: "Pozdrowienia" dla kierowcy PO5173M IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.04, 13:49
        a moze jakies szczegoly poprosimy - gdzie, kto i jak
        • Gość: Stach Re: "Pozdrowienia" dla kierowcy PO5173M IP: *.icpnet.pl 08.06.04, 18:19
          Jeżeli mnie pytasz, to w zeszłym tygodniu widziałem kolesia w czarnym kabrio,
          który wpieprzał się na światłach z lewoskrętów przed tych, którzy checieli
          jechać na wprost. Było to chyba audi i numery rozpoczynały się "PO". Tak mi się
          to skojarzyło jakoś...
          • Gość: łuki Re: audi cabrio ? IP: *.icpnet.pl 08.06.04, 20:41
            nie ma chyba takiego modelu
            • Gość: Stach Re: audi cabrio ? IP: *.icpnet.pl 08.06.04, 22:24
              Modelu to i owszem, ale auta w tym typie nadwozia audi wypuszcza, więc chyba
              niepotrzebnie się czepiasz.
          • Gość: nader Re: "Pozdrowienia" dla kierowcy PO5173M IP: *.hd.pl 08.06.04, 21:05
            czy to bylo w luboniu?
          • conena Re: "Pozdrowienia" dla kierowcy PO5173M 08.06.04, 21:19
            Gość portalu: Stach napisał(a):

> Jeżeli mnie pytasz, to w zeszłym tygodniu widziałem kolesia w czarnym kabrio,
            > który wpieprzał się na światłach z lewoskrętów przed tych, którzy checieli
            > jechać na wprost. Było to chyba audi i numery rozpoczynały się "PO". Tak mi
            się
            >
            > to skojarzyło jakoś...
            ja dzisiaj widziałam takiego mądrego na rondzie ratajskim w czarnym merolu
            (chyba) na czerwonych blachach tych próbnych. idzie lato, coraz więcej królów
            szos na drogach :[
    • Gość: turbostar Re: "Pozdrowienia" dla kierowcy PO5173M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 09:00
      Może znacie jakiś prosty adres na stronę "www.policja.pl" przyjmujący chętnie do oceny amatorskie zdjęcia dokumentjące ewidentne naruszenie przepisów kodeksu drogowego? Ormowców ci u nas w kraju teraz nie ma, ale wkurzonych , jeszcze nie chuliganiących na drogach trochę by się znalazło.Sam pierwszy już gotowe foto dostarczyłbym!!1 A jak pięknie wychodzą na zdjęciach numery rejestracyjne i twarze kierowców!
      Niech żyje nowoczesna technika i szybka tansmisja danych!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka