Gość: LOLO IP: *.icpnet.pl 10.06.04, 20:51 Mili Państwo, powiedzcie mi, proszę, czy Poznań i jego okolica, to teren sprzyjający rowerzystom? Czy oprócz kilku oklepanych tras, są tu miejsca gdzie warto popedałować??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ader Re: Wycieczki rowerowe IP: *.hd.pl 10.06.04, 21:48 ja prawie codziennie zaliczam jez. kierkie, strzeszynskie oraz rusalke. jak mam czas to podjezdzam na malte. lubie trasy gdzie jest sporo ludzi i rowerzystow. Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi Re: Wycieczki rowerowe 11.06.04, 15:29 Pewnie, każy region się nadaje do tego, "kto znajdzie ten szuka". Polecam opisy tras na stronach: www.cyklista.prv.pl lub www.cycling.prv.pl Pozdrawiam wszystkich bikerów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SRM.ECO.PL Re: Wycieczki rowerowe - SEKCJA ZAPRASZA IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.06.04, 01:11 sekcja rowerzystow miejskich zaprasza na comiesieczne rajdy rowerowe w okolice poznania i po samym poznaniu mamy juz stalych bywalcow liczymy ze bedzie was przybywac o 10 30 rano w kazda pierwszą sobote miesiąca zapraszamy pod hoytel meridian w parku solackim z tamtad wyruszamy okolo 11 00 szczegoly i inne info na stronie www.srm.eco.pl Odpowiedz Link Zgłoś