marek.es 17.02.12, 21:54 Mam nadzieję,że pączki były pyszne. A w co tam w komu poszło, sprawa prywatna :-)) -- OBCY są wśród nas! Tabliczki z napisem OBCYM wstęp wzbroniony to dowód na ich istnienie :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Czeslaw Dlugi Re: Do V.I.K.K.A. IP: *.pools.arcor-ip.net 17.02.12, 22:12 W Jej przypadku nalezy stwierdzic jednoznacznie ! Nie w co,tylko co ? ! Stawiam dwa gorale na szale,ze : Kompletne siodelko ze sztyca i kawalek ramy ! :-)) Nie badz rura i nie pekaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
marek.es Re: Do V.I.K.K.A. 17.02.12, 22:27 Umiesz czytać? Do kogo napisałem? Prosiłem o komentarz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czeslaw Dlugi Re: Do V.I.K.K.A. IP: *.pools.arcor-ip.net 17.02.12, 22:38 Umiesz czytac ? Do kogo napisalem ? Prosilem o komentarz ? PS POjebany tuman ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radykał Re: Do V.I.K.K.A. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.12, 22:54 Zostaw w spokoju marka.es ! Jesteś persona non grata na tym foróm, wienc wypierda...j! Śmieciu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czeslaw Dlugi Re: Do V.I.K.K.A. IP: *.pools.arcor-ip.net 17.02.12, 23:05 Analfabeta !! Pare slow i tyle bledow ortograficznych ! Wypie...j do slowniczka tumanie !! Odpowiedz Link Zgłoś
marek.es Re: Do V.I.K.K.A. 17.02.12, 22:59 Złamałem dla Ciebie zasadę, nie dytskutuj z debilem. Sprowadzi ciebie do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. Nie będę odpowiadał na impertynenckie posty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czeslaw Dlugi Re: Do V.I.K.K.A. IP: *.pools.arcor-ip.net 17.02.12, 23:13 Obys jeszcze karku nie zlamal przy okazji !! Zrob mi na zlosc i wyrwij sobie zab madrosci !! PS Masz jeszcze takowe szczerbolu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
marek.es Re: Do V.I.K.K.A. 18.02.12, 00:12 Człowieku anonimowy. Podowiadam,możesz być Strasiu z lasu, Zdichu z pihu.Tylko lenistwu admina zawdzięczasz,że nie masz bana na wszystkie wypowiedzi pisane z wielu serwerów Nie liczę na odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czeslaw Dlugi Re: Do V.I.K.K.A. IP: *.pools.arcor-ip.net 18.02.12, 01:06 Krotkie pytanko chlopski filozofie ! Masz ochote na "Cafeini" do paczkow ? Pewnie jeszcze nie wiesz jak to smakuje !! Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Do V.I.K.K.A. 18.02.12, 00:24 A dziekuje byly pyszne, zjadlam cztery:) Pierwszy najlepszy, mimo,ze zapewne nieszczerze podarowny, drugi też dobry, trzeci mniej, a czwarty taki jak trzeci, ale zjadłam z lakomstwa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Do V.I.K.K.A. 18.02.12, 00:34 I znów Ci tyłek urósł, czy straciłaś na rowerku?? Kurcze dlaczego kobietą pączki wchodzą w brzuch i tyłek, a nie w biust?? :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
marek.es Re: Do V.I.K.K.A. 18.02.12, 00:37 Są przyjemności w życiu, których nie należy sobie odmawiać :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Do V.I.K.K.A. 18.02.12, 22:16 i dzis sobie nie odmowilam czekolady ani batona:) Odpowiedz Link Zgłoś
po_yeah_bunny Re: Do V.I.K.K.A. 18.02.12, 22:22 v.i.k.k.a napisała: > i dzis sobie nie odmowilam czekolady ani batona:) Twój post pobrzmiewa rasistowsko.... "czekolada", "baton".... Brakuje tylko "kaszanki", "czarnego salcesonu", "asfaltu" przed Twoją posesją, Murzynka Bambo i serialu "Roots"... Czarni bracia czytają, analizują i knują jak się zemścić! Kunta Kinte Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Do V.I.K.K.A. 18.02.12, 22:33 asfalt tez ostatnio wywalili przed moja dzialka:) Odpowiedz Link Zgłoś