Dodaj do ulubionych

Do V.I.K.K.A.

17.02.12, 21:54
Mam nadzieję,że pączki były pyszne. A w co tam w komu poszło, sprawa prywatna :-))

--

OBCY są wśród nas! Tabliczki z napisem OBCYM wstęp wzbroniony to dowód na ich istnienie :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Czeslaw Dlugi Re: Do V.I.K.K.A. IP: *.pools.arcor-ip.net 17.02.12, 22:12
      W Jej przypadku nalezy stwierdzic jednoznacznie ! Nie w co,tylko co ? ! Stawiam dwa gorale na szale,ze : Kompletne siodelko ze sztyca i kawalek ramy ! :-))

Nie badz rura i nie pekaj !
      • marek.es Re: Do V.I.K.K.A. 17.02.12, 22:27
        Umiesz czytać? Do kogo napisałem? Prosiłem o komentarz?
        • Gość: Czeslaw Dlugi Re: Do V.I.K.K.A. IP: *.pools.arcor-ip.net 17.02.12, 22:38
          Umiesz czytac ? Do kogo napisalem ? Prosilem o komentarz ? PS POjebany tuman !
          • Gość: radykał Re: Do V.I.K.K.A. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.12, 22:54
            Zostaw w spokoju marka.es !
            Jesteś persona non grata na tym foróm, wienc wypierda...j! Śmieciu!
            • Gość: Czeslaw Dlugi Re: Do V.I.K.K.A. IP: *.pools.arcor-ip.net 17.02.12, 23:05
              Analfabeta !! Pare slow i tyle bledow ortograficznych ! Wypie...j do slowniczka tumanie !!
          • marek.es Re: Do V.I.K.K.A. 17.02.12, 22:59
            Złamałem dla Ciebie zasadę, nie dytskutuj z debilem. Sprowadzi ciebie do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. Nie będę odpowiadał na impertynenckie posty.
            • Gość: Czeslaw Dlugi Re: Do V.I.K.K.A. IP: *.pools.arcor-ip.net 17.02.12, 23:13
              Obys jeszcze karku nie zlamal przy okazji !! Zrob mi na zlosc i wyrwij sobie zab madrosci !! PS Masz jeszcze takowe szczerbolu ??
              • marek.es Re: Do V.I.K.K.A. 18.02.12, 00:12
                Człowieku anonimowy. Podowiadam,możesz być Strasiu z lasu, Zdichu z pihu.Tylko lenistwu admina zawdzięczasz,że nie masz bana na wszystkie wypowiedzi pisane z wielu serwerów Nie liczę na odpowiedź.
                • Gość: Czeslaw Dlugi Re: Do V.I.K.K.A. IP: *.pools.arcor-ip.net 18.02.12, 01:06
                  Krotkie pytanko chlopski filozofie ! Masz ochote na "Cafeini" do paczkow ? Pewnie jeszcze nie wiesz jak to smakuje !!
    • v.i.k.k.a Re: Do V.I.K.K.A. 18.02.12, 00:24
      A dziekuje byly pyszne, zjadlam cztery:) Pierwszy najlepszy, mimo,ze zapewne nieszczerze podarowny, drugi też dobry, trzeci mniej, a czwarty taki jak trzeci, ale zjadłam z lakomstwa:))
      • pan.nikt Re: Do V.I.K.K.A. 18.02.12, 00:34
        I znów Ci tyłek urósł, czy straciłaś na rowerku??

Kurcze dlaczego kobietą pączki wchodzą w brzuch i tyłek, a nie w biust?? :):):)
      • marek.es Re: Do V.I.K.K.A. 18.02.12, 00:37
        Są przyjemności w życiu, których nie należy sobie odmawiać :-))
        • v.i.k.k.a Re: Do V.I.K.K.A. 18.02.12, 22:16
          i dzis sobie nie odmowilam czekolady ani batona:)
          • po_yeah_bunny Re: Do V.I.K.K.A. 18.02.12, 22:22
            v.i.k.k.a napisała:

> i dzis sobie nie odmowilam czekolady ani batona:)

Twój post pobrzmiewa rasistowsko.... "czekolada", "baton"....
            Brakuje tylko "kaszanki", "czarnego salcesonu", "asfaltu" przed Twoją posesją, Murzynka Bambo i serialu "Roots"...
            Czarni bracia czytają, analizują i knują jak się zemścić!

Kunta Kinte
            • v.i.k.k.a Re: Do V.I.K.K.A. 18.02.12, 22:33
              asfalt tez ostatnio wywalili przed moja dzialka:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka