borowski.t 22.02.12, 16:06 kto może polecić sprawdzonego adwokata z poznania? bo ten mój jakiś chyba lewy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr W. Re: Adwokat z Poznania IP: *.siemens.16.pl 22.02.12, 16:38 Ja znam tylko jednego i mogę go polecić - Arkadiusz Jaskuła. www.adwokat-jaskula.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartłomiej Kancelaria Brykczyński IP: *.centertel.pl 24.02.12, 10:52 Polecam Brykczyńskich brykczynski.pl/pl Przede wszystkim bardzo kompetentni, a w dodatku traktują Cie jak człowieka i znają oczekiwania :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tchórzofretka Re: Kancelaria Brykczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.12, 11:19 Ja mam bardzo wysokie oczekiwanie ale spełnia je tylko borsuk, chociaż u niego ostatnio z kondycją kiepsko. Szelma żłopie za trzech a jak się szlaban nie podniesie to twierdzi "że to pierwszy raz mu się zdarzyło". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mecenas Borsuk Re: Kancelaria Brykczyński IP: *.pools.arcor-ip.net 24.02.12, 11:51 POtwierdzam i dementuje !! Spelniam nawyzsze oczekiwania moich klientow i klientek w zawilych sprawach damsko-meskich ! Aplikacje uzyskalem u swiatowej slawy mecenasa Rasputina,ktory w czasie przerw (miedzy wykladami) POil nas mlekiem z gipsem.O zadnym zlopaniu do upadlego nie bylo mowy a jedynie PO pansku - 30cm "flacha" z meska gumka !! POlecam swoje uslugi o kazdej POrze dnia,czyli 48/24 ! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gozdzikowa Re: Adwokat z Poznania IP: *.pools.arcor-ip.net 22.02.12, 17:29 Pewnie ten "Adwokat" jest z POlmosu - Wyborowa SA POznan i na starych jajcach robiony ! :-)) Zrob lepiej samemu - chcesz dobry prze-PIS ?? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sopheee Najlepszy Bombardino:)z gorzkim cacao IP: 95.108.125.* 22.02.12, 23:13 ale na razie nie pije bo ciągle maja mnie mnie dojechać ludzie z forum :niemcy, sas,secret service, nsa,delta,fbi,cia,task force,grom,agat i ty oraz miroo strzelec pomija ze i lmb sie zglaszal ,krystian co skonczylo sie mega tchorzostwem,ruaber i paru innych wiec nie pije i drze jak osika przy wjezdzie z bialego grysu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tchórzofretka Re: Adwokat z Poznania IP: *.173.38.73.tesatnet.pl 22.02.12, 21:23 Polecam Pana Mecenasa Borsuka - sprawy nie poprowadzi do końca, jest niepunktualny i gubi dokumenty, prawdopodobnie przegrasz ale za to śmiechu - co nie miara! Prowadził głośną sprawę bobroszczura, dotyczącą kradzieży całego kotła bawarki z hotelu W Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borsuk & Pawlak Re: Adwokat z Poznania IP: *.pools.arcor-ip.net 22.02.12, 23:01 POtwierdzam ! Kroje rowno z ironiczym usmiechem na ustach ! Wychodze z zalozenia : nie licz na kogos,licz na siebie a nie na ZUS ! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Adwokat z Poznania IP: *.naramowice.maverick.com.pl 12.04.13, 23:23 Jak ma byc dobry i sprawdzony to tylko mec. Maciej Wąsiewicz. Ma strone www.rozwod.poznan.pl Zobacz co i jak i zdecyduj - zawsze warto isc na porade. Pozrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mor-t Re: Adwokat z Poznania 22.04.13, 14:13 a propos rozwodów i tych spraw, w sprawach związanych z powerzeniem władzy rodzicielskiej ojcu to mogę polecić anne brykczynska, obecnie prowadzi moja sprawe i wszystko wskazuje na to, że zakończy sie dla mie pozytywnie Odpowiedz Link Zgłoś
as.47 Re: Przychodzi baba do adwokata ! 01.07.14, 08:09 Przychodzi baba do adwokata ! Ma garści parę złotówek i pyta panie mecenasie ile kosztuje porada prawna , a adwokat na to czterysta złotych , kobiecina spuściła głowę i wychodzi , a adwokat krzyczy proszę iść do sekretarki i wpłacić czterysta złotych , ale za co ? Po właśnie udzieliłem porady prawnej !!! I TO NIE KAWAL TO SIĘ ZDARZYLO NAPRAWDE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Przychodzi baba do adwokata ! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.10.15, 22:52 Niech tego Adwokata biorun czasnie okropny jak tak mozna to nie czlowiek to zwierze szkoda dalszych komentarzy ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winogronko Re: Adwokat z Poznania IP: *.cm-6-7c.dynamic.ziggo.nl 07.07.14, 02:05 Może adwokat Paweł Żywiecki? Widzę, że na forach ma dobre opinie, myślę więc, że warto sprawdzić i przyjrzeć się bliżej temu prawnikowi :). Zajmuje się szeroko pojętą obroną w sprawach karnych, ale też reprezentowaniem w sprawach cywilnych, takich jak: spadki, rozwody, zapłaty, eksmisje i odszkodowania. Odpowiedz Link Zgłoś
takasobieja88 Re: Adwokat z Poznania 11.08.14, 12:45 Wcześniej wspomniany Paweł Żywiecki jest dobrym adwokatem, zajmuje się ogólnie sprawami cywilnymi, jest skuteczny i rzetelny. Tutaj jest jego strona : www.adwokatzywiecki.p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IwonkaQ Re: Adwokat z Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.14, 12:46 Ja polecam adwokat Edyte Wojciechowską. Jest super w sprawach rozwodowych, majatkowych, sprawach dzieci. Mnie przeprowadziła rozwód z orzekaniem o winie - skutecznie, potem trudny podział majatku, kilku moim znajomy prowadziła rozwody, podziały, jest sprawdzona i bardzo skuteczna. A do tego fajna babka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogusiknowy Re: Adwokat z Poznania IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.11.14, 09:38 Dzięki wpisom dotarłam do adwokata tu polecanego Edyty Wojciechowskiej i bardzo się cieszę ze to ona mnie reprezentuje w rozwodzie. Jest rzeczowa i życiowa. Polecam wszystkim wystraszonym babkom postawi was na nogi i powalczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Adwokat z Poznania IP: *.icpnet.pl 21.11.14, 20:00 Polecam Panią Renatę Otfinowską. Rzeczowa, konkretna i fachowa. www.kancelaria-otfinowska.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Adwokat z Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.14, 17:42 Jestem bardzo zadowolona z uslug mecenas Krystyny Klita, dobrze poprowadzila mi sprawe rozwodowa, uzyskalam oreczenie z winy meza i alimenty w takiej wysokosci jak oczekiwalam. Pani mecenas byla zaangazowana w sprawe. Jest mila i kontaktowa osoba. www.klita.com.pl tel.603592300 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: Adwokat z Poznania IP: *.play-internet.pl 15.08.15, 23:21 Jestem bardzo zadowolony z usług mec Marcina Stachowiaka z kancelarii Stachowiak & Kościelska z Poznania. Dobra cena, bardzo uczciwy sposob rozliczania i pełen profesjonalizm. Dla mnie mec Marcin Stachowiak to najlepszy adwokat w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
bosski6 Re: Adwokat z Poznania 25.08.15, 13:15 Mogę polecić adwokata Kacprzaka, prawdziwy profesjonalista z ogromem wiedzy i doświadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
mafeyy Re: Adwokat z Poznania 24.09.15, 10:02 Ja polecam adwokat poznań bardzo dobry i można na niego polegać w sprawach kryzysowych jeśli masz jakiś problem to śmiało możesz do niego uderzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Adwokat z Poznania IP: 81.171.57.* 17.08.15, 14:42 oczywiście wybór adwokata zależy od tematu sprawy. Jedni specjalizuja się w sprawach karnych, inni w rozwodach. Jeśli chodzi o rozwody, to polecam panią brykczyńską z poznania, myślałem, że mężczyźni w naszym kraju są w trakcie rozwodu na straconej pozycji, jednak pani mecenas załatwila mi dużo widzeń z dziećmi, a na tym mi najbardziej zależało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MariaKrol Re: Adwokat z Poznania IP: *.rdns.100tb.com 20.08.15, 16:15 Bardzo obawiałam się rozwodu, bo wiedziałam że były mąż nie popuści i będzie chciał płacić najniższe alimenty. Całe szczęście trafiłam na kancelarię pani Jaśkiewicz i pani Papierskiej z Poznania. Udało się im wywalczyć dla mnie i dzieci najlepsze warunki rozwodu, zawsze mogłam liczyć na ich fachową pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalpoznan Re: Adwokat z Poznania IP: *.play-internet.pl 01.10.15, 19:22 Jeśli szukacie naprawde dobrego adwokata, to tylko z tej kancelarii www.stachowiak-koscielska.pl Pani adwokat zalatwila mi wszystko, czego potrzebowalem - kontakty z synem w dogodnych porach, kontakty dla moich rodzicow z wlasnym wnukiem, realny wplyw na jego wychowanie. Bylo milo, ale przede wszystkim bardzo profesjonalnie. No i kancelaria jest w samym centrum, wiec nie musialem bladzic po peryferiach! Odpowiedz Link Zgłoś