jhbsk 10.03.12, 16:07 Dziadowski bank i tyle. Sami sobie „reklamę" robią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hetmanwiechu bankierzy to lajdacy 10.03.12, 16:09 niedlugo ludzie beda ich wylapywac i wieszac na latarniach, viva la revolution! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: bankierzy to lajdacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.12, 23:12 Święta racja ,nic dodadać ,nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś
giordano81 Na Facebooku oburzenie: Niech BZ WBK się tłumaczy 10.03.12, 16:11 Stać lichwiarzy na Depardieu, Banderasa i Chucka Norrisa a nie stać na utrzymanie w należytym stanie zajmowanego przez siebie budynku, który stwarza zagrożenie dla przechodniów !!! I jeszcze lichwiarska swołocz nie poczuwa się do wypłacenia odszkodowania !!! Gdyby tu była Ameryka a nie jakaś zasrana polska to dziewczyna już dawno dostałaby kilka milionów dolarów odszkodowania !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asser Re: Na Facebooku oburzenie: Niech BZ WBK się tłum IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.03.12, 16:15 prezesa zarzadu znalem osobiscie ze szkolen na Akadenii Ekonomicznej. Wtedy byl jeszcze czlonkiem zarzadu. Morawiecki, fajny gosc. Ale to nie zmienia faktu, ze w poniedz wybiore pieniadze i zaniose je do konkurencji. I namawiam innych do tego samego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-man Re: Na Facebooku oburzenie: Niech BZ WBK się tłum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.12, 13:55 Dlaczego na Kalinę spadła dachówka? Bo BZWBK próbował zaoszczędzić pieniądze i postanowił zrezygnować z remontu dachu. Zaoszczędził i później wypłacił członkom zarządu premię za bardzo dobre wyniki. Premie idące w miliony, co łatwo sprawdzić w ich raporcie rocznym. A Kalina cierpi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Na Facebooku oburzenie: Niech BZ WBK się tłum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.12, 14:00 Niech się dziennikarze zainteresują na co ten bank wydaje pieniądze z ichniej fundacji. Same PiS-owskie inicjatywy wspierają, zatrudniają ludzi z satelickich wobec PiS organizacji. A dziewczynę, której omal nie zginęła - olewają. Panie Żytnicki - do boju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: Na Facebooku oburzenie: Niech BZ WBK się tłum IP: 95.108.103.* 15.03.12, 20:32 Gość portalu: Iga napisał(a): > Niech się dziennikarze zainteresują na co ten bank wydaje pieniądze z ichniej f > undacji. Same PiS-owskie inicjatywy wspierają, zatrudniają ludzi z satelickich > wobec PiS organizacji. Ooo... no to wreszcie jakiś porządny bank, a nie POwalony ;) Miałem zlikwidować u nich konto, ale w takim razie zostawię. Odpowiedz Link Zgłoś
liquid_force Na Facebooku oburzenie: Niech BZ WBK się tłumaczy 10.03.12, 16:22 W sumie to już od dawna dojrzewałem do ucieczki z WBK. Podnoszą opłaty, konto.24 było darmowe, juz nie jest... To bezczelne unikanie odpowiedzialności tylko potierdziło moje przekonanie, że to nie jest bank dla mnie. Poszukam innego - na każdym rogu bank. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Na Facebooku oburzenie: Niech BZ WBK się tłum IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.12, 16:26 straszne jak potraktowali tę dziewczynę - detektyw????? szok jak to jest mozliwe? w kazdym razie pozytywna postac to szefostwo tej uczelni - mile zaskoczenie - nie wszyscy sa tacy jak ....bank Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enkej Proces likwidacji szkody IP: *.zone9.bethere.co.uk 10.03.12, 16:29 Po prostu Aviva przed dokonaniem ofert pragnie zweryfikować roszczenie klientki jeżeli ma jakieś wątpliwości odnośnie zebranych dowodów medycznych. Taki dowód z nagrania detektywa np. jak nosi zakupy lu nie może nosić, jak trzyma się poręczy w tramwaju lub nie może się trzymać zostanie przesłany do adwokata poszkodowanej i nastepnie poddany weryfikacji sądowej podczas rozprawy cywilnej bez jakiej się tutaj nie obędzie. Jest to normalna praktyka ubezpieczycieli jeżeli chodzi o weryfikacje roszczeń cywilnych o odszkodowania z tytuły szkód na osobie nie rozumiem oco ten skandal??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inne Re: Proces likwidacji szkody IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.12, 16:38 normalna praktyka - wypytywanie na uczelni - sorry ale nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szatnista Odszkodowanie jest za zaniedbanie banku, a nie ... IP: *.net.upcbroadband.cz 10.03.12, 17:04 Odszkodowanie jest za zaniedbanie banku, a nie za wypadek! Jakby sie ona potknela o lawke stojaca przy wesciu mozna by mowic o szacowaniu strat, ale na dziewczyna spadl FRAGMENT PIE* BUDYNKU!!! To nie jest typowy "wypadek" (nawet pomijajac kwestje winnego). TO SWIADCZY O KALKULACJI!! Nie sadze zeby dziewczyna chciala renty wielokrotnie przekraczajacej srednia krajowa, podobnie zadnej firmie nie kalkulowalo by sie ryzyko ponownego wyplyniecia takiej wtopy. Wniosek jest taki ze WBA/Aviva wcale nie stara sie uniknac takich sytucaji, stara sie znalesc zloty srodek bo zamierza nadal oszczedzac na remontach tylko nie wie ile trzeba przecierz znalesc rozwiazanie: Max Q, gdzie: Q = Z zlotych oszczednosci na remontach - X trupow * Y zlotych odszkodowania. Poniewaz w jednostkowym przypadku taka koszty PR'u byly by znacznie wieksze niz ta nieszczesna renta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szatnista Tutaj troche jasniej IP: *.net.upcbroadband.cz 10.03.12, 17:17 Niektore formy ryzyka mozna kalkulowac = bo samego ryzyka uniknac sie nie da: Opcja 1 postawie 1 laweczke: 1 osoba sie o nia potknie i zlamie reke, Opcja 2 nie postawie zadnej: 2 staruszkow zaslabnie. Tutaj sytuacja jest inna: Opcja 1 zaplace 100'000 za remont: budynek bedzie stal. Opcja 2 zaplace 50'000 za remont: 5 osob zginie jak sufit zawali im sie na glowe, zaplace 40'000, i bede 10'000 do przodu. Psim (i prawnym) obowiazkiem banku jest tutaj wybranie Opcji 1!!! Nie dosc ze tego NIE ZROBILI, to jescze NIE ZAMIERZAJA poniewaz ZAMIERZAJA NA TYM ZARABIAC (patrz opcja 2 - szacowanie kosztow) I ZA TO POWINNI POJSC SIEDZIEC BO TO JEST DZIALALNOSC KRYMINALNA! Odpowiedz Link Zgłoś
luni8 Re: Proces likwidacji szkody 10.03.12, 17:57 > Po prostu Aviva przed dokonaniem ofert pragnie zweryfikować roszczenie klientki > jeżeli ma jakieś wątpliwości odnośnie zebranych dowodów medycznych. Taki dowód > z nagrania detektywa np. jak nosi zakupy lu nie może nosić, jak trzyma się por > ęczy w tramwaju lub nie może się trzymać zostanie przesłany do adwokata poszkod > owanej i nastepnie poddany weryfikacji sądowej podczas rozprawy cywilnej bez ja > kiej się tutaj nie obędzie. A wywiad z byłym chłopakiem czy wyciąganie informacji o tym jak się dziewczyna uczy jaki ma wpływ na zasadność odszkodowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wściekłaizła a czy śpiączka, w której była IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.12, 18:47 nie jest dowodem? Za mały to dowód???????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enkey Normalna procedura nic nowego IP: *.zone9.bethere.co.uk 10.03.12, 20:59 Aby była jasność jestem po stronie poszkodowanych, codziennie pisząc pozwy w imieniu klientów oraz w tym przypadku także, gdyż ubezpieczyciel nie uwolni się od odpowiedzialności na zasadzie vis major stara się "minimalizować uszczerbek finansowy" niestety chodzi o kasę jak zawsze. Aviva weryfikuje roszczenia tj. sprawdza czy dziewczyna może się uczyć, czy może się samodzielnie poruszać, wpływ motoryki ciała oraz reakcja psychologiczna będzie mieć ogromny wpływ na kalkulację jej zadośćuczynienia oraz renty wyrównawczej obejmującej utracone dochody oraz zwiększone potrzeby. Dodatkowo nie wolno zapomnieć o obrażeniach psychologicznych jakie u tak młodej dziewczyny powoduje brak motoryki/kontroli nad własnym ciałem. Niestety tak działają firmy ubezpieczeniowe zlecając sprawę detektywowi który filmuje z ukrycia, a proces cywilny jest oparty o zasadę kontradyktoryjności. Być może wypowie się któryś z Szanownych likwidatorów, anonimowo oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
pjck Przegięcie 10.03.12, 16:32 Jakim prawem uczelnia w ogóle rozmawia z jakimś fagasem o sprawach swoich studentów? Też to trzeba zaskarżyć. A detektywowi trzeba by nap... Nie jego sprawa. Ubezpieczeniodawcy chamskim obowiązkiem jest wyskoczyć z kaski. Ale jest dobrze. Teraz wyjdzie im to bokiem. Ciekawe, czy ktoś wycenia jak cała sprawa nadszarpnie wizerunek firmy i jaki to w efekcie będzie miało efekt na przychód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffff Re: Przegięcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.12, 17:31 To jest ze stronu Uczelni bezczelne łamanie prawa o danych osobowych. I Dziekan, jak też pracownicy dziekanatu powinni to wiedzieć. Ktoś winien z to odpowiedzieć i to szybko, zanim się sprawa przedawni. Chyba ,że w tej Uczelni prawo to nie obowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
luni8 Re: Przegięcie 10.03.12, 17:55 Akurat dziekan o tym wiedział, odmówił i bonusowo poinformował o tym poszkodowaną. O tym czy pracownicy dziekanatu coś powiedzieli już nigdzie nie napisano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Przegięcie IP: 150.254.89.* 11.03.12, 10:32 To czytaj ze zrozumieniem, chyba jasno wynika, że detektyw nie otrzymał informacji Odpowiedz Link Zgłoś
ukos "Banksterzy" to określenie po stokroć zasłużone 10.03.12, 16:37 Deprawująca profesja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: "Banksterzy" to określenie po stokroć zasłużo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.12, 18:36 Dyrektorzy banków to zachłanne kreatury finansowe, pazerne, nieludzke bufony, bez ambicji, czci i honoru. Chcą uchodzić za jakichś wyjatkowych ludzi, a to skarłowaciałe osobniki o pędzie do pieniądza i nic wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szatnista Ja pier... - ci ludzie sa glupi czy nienormalni? IP: *.net.upcbroadband.cz 10.03.12, 16:46 Dziewczyna powinna dostac odszkodowanie do strzalu, za sam fakt dopuszczenia do sytuacji zagrozenia zdrowia i zycia przez wlasne (banku) zaniedbanie. Jak prywatna osoba wykreci taki numer IDZIE SIEDZIEC! bank siedziec nie pojdzie - ma tylko zapacic GROSZE! i jeszcze ku* probuje jakies przekrety odstawiac. Do WBA/Aviva: CZY WAS LUDZIE POPIER*LO!?!? Prokuratura powinna w tym momencie zakladac sprawe, poniewaz zaczyna to wygladac coraz bardziej na efekt (swiadomy) ciecia kosztow niz wypadek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bilko78 Na Facebooku oburzenie: Niech BZ WBK się tłumaczy 10.03.12, 17:00 Proponuję rzucać w pracowników tego banku, prezesów i ludzi z tymi łajzami czym popadnie. Niech będzie to gzyms, kamień, jajko. Zobaczymy czy wtedy będą domagać się respektowania prawa. Polacy niszczmy ścierwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ezekiel 25 : 17 Re: Na Facebooku oburzenie: Niech BZ WBK się tłum IP: *.washdc.fios.verizon.net 10.03.12, 17:15 Bardzo trudno zmienic mentalnosc spoleczenstwa. Jezeli policjant powie , ze mzmy podskoczyc , to pytamy : jak wysoko ? Nikomu nie przyjdzie do glowy , ze mamy prawoodmowic wykonania glupiego polecenia. Jezeli DETEKTYW przyjdzie do dziekanatu i pyta o dane osobowe studenta , to z nim rozmawiaja , zamiast wezwac policje i usunac osilka z uczelni . Znewolone spoleczenstwo faszerowane od ponad dziesieciu lat sola przemyslowa wierzy w propagande , ze sol techniczna zdrowia doda. W sumie smutny oraz spoleczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
luni8 Re: Na Facebooku oburzenie: Niech BZ WBK się tłum 10.03.12, 17:59 Pytać o dane czy dokumenty może każdy. To zabronione nie jest i być nie powinno. To komu można je udostępnić to już inna sprawa. A w tym tekście zapomniano dopisać że uczelnia odmówiła informacji detektywowi i przy okazji poinformowała o akcji dziewczynę. Odpowiedz Link Zgłoś
bubunia1953 Na Facebooku oburzenie: Niech BZ WBK się tłumaczy 10.03.12, 17:04 ten bank jest wart dziada za nedzna reklame w przekletych kapeluszach a budynek wstanie takim jak pkp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ordonka Re: Na Facebooku oburzenie: Niech BZ WBK się tłum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.12, 14:01 Dobre porównanie z PKP. Tylko prezesi zarabiają większą kasę! Odpowiedz Link Zgłoś
13suwak Na Facebooku oburzenie: Niech BZ WBK się tłumaczy 10.03.12, 17:13 Poczytajcie gdzie żyjemy Bankierzy , prokuratorzy i sędziowie to jedna sitwa. Jeżeli dodamy do tego zestawu przekupnych parlamentarzystów, którzy upoważnili banki do wystawiania bankowych tytułów egzekucyjnych to niech kredytobiorcy już się boją , bo dla sitwy nie ma mocnych. Oni np Bank Spółdzielczy Rzemiosła w Łodzi wystawia fałszywe Certyfikaty , a prokurator chyba papierki zawija. Mazowiecki Bank Regionalny S.A. w Warszawie wystawia fałszywe wyciągi , a prokurator i sędzia papierki zawija. To wszystko udokumentowane w aktach prokuratora Łódź Polesie I Ds. 976/11. Oni niczego si4e nie boją może nowy minister sprawiedliwości coś z tym zrobi?. Bo poprzedni minister zrobił bardzo dużo, jego pracownicy potwierdzili ze sędzia Renata L. potwierdziła nieprawdę w orzeczeniu z 15.10.2008r sygn ICo 258/07 , ale za to została wyniesiona do rangi sędziego SO w Piotrkowie Trybunalskim. To są Polskie standardy. Odpowiedz Link Zgłoś
januszz4 Na Facebooku oburzenie: Niech BZ WBK się tłumaczy 10.03.12, 17:21 Paskudna sprawa. Tak postępują jakieś pętaki a nie poważny bank. Już nie wrócę do WBK, chociaż nosiłem się z takim zamiarem. Moje konto nadal będzie tam wyzerowane. Jak to powiedział Ferdynand Bosch: "lepiej stracić pieniądze niż zaufanie klientów". Odpowiedz Link Zgłoś
13suwak Na Facebooku oburzenie: Niech BZ WBK się tłumaczy 10.03.12, 17:22 Poczytajcie gdzie żyjemy Bankierzy , prokuratorzy i sędziowie to jedna sitwa. Jeżeli dodamy do tego zestawu przekupnych parlamentarzystów, którzy upoważnili banki do wystawiania bankowych tytułów egzekucyjnych to niech kredytobiorcy już się boją , bo dla sitwy nie ma mocnych. Oni np Bank Spółdzielczy Rzemiosła w Łodzi wystawia fałszywe Certyfikaty , a prokurator chyba papierki zawija. Mazowiecki Bank Regionalny S.A. w Warszawie wystawia fałszywe wyciągi , a prokurator i sędzia papierki zawija. To wszystko udokumentowane w aktach prokuratora Łódź Polesie I Ds. 976/11. Oni niczego si4e nie boją może nowy minister sprawiedliwości coś z tym zrobi?. Bo poprzedni minister zrobił bardzo dużo, jego pracownicy potwierdzili ze sędzia Renata L. potwierdziła nieprawdę w orzeczeniu z 15.10.2008r sygn ICo 258/07 , ale za to została wyniesiona do rangi sędziego SO w Piotrkowie Trybunalskim. To są Polskie standardy. Odpowiedz Link Zgłoś
partia_niewidzialnych Dwa razy się zastanów zanim wybierzesz BZ WBK!!! 10.03.12, 17:25 "Stanisław Mól od dziecka pracował w gospodarstwie rolnym rodziców w Myszęcinie (powiat świebodziński, Lubuskie). Ot, typowy los wiejskiego chłopaka. — Od samego rana trzeba było pomagać na polu. A to sianokosy, a to żniwa albo wykopki. Na wsi ciągle jest robota. Na naukę nie było czasu — opowiada pan Stanisław. Gdy dorósł, przejął od rodziców gospodarstwo. Miał pomysł na biznes: hodowla trzody chlewnej na dużą skalę. — Wybudowałem chlewnię i własną masarnię. W latach 80. nie było to łatwe. Ciężko harowaliśmy z żoną od świtu do nocy. Skupowałem warchlaki, hodowałem je, a potem sprzedawałem. Rocznie „produkowałem” 1,5 tys. świń — opowiada z dumą Stanisław Mól. Był wielokrotnie nagradzany za wyniki gospodarstwa, które w latach 80. wiodło prym w województwie zielonogórskim. Dostawał nagrody od organizacji hodowców. Dyplom za „wybitne osiągnięcia w hodowli i produkcji trzody chlewnej” otrzymał od samego ministra rolnictwa. Jego chlewnię uznano za „najlepszy budynek inwentarski” w województwie. Pan Stanisław został też nagrodzony w wojewódzkiej olimpiadzie wiedzy rolniczej. Po upadku komuny także nieźle sobie radził. Zwiększał moce produkcyjne. Aż do 1995 r. — Wtedy zgłosił się do mnie Bank Zachodni i zażądał spłacania jakichś kredytów, które jakoby miałem wziąć w 1990 r. w Banku Spółdzielczym w Szczawnie. Razem miało to być sześć kredytów na sumę prawie 2 mln zł. Zdębiałem — mówi hodowca. Bank Zachodni przystąpił do egzekucji wierzytelności, które przejął od upadającego w 1991 r. Banku Spółdzielczego. — Byłem w szoku. Ktoś mnie w te kredyty wrobił. Bank twierdził, że ma umowy kredytowe podpisane przeze mnie. Nic takiego nie podpisywałem, ktoś więc musiał moje podpisy podrobić. Poszedłem z tym do prokuratury w Świebodzinie. Niestety, nie chcieli się tym zająć. Bank też nie chciał pokazać mi umów — mówi Stanisław Mól. W 1996 r. świebodzińska Prokuratura Rejonowa odmówiła wszczęcia dochodzenia w sprawie fałszerstwa. Nie dostrzegła przestępstwa. Pan Stanisław nie rezygnował. Gdy w 2001 r. przez znajomego dotarł do aneksu jednej z umów kredytowych, całkowicie utwierdził się w przekonaniu o fałszerstwie. — Na tym aneksie były nie moje podpisy. Wiedziałem, że podobnie musi być w przypadku pozostałych umów kredytowych — mówi Stanisław Mól. W kolejnych latach złożył w prokuraturze łącznie 10 zawiadomień o podrobieniu podpisów. Wszystkie zakończyły się odmową wszczęcia dochodzenia z powodu… upływu 10-letniego okresu przedawnienia ścigania. — Nawet jeżeli doszło do przestępstwa fałszerstwa, to nie możemy ścigać ewentualnego sprawcy, bo doszło do przedawnienia — mówi reporterce Polsatu Krzysztof Pieniek, zastępca prokuratora rejonowego w Świebodzinie. Mimo próśb BZ WBK nie zgodził się pokazać umów kredytowych panu Stanisławowi." Z: pwp.pb.pl/2568600,81918,falszywe-kredyty-niszcza-rolnika-prokurator I końcówka, najtragiczniejsza: "— Bank posiada dokumenty kredytowe pana Stanisława Mola, lecz nie może mu ich udostępnić, ponieważ pan Mól nie jest stroną w tych sprawach — mówi reporterce Polsatu Stanisław Chęćka, pełnomocnik zielonogórskiego BZ WBK. Stroną ma być komornik, który wykonuje orzeczenie sądu o egzekucji niespłaconych kredytów. Panu Stanisławowi i jego żonie zabrał już 24 ha ziemi. Przygotowuje licytację ich domu..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kgbltd Re: Dwa razy się zastanów zanim wybierzesz BZ WBK IP: *.toya.net.pl 10.03.12, 17:47 zaciemnia prokuratura, czy tam zatem jest jakieś powiazanie ludzi prokuratury i banku z przestępcami? moze jakas kancelaria żadna rozgłosu powinna pociągnać to dalej? a Chuck to chyba juz bedzie musial reanimować trupa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miaukota Na Facebooku oburzenie: Niech BZ WBK się tłumaczy 10.03.12, 17:29 Wubecik kontra Facebook ? Niech sobie chłopcy i ich prezesi to czytają i nie życzę im powodzenia.W kupie siła !!! Odpowiedz Link Zgłoś
13suwak Na Facebooku oburzenie: Niech BZ WBK się tłumaczy 10.03.12, 17:46 13suwak uzupełnia wcześniejsze wpisy dotyczące bankierów i sędziów : orzeczeniem z 17.10.2008r sygn akt I Co 258/07 w którym sędzia Renata L potwierdziła nieprawdę art 271kk. beneficjent tego orzeczenia uzyskał korzyści w postaci lokalu wartość powyżej 400 tysięcy zł. Do tego lokalu którego dotyczyło w/w orzeczenie z 17.10.2008r włamał zniecierpliwiony się ów beneficjent i zajął ruchomości właściciela lokalu. Policja umorzyła postępowanie o włamaniu na podstawie telefonicznej rozmowy ze sprawcą włamania. . Na pewno ta sama policja bezdomnego za kradzież bułki przykładnie i publicznie ukarze. A co niech młodzież wie w jakim państwie żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
13suwak Re: Na Facebooku oburzenie: Niech BZ WBK się tłum 10.03.12, 19:55 13suwak uzupełnia wcześniejsze wpisy dotyczące bankierów i sędziów : orzeczeniem z 17.10.2008r sygn akt I Co 258/07 w którym sędzia Renata L potwierdziła nieprawdę art 271kk. beneficjent tego orzeczenia uzyskał korzyści w postaci lokalu wartość powyżej 400 tysięcy zł. Do tego lokalu którego dotyczyło w/w orzeczenie z 17.10.2008r włamał zniecierpliwiony się ów beneficjent i zajął ruchomości właściciela lokalu. Policja umorzyła postępowanie o włamaniu na podstawie telefonicznej rozmowy ze sprawcą włamania. . Na pewno ta sama policja bezdomnego za kradzież bułki przykładnie i publicznie ukarze. A co niech młodzież wie w jakim państwie żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
mt69 Na Facebooku oburzenie: Niech BZ WBK się tłumaczy 10.03.12, 17:52 Jak to dobrze, że wypisałem się z tego banku kilka tygodni temu. Podnieśli ceny za prowadzenie rachunku, podnieśli opłaty za kartę, wszystkie przelewy płatne. Na pytanie Pani w okienku dlaczego zamykam rachunek, odpowiedziałem, że nie stać mnie na finansowanie Chucka Norisa, Antonio Banderasa, Deny de Vito, Gerarda Depardieu i Johna Cleesa. Kilka dni po zamknięciu rachunku dostałem z BZWBK list w którym poinformowali mnie, że istnieje możliwość przekształcenia mojego rachunku w jakiś inny, BEZPŁATNY. A to wszystko w trosce o klienta - ha, ha, ha. Jak się w grudniu pytałem w banku czy istnieje możliwość przekształcenia rachunku KONTO24 w Konto Wydajesz & Zarabiasz to usłyszałem , że nie można przekształcić. Można tylko zamknąć stary i otworzyć nowy. No więc zamknąłem.... Niech się wyniesie z tego banku jeszcze trochę klientów to się będą po głowie drapać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx rozwiązanie jest proste IP: *.173.7.107.tesatnet.pl 10.03.12, 17:56 masowy wyjazd z banku do innego i leży i kwiczy, ja już dawno z tego banku się wyniosłem Odpowiedz Link Zgłoś
majaroma Na Facebooku oburzenie: Niech BZ WBK się tłumaczy 10.03.12, 18:05 Bank trzeba wpisać na czarną listę fejsbukową, bojkotować i nigdy nie mieć z nim nic wspólnego! Odpowiedz Link Zgłoś
sbek kolesie tawariszczi czyli bz wbk , ich ub 10.03.12, 19:52 zbojkotowac, tak, lae wszyscy i od zaraz. starałem się w moim mieście o pracę u nich, ale nic z tego, zaufany tam pracujący przekazał mi ,że przyjęli człowieka, na to stanowisko, o niższych niż ja umiejętnościcha , wiedzy i doświadczeniu, teraz wiem brakowało, koperty, układów-plecakowych , niestety , skoro ja głupi ,uczciwy , to bank ma na zawołanie "milicyjnych-detektywów" do sprawdzania, a raczej znalezienia punktu zaczepienie aby żadnego odszkodowania nie zapłacic, mafia jak każda w tym "uczciwym-praworządnym kraju", nadal są równi i równiejsi, dawni tawariszczi zasiadają wre wadzach tego banku, to czego ja głupi i uczciwy oczekiwałem? nadzieji? matki -głupich, nie mam nic u nich , ani złotówki i tak już pozostam=nie, popieram innych -bojkot kolejnego "uczciwego-mafijnego-kolesiowskiego banku." kasę mają, następny zapewne stallone lub willys? a jak kasy mniej to pazura. amen.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Stop bz wbk!!! IP: *.internetia.net.pl 10.03.12, 18:07 Za takie coś płaci się utrata zaufania, dla mnie bank odpada, dziękuje post je z boku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dornjuan WBK i AVIVA już dla mnie nie istnieją ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.12, 18:24 Odpowiedz Link Zgłoś
1234qwerty Na Facebooku oburzenie: Niech BZ WBK się tłumaczy 10.03.12, 18:24 Po prostu GÓWNIARZE I SZMACIARZE bez klasy. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
nakaro25 Udzielanie przez uczelnie informacji o studentach 10.03.12, 18:26 to złamanie prawa. Uczelnie nie mają prawa udzielać żadnych informacji, nawet takich czy ktoś taki tam studiuje czy nie, nikomu, nawet rodzicom. To jest karalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Re: Udzielanie przez uczelnie informacji o studen IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.12, 18:59 No i jakbyś doczytał dokładnie to na uczelni danych w końcu nie podali, a jednocześnie poinformowali poszkodowaną, dzięki czemu sprawa wyszła na jaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Na Facebooku oburzenie: Niech BZ WBK się tłum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.12, 18:44 Nie korzystać z ich usług i tyle. Bez nas oni nie istnieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banksterzy won! Re: Na Facebooku oburzenie: Niech BZ WBK się tłum IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.12, 18:56 Popieram, BZ WBK niech wyp***a na Madagaskar. A tak przy okazji, gdyby ktoś z dziennikarzy zainteresował się tematem mobbingu w tym banku to miałby temat na artykuł na pierwszą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś