l.george.l 26.04.12, 09:53 Majówka nadchodzi, dobrą pogodę zapowiadają. Czy droga już naprawiona? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: G.Sommer Ufff.... !! IP: *.pools.arcor-ip.net 26.04.12, 15:50 Dlatego pewnie jeszcze nie wyladowales na PLERACH - laczkami do gory !! Wiesz,jeszcze moze Ci sie to przytrafic !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: Co z drogą do Strzeszynka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.12, 21:18 Podobno Rycho robi drogę za bejmy z rezerwy budżetowej miasta. Ma być z poz-bruku. Ale po zrobieniu miasto ma ją przekazać parafii w Kiekrzu (tak w tramwaju słyszałem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: one way ticket Re: Podobno Rycho robi drogę IP: *.icpnet.pl 27.04.12, 19:12 O, to jużem całkiem spokojny :-D Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a a gdzie byla zepsuta? 27.04.12, 21:40 przejezdzalam samochodem tam dzis dwa razy w jedna i dwa w druga. Czy ta droga jest widoczna z ulicy? Odpowiedz Link Zgłoś
poznanski-rowerzysta Re: a gdzie byla zepsuta? 27.04.12, 23:38 jest za zakrętem więc nie widać jej z ulicy ale co za problem zwołania akcji społecznej czynu ludowego rowerowego z łopatami i sami by mogliśmy wyrównać łopatami szpadlami (lol, co za głupoty wypisałem lol) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: przejezdzalam samochodem w jedną i w drugą IP: *.icpnet.pl 28.04.12, 01:33 LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Co z drogą do Strzeszynka? IP: *.icpnet.pl 29.04.12, 17:04 Tradycyjnie - jajco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Czy droga już naprawiona? IP: *.icpnet.pl 30.04.12, 22:28 Pytanie nadal bez odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
poznanski-rowerzysta Re: Czy droga już naprawiona? 30.04.12, 23:27 byłem dzisiaj i zrobiłem parę fotek i zastanawiam dlaczego ludzie nie jeżdżą tym wariantem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: dlaczego ludzie nie jeżdżą tym wariantem? IP: *.icpnet.pl 01.05.12, 01:25 No, właśnie, zastanówmy się: dlaczego ludzie tak w ogóle wolę jeżdzić krócej na wprost - niż dalej i objazdem?... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizja lokalna Drugi powód - ten... IP: *.icpnet.pl 01.05.12, 21:49 ...ku..as wariant awaryjny też zaorał. Odpowiedz Link Zgłoś