Dodaj do ulubionych

Pokontrolne wnioski Komisji Rewizyjnej w sprawi...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 22:56
Nowa Lewica juz w pazdzierniku ub.r. zlozyla w prokuraturze doniesienie o
podejrzeniu popelnienia przestepstwa przez Ryszarda Grobelnego w zwiazku z
Kulczykparkiem. nie ma wiec potrzeby ponownego zglaszania, niech sie tylko
prokuratura wezmie rzetelnie do pracy
Obserwuj wątek
    • Gość: Sebar SKANDAL -ukrecacie sprawie leb!!!! SWINIE !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.06.04, 23:32
      Przyjdzie czas ze bedziecie zabiegac o glosy mieszkancow w kolejnych wyborach
      do KORYTA - jak zwykliscie postrzegac miasto Poznan.
      Wtedy wam sie przypomni wasze zaniedbania:

- nie przesluchujecie istotnych dla sprawy swiadkow: p. Urbaniaka i Jacka Maya,
      pomimo ze sami chcieli zeznawac.
      - nie formulujecie wnioskow pokontrolnych
      - nie przekazujecie sprawy do prokuratury pomimo ze ostatecznie sa winni i
      konkretne zaniedbania

To po cholere ta komisja?! Pytam sie?!!! Czy nie po to zeby zamaskowac
      przekret, pokazac ze zalezy, a tak naprawde UKRECIC SPRAWIE LEB, zeby kolegi od
      wspolnego koryta nie odstawiono?

No co swinki Balbinki? Solidarnosc Koryciarska obowiazuje niezaleznie od
      orientacji politycznej, co?

Lepiej koledze nie dopieprzac, bo jutro obnaza moje przekrety i co zrobie,
      zmienie samochod na maluszka, albo pojde na bezrobocie bo na rynku pracy jestem
      NIKIM !!!

Czy nie tymi kategoriami skorumpowani tchorze nie myslicie?!!!

Sebar
      sebar_rysiu@yahoo.co.uk
    • Gość: RAUBER Re: Pokontrolne wnioski Komisji Rewizyjnej w spra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 00:18
      a niech się odczepią od kulczyka, dzieki niemu są w mieście inwestycje, jak
      zaczną blokować inwestorów to niedługo zaczniemy przypominać Szczecin pod
      rządami Jurczyka
      • Gość: Szczecinianin Re: Pokontrolne wnioski Komisji Rewizyjnej w spra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.04, 08:14
        Chłopie studiuję w Poznaniu mieszkam w Szczecinie. Przyjedź i zobacz jak
        inwestuje się w Szczecinie. Poznań preferencjami dla "swoich" inwestorów
        odstrasza wszystkich uczciwych i prawdziwych.
        • Gość: RAUBER Re: Pokontrolne wnioski Komisji Rewizyjnej w spra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 13:18
          Przypadkiem urodziłem sie w Szczecinie i często tam bywam, mam tam pół rodziny,
          conieco czytałem nt inwestycji na tym terenie i "pomocy" Jurczyka który stopuje
          co się da. Życzę Szczecinowi jak najlepiej i mam nadzieję że pomimo przytoczenia
          negatywnego przypadku Jurczyka tak jestem odczytywany.

Miasto musi zabiegać o inwestorów, zwłaszcza lokalnych, mamy niedoskonałe prawo
          które wydłuża procesy inwestycyjne w sposób wręcz chory. Gdyby ci zewnętrzni
          inwestorzy powazniej i aktywniej podchodzili do sprawy to doszliby do
          porozumienia i też zaczęliby funkcjonować. Jesli chodzi o rozwój centrum to jest
          tu full miejsca do wykorzystania, wolne tory, "slumsy" przy Towarowej, dziura
          Toruńska i kilka innych...
    • Gość: Elżbieta Re: Pokontrolne wnioski Komisji Rewizyjnej w spra IP: *.echostar.pl 22.06.04, 05:32
      I znów ręka rękę myje - kto tym razem dostał w rękę??? Sprawę należy oddać do
      prokuratury!!!! Nie tylko winni są szeregowi pracownicy, ale odpowiedzialność
      winien ponieść Prezydent miasta. Tego rodzaju sprawy - ze stratą dużych
      pieniędzy nie powinny się kończyć tylko zwolnieniami lecz karami pieniężnymi.
      SPRZEDAŁEŚ TANIEJ - DOPŁAĆ BRAKUJĄCE PIENIĄDZE Z WŁASNEJ KIESZENI. BRAKUJE CI
      ICH - TO PRZEPADEK MIENIA.
      • Gość: kras Re: Pokontrolne wnioski Komisji Rewizyjnej w spra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 08:52
        Rok temu było wiadomo, że nic nie zrobią, niestety to PO zarządziła taki
        scenariusz a czerwoni im pomagają. Pamiętam Porawskiego i Kręglewskiego
        dwadzieścia l;at temu - bojownicy o wolność i pamiętam ich rok temu bojownicy o
        kasę ale nie miejską - Andzrej nie wstyd Ci?
    • Gość: Obserwator Zobaczymy wreszcie Porawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 13:18
      Jutro zobaczymy na sesji wiecznego niebecnego, mającego w d... sprawy miasta,
      radnego Porawskiego. Przyleci na sesję tylko po to, aby walczyć o swojego
      pracodawcę w Związku Miast Polskich - Grobelnego. Potem znowu będzie miał w
      d... sprawy Rady Miasta, uczestniczenie w komisjach Rady. Zjawi się, kiedy
      trzeba będzie uczestniczyć w głosowaniu diety dla siebie.
      • Gość: Piotr POSTAWIĆ PiS PRZED SĄDEM IP: *.tele2.pl 22.06.04, 20:12
        Postawić cały PiS przed sądem. Już zapomnieli, o swoich stołkach w TBS Nasz
        Dom. Całą rodziną Libicki obstawił te towarzystwo!!! Gnoje paskudne.
        • Gość: :) Re: POSTAWIĆ PiS PRZED SĄDEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 22:50
          Libicki to nie cały pis !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka