schaapje 17.10.05, 08:14 wlasnie musze szybko cos kupic, bo mi dziecie marznie . i nie wiem, czym sie kierowac. na allegro znalazlam takie za 67pln, szerokosc ok 42, dlugosc ok 72 i wydaje mi sie, ze to za krotkie. jak myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cordata1 Re: spiworek do wozka 17.10.05, 09:12 ja tez jestem na etapie poszukiwan, obejrzałam juz llegro, sa niezle, ale niektore za grube. jakis krotki ten ktory znalazlac, na aukcjach wiekszosc z nich ma dlugosc 90cm, chyba ze to okrycie na nozki?? ja chyba wlasnie zaczne od kupienia okrycia na nozki do wozka, zawsze dam pod spod jakis kocyk. acha i byłam wczoraj w sklepie, spiworek krory widzialam na z allegro był 40zl drozszy w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 Spiworek musi byc min. 20 cm dluzszy 17.10.05, 11:02 Jesli Glizdeczka ma ok. 70 cm (jak moj Mysz) to spiworek musi miec 90cm! Tak mi poradzila pani_w_fachowym_sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Spiworek musi byc min. 20 cm dluzszy 17.10.05, 11:12 a ja nie kupuje spiworka....a moze powinnam? stwierdzilam ze gruby koc i oslonka na nozki wystarcza, kurcze, nie wiem teraz.... Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: Spiworek musi byc min. 20 cm dluzszy 17.10.05, 11:15 Ja też nie kupuję. Jakoś nie wyobrażam sobie Niny w śpiworku, kiedy ona ciągle się podnosi, wierzga, wstaje. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Spiworek musi byc min. 20 cm dluzszy 17.10.05, 11:20 no wlasnie Ja to mam nadzieje, ze Matek nie bedzie chcial chodzic w zimie (skoro i tak jest "opozniony") i nie bede musiala kupowac butkow zimowych!) A propos, czy ktos widzial butki zimowe tansze niz 199zl??? Odpowiedz Link Zgłoś