Dodaj do ulubionych

Zwłoki psa w worku. Oprawcy bezkarni

10.07.12, 11:56
I co tu komentować ?Fakt ,że człowiek jest największą i najokrutniejszą bestia na świecie?Nie wiem czy to jest stopniowy zanik człowieczeństwa we współczesnym świecie czy też dzięki mediom ,informacje szybciej do nas docierają ?Nigdy nie podałabym nawet ręki ,człowiekowi który dał popis takiego bestialstwa nie mówiąc o pomocy .Tacy ludzie powinni być poddawani ostracyzmowi przez swoje otoczenie.
Obserwuj wątek
    • jutrzenka38 Zwłoki psa w worku. Oprawcy bezkarni 10.07.12, 12:23
      Bracia Mniejsi myślą, czują, cierpią, główkują. Trwają przy "człowieku" od zarania dziejów.

Brigitte Bardot - aktorka, gwiazda, filantropka mówi: "...Im bardziej poznaję ludzi tym więcej doceniam zwierzęta..."
      Ja też...
      • puzonik48 Re: Zwłoki psa w worku. Oprawcy bezkarni 10.07.12, 14:08
        Ja też i na szczęście moje dziecko też tak myśli i czuje :)Boję się tylko ,żebyśmy nie skończyli jak Villas :(:( bo ściąga wszystko do domu .
    • 2berber Czip pomaga nie szkodzi! 10.07.12, 13:20
      Nie rozumiem tego ataku na czipy wszczepiane psom.
      Przecież one ułatwiają opiekę i stanowią ochronę przed
      powiększaniem się bestialstwa.
      Jaki interes w zaniechaniu czipowania mają obrońcy zwierząt?
      • q-ku otóż to 10.07.12, 13:47
        media już taki sieją zamęt w głowinach biednego głuptactwa że ludzie faktycznie coraz durniejsi
        może dziennikarzy zaczipować?
      • Gość: zdaje sie Re: Czip pomaga nie szkodzi! IP: 109.232.26.* 10.07.12, 16:32
        ze to nie jest atakt na czipy, tylko na prokurature, ktore nie chce ich wykorzystac wlasciwie
    • feadel Zwłoki psa w worku. Oprawcy bezkarni 10.07.12, 14:42
      Gandhi kiedys powiedzial: "Wielkość narodu i jego postęp moralny można poznać po tym w jaki sposób obchodzi się on ze swymi zwierzętami." Widac jak duza czesc spoleczenstwa w Polsce, i rowniez sluzby porzadkowe i prokuratura, mentalnoscia utknely gdzies w Azji i tak szybko nie zamierzaja do Europy dolaczyc.

Pocieszajace jest to ze o przypadkach takich sie coraz wiecej mowi (kiedys tego nie bylo, a jakos nie wierze ze ludzie super zwierzeta traktowali - po prostu niewielu to obchodzilo i prasa sie nie zajmowala 'glupotami'), i coraz wieksze oburzenie bestialskie traktowanie zwierzat wywoluje w spoleczenstwie.
    • Gość: zenek Siedzę sobie przed komputerem, kanapkę z szynką IP: 95.108.105.* 10.07.12, 16:12
      zajadam.

I wiecie co?
      Żal mi jest tych wszystkich piesków piesków.
    • miroo Katolicy..ochrzczeni..komunia św..bierzmowani... 10.07.12, 19:04
      co niedziela w kościele...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka