Dodaj do ulubionych

wróciłam

IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 20:57
Cze :)
wróciłam
jak tam u was
u mnie w porzo
troche się nudze
ale to co
pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: wróciłam IP: *.math.put.poznan.pl 19.08.01, 20:59
      widac. teraz tylko nie pij i nie cpaj. bedzie wszystko w porzadku :-))
      • Gość: anka9009 Re: wróciłam IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 21:06
        nie ćpam z założenia
        tak samo nie upijam sę nigdy
        najwyżej jedno, dwa piwa
        ale dziękuję za troskę
        • Gość: Rumor Re: wróciłam IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.08.01, 21:23
          powroty nie sa tak samo przykre jak pozeganania, amoze wcale nie chodzilo mi o
          slow przykre acz czasam.. hmm dlugie ? romantyczne ? zmyslowe ? radosne ? :) w
          kazdym razie kim kolwiek jestes, poniewaz nie dane jest mi to wiedziec, ciesze
          sie z Twojego powrotu rownie silnie jak uwielbiam pozegnania.. sa czasami
          takie.. hmm nie wazne, o tym moze w innej bajce, w kazdym razie kazdy kto
          powraca z kadkolwiek ma w sobie , w swojej mieszance, w swoim umysle cos czego
          nie ma nikt z tych ktorzy nadal tu sa albo nie wracali z tamtad z kad wracac
          nie mogli poniewaz wracalas z tamtad Ty.. jakoklwiek brzmi to enigmatycznie mam
          nadzieje ze jestes na tyle wartosciowa jednostka ze bede mial okazje
          podelektwoac sie twoja mysla zlana w elektorniczne slowo
          (rumorem nie tylko jestem > watek nicki)
          • Gość: anka9009 Re: wróciłam IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 21:36
            ja też o tobie nic nie wiem
            ale miło że sie odzywasz
            mam nadzieję że zostaniesz forumowiczem do końca świata i bedziemy pisać,
            pisać, pisać...
            • Gość: Rumor Re: wróciłam IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.08.01, 22:01
              hmm, czy do konca swiata to nie wiem.. to sinusoida checi pisania i przelewania
              jakichkolwiek mysli i odczuc, w kazdym razie na tyle na ile pozwoli mi uspione
              lenistwo czynic bede te powinnosc z nieznana nikomu procz mnie rozkosza :) a
              tak na marginesie ladnie to tak udawac plec przeciwna ?!
              • Gość: anka9009 Re: wróciłam IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 22:49
                Gość portalu: Rumor napisał(a):

> hmm, czy do konca swiata to nie wiem.. to sinusoida checi pisania i przelewania
                >
                > jakichkolwiek mysli i odczuc, w kazdym razie na tyle na ile pozwoli mi uspione
                > lenistwo czynic bede te powinnosc z nieznana nikomu procz mnie rozkosza :) a
                > tak na marginesie ladnie to tak udawac plec przeciwna ?!

nie rozumiem
    • Gość: tur Re: wróciłam-veni,vidi,vici - i co masz ciekawego do powiedzenia IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.08.01, 00:12
      • Gość: anka9009 Re: wróciłam-veni,vidi,vici - i co masz ciekawego do powiedzenia IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 22:50
        jak na razie to nic
        zacznij ciekawy temat
        • Gość: gosc Re: wróciłam-veni,vidi,vici - i co masz ciekawego do powiedzenia IP: *.math.put.poznan.pl 22.08.01, 22:54
          nic nie masz oprocz ping-ponga. psychodeliczne tematy lepiej przerabiac na ircu.
          • Gość: Radost Re: wróciłam-veni,vidi,vici - i co masz ciekawego do powiedzenia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 23:07
            czesc anka:)napijsz sie szampana?jeszcze zostal z urodzin:)
            • Gość: anka9009 do Radost IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 12:02
              czemu nie
              pozdr :))
          • Gość: anka9009 Re: wróciłam-veni,vidi,vici - i co masz ciekawego do powiedzenia IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 12:00
            sam jestes psychodeliczny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka