Gość: anka9009 IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 20:57 Cze :) wróciłam jak tam u was u mnie w porzo troche się nudze ale to co pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: wróciłam IP: *.math.put.poznan.pl 19.08.01, 20:59 widac. teraz tylko nie pij i nie cpaj. bedzie wszystko w porzadku :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: wróciłam IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 21:06 nie ćpam z założenia tak samo nie upijam sę nigdy najwyżej jedno, dwa piwa ale dziękuję za troskę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumor Re: wróciłam IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.08.01, 21:23 powroty nie sa tak samo przykre jak pozeganania, amoze wcale nie chodzilo mi o slow przykre acz czasam.. hmm dlugie ? romantyczne ? zmyslowe ? radosne ? :) w kazdym razie kim kolwiek jestes, poniewaz nie dane jest mi to wiedziec, ciesze sie z Twojego powrotu rownie silnie jak uwielbiam pozegnania.. sa czasami takie.. hmm nie wazne, o tym moze w innej bajce, w kazdym razie kazdy kto powraca z kadkolwiek ma w sobie , w swojej mieszance, w swoim umysle cos czego nie ma nikt z tych ktorzy nadal tu sa albo nie wracali z tamtad z kad wracac nie mogli poniewaz wracalas z tamtad Ty.. jakoklwiek brzmi to enigmatycznie mam nadzieje ze jestes na tyle wartosciowa jednostka ze bede mial okazje podelektwoac sie twoja mysla zlana w elektorniczne slowo (rumorem nie tylko jestem > watek nicki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: wróciłam IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 21:36 ja też o tobie nic nie wiem ale miło że sie odzywasz mam nadzieję że zostaniesz forumowiczem do końca świata i bedziemy pisać, pisać, pisać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumor Re: wróciłam IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.08.01, 22:01 hmm, czy do konca swiata to nie wiem.. to sinusoida checi pisania i przelewania jakichkolwiek mysli i odczuc, w kazdym razie na tyle na ile pozwoli mi uspione lenistwo czynic bede te powinnosc z nieznana nikomu procz mnie rozkosza :) a tak na marginesie ladnie to tak udawac plec przeciwna ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: wróciłam IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 22:49 Gość portalu: Rumor napisał(a): > hmm, czy do konca swiata to nie wiem.. to sinusoida checi pisania i przelewania > > jakichkolwiek mysli i odczuc, w kazdym razie na tyle na ile pozwoli mi uspione > lenistwo czynic bede te powinnosc z nieznana nikomu procz mnie rozkosza :) a > tak na marginesie ladnie to tak udawac plec przeciwna ?! nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur Re: wróciłam-veni,vidi,vici - i co masz ciekawego do powiedzenia IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.08.01, 00:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: wróciłam-veni,vidi,vici - i co masz ciekawego do powiedzenia IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 22:50 jak na razie to nic zacznij ciekawy temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wróciłam-veni,vidi,vici - i co masz ciekawego do powiedzenia IP: *.math.put.poznan.pl 22.08.01, 22:54 nic nie masz oprocz ping-ponga. psychodeliczne tematy lepiej przerabiac na ircu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: wróciłam-veni,vidi,vici - i co masz ciekawego do powiedzenia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 23:07 czesc anka:)napijsz sie szampana?jeszcze zostal z urodzin:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 do Radost IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 12:02 czemu nie pozdr :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: wróciłam-veni,vidi,vici - i co masz ciekawego do powiedzenia IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 12:00 sam jestes psychodeliczny Odpowiedz Link Zgłoś