j.mcfly 03.09.12, 00:15 Cześć wszystkim ;) Interesuje mnie ładny dwuosobowy pokój, typu double w centrum Poznania. Chciałabym, żeby był sprawdzony i naprawdę zadbany. Najlepiej z łazienką :) Czy moglibyście mi polecić coś dobrze Wam znanego? J. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fretka-NIEDOJEBKA W Pozaniu jest tylko jeden hotel! IP: 79.173.52.* 03.09.12, 00:31 Hotel Włoski a w niem herbatka Lypton za friko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borsuk deratyzator Re: Ładne, niedrogie hotele w Poznaniu IP: *.pools.arcor-ip.net 03.09.12, 09:28 Julka...!! Wez sie swistaku za nauke bo na starosc Muchy Cie obsiada z biedy..!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
j.mcfly Re: Ładne, niedrogie hotele w Poznaniu 03.09.12, 12:46 Dziękuję za sugestie hotelu Włoskiego, na pewno wezmę go pod uwagę ;) A co do Much - to tylko nick :D Fajny, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borsuk deratyzator To tylko nick..!! IP: *.pools.arcor-ip.net 03.09.12, 14:12 Nooooo..!! julia_mucha "malpa" wp.pl Fajny konglomerat... nie !? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
j.mcfly Re: To tylko nick..!! 03.09.12, 22:39 Zachwyca mnie Twoje bogate słownictwo, ale wróćmy do wątku. Jakieś inne propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
dziodu Re: Ładne, niedrogie hotele w Poznaniu 12.09.12, 20:52 Nie wierzę :))) Borsuk - bierz ją!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Antypolecenie 17.09.12, 20:44 A ja nie polecam, tylko odradzam Hotel Włoski - smród w kibelku, niedomyte gówienko na klapie, w śniadaniu karaluchy, w pokoju myszy, tchórzofretki, za oknem odgłosy mordobicia penerów w wildeckim bazarze "Na bema". Paskudny wystrój rodem z komuny. Wystrzegaj się tego hotelu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mapo0 Re: Antypolecenie 18.09.12, 22:03 Potwierdzam - hotel okropny, obślizgły, jedzenie obrzydliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejka Paskudny Hotel Włoski. IP: *.wtvk.pl 02.01.13, 18:16 Zgadza się. Paskudny hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gejowy Re: w pokoju myszy, tchórzofretki IP: *.icpnet.pl 26.03.13, 23:57 Borsukowi dwa razy nie powtarzać... Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Wszędzie, byle nie tam!!! 21.09.12, 10:02 Wszędzie, byle nie tam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Ładne, niedrogie hotele w Poznaniu 21.09.12, 10:06 Pozwólcię, że przypomnę wątek o hotelach, w których lepiej unikać: forum.gazeta.pl/forum/w,67,127751764,,Hotel_w_Poznaniu_jakich_sie_wystrzegac_.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borsuk mafioso Re: przecież pełno negatywnych wpisów na jego tem IP: *.pools.arcor-ip.net 09.10.12, 11:26 Do "bandy" siersciakow dolaczyl nowy "czlonek" Cosa - Nostry"..!! Serdecznie witamy i POzdrawiamy..!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tchórzofretka Re: Ładne, niedrogie hotele w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.12, 10:28 Chrystusie Nazareński, Królu Żydowski - "znakomita restauracja dopełnia całości" ! Tak pięknie to ja bym tego sama nie opisała! Zapomniałaś miła moniu dodać, że oberem jest tam niejaki don borsalino - maestro patelni, król schabowego, cesarz bawarki! Jego specjalitealamezą to zapiekane w burgundzie kłaki szopa pracza w sosie migdałowym z okruszkami bułeczki (skrzętnie wymiatane spod restauracyjnych obrusów). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borsuk - Borsalino Re: Ładne, niedrogie hotele w Poznaniu IP: *.pools.arcor-ip.net 31.10.12, 14:33 :-)))) Buhahaha.....POtwierdzam moj kunszt patelniany - wylizuje wszystkie patelnie nie starsze jak 25 lat...!! Dodam nie bez kozery,menidlo moje jest o wiele bogatsze niz w samym Ritzu i cenowo dostepne jedynie dla tchorzofretki PO przelewie alimentow na siersciaki..!! Hitem kazdego wieczoru jest doopa biskupa w winie mszalnym jak i mitreci (w sosie PIStacjowym) ktore mapcio z zada wykreci..!! W przyszlym tygodniu zaczne serwowac swosi (to co rosomak POd ogonem nosi) w sosie chrzanowym i POlewa czekoladowa PO moim rozwolnieniu..!! Barrrrrdzo sie POlecam..!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hotel Włoski Re: Ładne, niedrogie hotele w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.12, 21:32 Jestę hotelarzę z dużym stażę i serdecznie Wasz wszystkich zapraszam do nasz! (Scuse me za "sz", ale kilka lat w Waszej stolycy zrobilo swoję...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już Ty wiesz kto.. Re: Ładne, niedrogie hotele w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.12, 22:54 I borsuk i tchórzofretka wymiękli.... Jezdem szefem i nieustająco zapraszam! Naprawdę niezłe żarcie, spokój, atmosfera... O herbatce i kawce oraz neciku nawet nie wspominam! Alleluja i do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borsuk & Tchorzo.. Re: Ładne, niedrogie hotele w Poznaniu IP: *.pools.arcor-ip.net 08.11.12, 23:19 Ty nie jestes zadnym szefem,masz jedynie szew na torbie i wymieknietego paproka..!! Pfuj..... Alleluja i do przodu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artor Re: Ładne, niedrogie hotele w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.12, 10:43 A ja trochę się dziwie niektórym osobom. No ok ok...przyznaję, Hotel Włoski nie jest najlepszym hotelem w Poznaniu, wątpię czy plasuje się w pierwszej 10 i ma pewne wady (ta..kible są dość problematyczne). W każdym bądź razie serio, czego się spodziewacie za taką cenę? Nie wiadomo jakich luksów? Ja swego czasu, zatrzymywałem się tam, no ale obecnie raczej preferuje inne miejsca. Lepsze jakościowo (i droższe). Nie mniej jednak, Włoski dla mnie był hmm...po prostu normalnym zwykłym miejscem gdzie mogłem pospać. Nie wybijał się w żadnym aspekcie, ale jego stosunek jakość/cena, mi osobiście odpowiedział. P.S Czy musicie się tak kłócić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: Ładne, niedrogie hotele w Poznaniu IP: *.play-internet.pl 26.11.12, 21:17 A gdzie ten hotel ? Nad Cybiną ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pores Re: Ładne, niedrogie hotele w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.12, 16:02 Hmm ogólnie w kwestii Hotelu Włoskiego zgadzam się z przedmówcami, ogólnie jednak myślę, że najlepszym wyborem będzie sprawdzenie na portalach internetowych recenzji danych miejsc w których chcesz się zatrzymać. Tamtejsze opinie będą na pewno najbardziej miarodajne. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Ładne, niedrogie hotele w Poznaniu 02.01.13, 11:44 Bo na portalach reklamowych siedzą gnoje z jakiejś zasrranej agencji i wpisują same bzdury o tym hotelu. Wy durnie nawet nie potraficie kryptoreklamy zrobić - w kółko piszecie "wspaniałe miejsce pełne klimatu", a pewnie nawet nie byliście w tym hotelu nigdy, nawet nie wiecie co wisi nad recepcją. Ogólnie wpisy już zostały zgłoszone adminom. Odpowiedz Link Zgłoś
mapo0 Wpisy usunięte 02.01.13, 20:15 Spammerskie wpisy usunięte i nici z kryptoreklamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borsuk & Tchorzo.. Re: Wpisy usunięte IP: *.pools.arcor-ip.net 02.01.13, 20:40 I tak byc POwinno mapo0..! Coz mozna zyczyc w Nowym Roku - oprocz zdrowia..?? Zapewne duzo uciechy z regalo - szafy i zeby to wszystko trzymalo sie kupy..!! :-)) Dosiego Roku Mapcio z rodzina ***** Odpowiedz Link Zgłoś
mapo0 Re: Wpisy usunięte 03.01.13, 00:08 Dzięki Georg! Życzę zdrowia, wszystkiego dobrego, nowej Panamery, dobrej pogody w Baden-Baden i oby twoja miłość do Poznania i Poznaniaków rosła w siłę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nborek Re: Ładne, niedrogie hotele w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.13, 15:20 Czepiacie się ludzi, a istnieje przecież wolność słowa. Skoro mają ochotę pisać, że jest to dobry Hotel, to będą pisać, że jest i nic nie zmienicie. Zresztą, gdyby był taki zły jak tutaj podajecie, to nie otrzymywałby przecież na stronach na których recenzuje się hotele ocen rzędu 4,5 czy 4. Ja osobiście byłem tam raz i nie mam się do czego przyczepić, kible nie wybuchały (wbrew temu co tu ktoś powiedział) Odpowiedz Link Zgłoś
mapo0 Do kryptoreklamodawców 22.01.13, 21:07 Bo na tych innych stronach też grasujecie i wypisujecie same kłamstwa o tym hotelu. W mieście wciskacie też wszędzie gdzie się da durne reklamy, zawłaszczając przestrzeń publiczną. Widzę, że sprzedaż w hotelu kuleje, nikt tam nie przyjeżdża, a wy jesteście idiotami, bo: - wpisujecie swoje brednie na forum Poznań, gdzie wchodzą ludzie z Poznania i okolic, którzy nie potrzebują tu hotelu - reklamujecie się w Poznaniu, gdzie znajdują się ludzie z Poznania i okolic, którzy nie potrzebują tu hotelu i studenci, którzy mieszkają w akademikach i na stancjach - nigdy nie byliście w tym hotelu, nawet nie wiecie co wisi nad recepcją, czy pracują tam mężczyźni czy kobiety, nie wiecie ile jest pięter, jak duże są pokoje, w jakich kolorach wykładzina, jak wygląda armatura w łazience, jaka cena w tygodniu a jaka w weekend. Kompletnie nie wiecie, co reklamujecie - w związku z powyższym nawet nie potraficie napisać opinii, która wygląda na wiarygodną, w kółko wypisujecie tylko "piękne miejsce ze wspaniałym klimatem" i "zawsze się tam zatrzymuję", "polecam" - macie internautów za kretynów, którzy nie zorientują się, że mają do czynienia z naiwną, bezczelną, nachalną kryptoreklamą, a każdy po 5 sekundach już wie, że to krypto-SPAM, zwłaszcza, że w Poznaniu jest 1000 innych lepszych hoteli, z większą ilością gwiazdek, a o nich akurat nie piszą w tym wątku - hotel jest poza centrum Poznania w dzielnicy Wilda o szemranej opinii, naprzeciwko wielkiego podupadającego bazaru "Bema" Właściciel tego hotelu powinien wywalić agencję reklamową, którą zatrudnił do marketingu szeptanego na zbity pysk!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty_mapo0 Re: Do kryptoreklamodawców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.13, 21:56 Nie napinaj sie tak kolego, bo Ci żyłka jebnie i nieszczęście gotowe. Hotel Włoski zasłynął próbami niekonwekcjonalnych reklam, zaistniał, powkurzał, rozdrażnił i osiągnął swój cel. Jego wpisy i spamy, to tylko dowód na skuteczność tego typu działań. Ja jeszcze nie byłem w tym hotelu/restauracji, ale chyba się wybiorę, żeby moje spamowe posty stały się bardziej wiarygodne. Reklamy Hotelu Włoskiego zaczęły żyć swoim życiem, dzięki m. in. Twoim forumowym krytykom. Nie wiem czy to zamierzone, czy przypadkowe, ale nieźle się do reklamy hotelu przyczyniasz! Ja sobie spamuję "bezinteresownie", dla jaj... Twoje krytyki mnie prowokują... Kawka i herbatka i "necik".... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan mapo0 Re: Do kryptoreklamodawców IP: *.pools.arcor-ip.net 23.01.13, 05:41 "Bezinteresownie" dla jaj.. mozesz sie nawet powiesic przyglupie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Derfas Re: Ładne, niedrogie hotele w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.13, 14:04 Wiesz, to działa trochę tak jak z Bieberem. Antyreklama to również reklama. On dziękim swoim hejterom paradoksalnie jest popularniejszy. I to samo dzieje się tutaj. Ludzie kłócą się w kwestii Hotelu Włoskiego, przez co więcej ludzi dowiaduje się o nim, więc cel takowej reklamy jest osiągnięty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baniczyk Re: Ładne, niedrogie hotele w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.13, 11:35 W sumie mój poprzednik ma racje. Czy tego chcecie czy nie, zainteresowanie Hotelem Włoskim dzięki temu wszystkiego rośnie i to dość znacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sraczka Re: Ładne, niedrogie hotele w Poznaniu IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.13, 23:35 A nie wspomnisz o tym jak 40 osób w zeszłym roku zatruło się gronkowcem w hotelowej restauracji przy śniadaniu i sobotniej imprezie. Sanepid zamknął wtedy hotel włoski i restaurację italia na miesiąc. Pisał o tym Głos Wielkopolski! Odpowiedz Link Zgłoś