Dodaj do ulubionych

PLATFORMA PRACA ROZWOJ PRACA

04.07.04, 22:31
CZY MOZE MI KTOS POMOC I ODPOWUEDZIEC NA PYTANIE KTO ORGANIZUJE ZEBRANIE W POZNANIU,KIEDY
Obserwuj wątek
    • Gość: R.Luxemburg SLD? A FE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 00:37
      daj sobie spokoj Stary z farbowana lewica. jesli juz chcesz dzialac w jakiejs
      naprawde lewicowej partii skontaktuj sie z "Nowa Lewica" - www.nowalewica.org.pl
      • romek12 Re: SLD? A FE... 05.07.04, 20:43
        kto tam działa
    • Gość: baba z pomorza Re: PLATFORMA PRACA ROZWOJ PRACA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.04, 19:19
      przebiegnij się do siedziby RM SLD w Poznaniu, tam powinni cos wiedziec,
      pozdrawiam
    • Gość: RAUBER Re: PLATFORMA PRACA ROZWOJ PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 01:53
      Komuszki kłamczuszki
      Komuszki kłamczuszki :pppp
      chcesz się zapisać do tych populistów?
      inetes jakis chłopie załóż ten no sklep z bronią albo sexshop...
    • Gość: Menago Re: PLATFORMA PRACA ROZWOJ PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 02:02
      Niestety w tym burdelu nic nie wiadomo...
      • Gość: Menago Re: PLATFORMA PRACA ROZWOJ PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 02:05
        W ogóle nie idź na Piekary do siedziby SLD, tam Ci nikt nic nie powie !!! Sami
        nie wiedzą, a jak wiedzą to nie powiedzą.
      • Gość: baba z pomorza Re: PLATFORMA PRACA ROZWOJ PRACA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.04, 13:11
        to skontaktuj sie z kimś z FMSu
        • romek12 Re: PLATFORMA PRACA ROZWOJ PRACA 16.07.04, 10:13
          zfms organizacja zostala rozwiazana,tu nikt nic nie wiec ,wiem tylko ze pełnomocnikiem na wojewodztwo wielkopolskie jest Wiesław Szczepański,jak mam sie z nim skontaktowac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka