romek12 04.07.04, 22:31 CZY MOZE MI KTOS POMOC I ODPOWUEDZIEC NA PYTANIE KTO ORGANIZUJE ZEBRANIE W POZNANIU,KIEDY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: R.Luxemburg SLD? A FE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 00:37 daj sobie spokoj Stary z farbowana lewica. jesli juz chcesz dzialac w jakiejs naprawde lewicowej partii skontaktuj sie z "Nowa Lewica" - www.nowalewica.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba z pomorza Re: PLATFORMA PRACA ROZWOJ PRACA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.04, 19:19 przebiegnij się do siedziby RM SLD w Poznaniu, tam powinni cos wiedziec, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAUBER Re: PLATFORMA PRACA ROZWOJ PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 01:53 Komuszki kłamczuszki Komuszki kłamczuszki :pppp chcesz się zapisać do tych populistów? inetes jakis chłopie załóż ten no sklep z bronią albo sexshop... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menago Re: PLATFORMA PRACA ROZWOJ PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 02:02 Niestety w tym burdelu nic nie wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menago Re: PLATFORMA PRACA ROZWOJ PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 02:05 W ogóle nie idź na Piekary do siedziby SLD, tam Ci nikt nic nie powie !!! Sami nie wiedzą, a jak wiedzą to nie powiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba z pomorza Re: PLATFORMA PRACA ROZWOJ PRACA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.04, 13:11 to skontaktuj sie z kimś z FMSu Odpowiedz Link Zgłoś
romek12 Re: PLATFORMA PRACA ROZWOJ PRACA 16.07.04, 10:13 zfms organizacja zostala rozwiazana,tu nikt nic nie wiec ,wiem tylko ze pełnomocnikiem na wojewodztwo wielkopolskie jest Wiesław Szczepański,jak mam sie z nim skontaktowac Odpowiedz Link Zgłoś